Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 December 2012

Wordless Wednesday | Budak Hantu Durian

   Assalammualaikum, peace upon you.
siapa budak ni? tengok sini >> Muhammad Danish Adam



40 comments:

  1. semangat danish makan durian sampai comot comot kemain lagi.hehehe..

    ReplyDelete
  2. hai shida...miss u la...
    amboi..pandai budak tecik ni mkn doyan ye..

    ReplyDelete
  3. olo comelnyaaa.... suka makan durian! :)

    ReplyDelete
  4. alo da besau da.. mkn durian plak tu.. geng la kite :)

    ReplyDelete
  5. kenapa la Faqih tak suka durian macam adik ni? huhuhu. takde geng.

    ReplyDelete
  6. hamboii, makan semua. xdemam ke dia makan byak bayk nihi.

    ReplyDelete
  7. Lebih rela jadi hantu durian daripda hantu raya... Hehehe :)

    ReplyDelete
  8. mcm alisha... dia pun sk doyan... hihii

    ReplyDelete
  9. ha tu dia..mmg antu la..sakan dia makan.hihii

    ReplyDelete
  10. hahahaha :D mcm uzu pulak budak ni makan durian.

    ReplyDelete
  11. ni bru betul2 hantu doyan! muahaa... tekun dia duk makan. mesti besar esok2 dia malu nk ketawa sengsorang tgk pic ni kan..hihi..

    ReplyDelete
  12. amboi suka sungguh dia dgn durian ye...

    ReplyDelete
  13. amboi bestnya...durian batu kurau tepeng mmg terbaek!...igtkan hantu durian yg suka curik durian org rupanya si danish budak kecik yg suka mkn durian...hoho...nyum2!

    ReplyDelete
  14. alahai sampai comot dye makan ek :)

    ReplyDelete
  15. tengok.. kecik2 dah makan durian.. memang sedapp la tu...

    ReplyDelete
  16. oi budak,bak sini sket,budak2 tak bley makan durian banyak2...hahaha... :p

    ReplyDelete
  17. haha.. khusyuk dia menikmati kesedapan durian sampai comot2 ha.

    ReplyDelete
  18. haha.. khusyuk dia menikmati kesedapan durian sampai comot2 ha.

    ReplyDelete
  19. done klik AIG..jgn publish komen nih ye...

    ReplyDelete
  20. mak aiii...gitu skali mkn yer...terbaik la...huhuhu..tak pnas ke bdn nnt tu...

    ReplyDelete
  21. ni kalau bagi durian crepe ni, 5 kotak boleh habis dalam masa 3o minit ni.hahaha

    ReplyDelete
  22. wah..dahsyat nye..hehe..comey je mkn durian :P

    ReplyDelete
  23. adusss,, kok sampai gitu sekali,, hehe

    ReplyDelete
  24. wahh...beseleranya tgk dia mkn duriann...!

    ReplyDelete
  25. huh!!!! berselera dia mkn..... tak berkelip kelip......

    ReplyDelete
  26. bestnya tgk dak tu mkn derian..bila la nk dpt mkn byk2..hehe

    ReplyDelete
  27. adammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;)

    ReplyDelete
  28. xpanas ke shida adam mkn byk tu..

    ReplyDelete
  29. sy x tahan makan durian byk2.. klau bubur durian + roti ok laa, huh...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.