Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 December 2012

Wordless Wednesday | Karipap Durian

   Assalammualaikum, peace upon you.
nanti shida share dengan korang k :)




39 comments:

  1. wow buat sendiri erk shida....pestime tgk karipap durian hehe

    ReplyDelete
  2. Wahhhh.. Nampakkkkkk sedap!!!!

    ReplyDelete
  3. buat sendiri?
    time2 cmni.laku durian ..hehe

    ReplyDelete
  4. sedap tak? tak penah try lagi.. tapi penah dengar kak engku dlm sinar pagi tu, wat karipap inti durian..

    ReplyDelete
  5. Mcm sedap....tp lyeen x mkn durian..T___T

    ReplyDelete
  6. ada eh?
    lebih suka karipap yang ras peds2 dari manis..:p

    ReplyDelete
  7. ada eh?
    lebih suka karipap yang ras peds2 dari manis..:p

    ReplyDelete
  8. pergh sedapnya...klo dpt mkn ptg2 time hjan kan best..hehe

    ReplyDelete
  9. MAK AII,KARIPAP DURIAN..FIRST TIME DGR NI

    ReplyDelete
  10. sedap ke shidah.. aduh2... durian crepe pun tak cuba lgi.. tp kalu karipap boleh bt sendiri kot

    ReplyDelete
  11. waaaa.majulah durian skang macam macam leh buat..karipap durian lah pulak.

    ReplyDelete
  12. nampaknya xernah rasa lagi hihi. dnampak macam sdedap

    ReplyDelete
  13. eh eh camna buat tu ? share2 sikit

    ReplyDelete
  14. waaa . . cam sedap jer ,, terliur sye ! ^^

    ReplyDelete
  15. karipap durian pulak... he3... inovasi sungguh!

    ReplyDelete
  16. alahai. sedapnye. xpenah makan karipap inti derian

    ReplyDelete
  17. adik beradik durian crepe.. oh sedapnyeee :D

    ReplyDelete
  18. nak share cmane dah abes masuk perot kshida dah hahahaha

    ReplyDelete
  19. shida pndai masakk wehhhhhhh....

    ReplyDelete
  20. kali pertama tgk karipap durian, huh...

    ReplyDelete
  21. ekk.. first time dengar karipap durian.. kreatip pencipta tu..hee

    ReplyDelete
  22. sedap gila . belanja la satu . hihihi :)

    ReplyDelete
  23. mmg btul sgalanya durian skrg ni..fuhhhhh...ohsem! :D

    ReplyDelete
  24. hihihi...pandai pulak shida reka..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.