Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 12 January 2013

5 Peserta Maharaja Lawak Mega Mara ke Final | Jambu, Jozan, Shiro, Boboi, SayWho

   Assalammualaikum, peace upon you.
Akhirnya 5 Peserta separuh akhir layak dan mara terus ke lima-lima peserta ke final. Tahniah shida ucapkan kepada ke lima-lima peserta iaitu Jozan, Shiro, Jambu, Boboi serta SayWho dan terutamanya SHIRO, peserta yang sentiasa meningkat prestasinya dari minggu ke minggu. Bagi kumpulan Fav. shida iaitu JAMBU, sentiasa shida support dorang lawak dorang terbaik mantap tak pernah kecewa dengan persembahan mereka. Jangan lupa Final Maharaja Lawak Mega di Johor. Sama-sama kita nantikan pada minggu hadapan. Siapa lah yang bakal membawa pulang wang bernilai 500,000 ringgit??

5 Peserta Mara ke Final Maharaja Lawak Mega 2012

korang suka lawak peserta yang mana?



21 comments:

  1. nad dah agak tiada penyingkiran..tapi mcm dah agk sape yang mennag..huhuhu..tapi hrp2 JAMBU menang..hehe..jambu lawak bershaja..

    ReplyDelete
  2. menarik plak tgk pic ala samurai boboi tu, huh...

    ReplyDelete
  3. biarpun tak tengok pun tp tetap sokong Jozan.. hehe

    ReplyDelete
  4. good luck untuk semua peserta..
    Sokong Jozan..^^

    ReplyDelete
  5. KAK BUI SUKA JOZAN,JAMBU DAN SHIRO..TP RSNYA YG AKAN JADI JUARA JAMBU KOT

    ReplyDelete
  6. agak2 siapa yang akan menang ni kan???hehehe

    ReplyDelete
  7. remy suka jozan... cuma semalam kureng sikit lawah zizan...sebab johan dah 2 minggu takde.....

    ReplyDelete
  8. percaya tak kalo aku ckp, aku tak tgk? haha

    ReplyDelete
  9. tak tgk....tp org ckp skrg jambu best..ye ker?

    ReplyDelete
  10. masih setia dengan jozan ,hehe >,<

    ReplyDelete
  11. masih belum berkesempatan utk layan maharajalawak mega.

    ReplyDelete
  12. tahniah utk mereka semua... akak sokong jambu menang final... hihii

    ReplyDelete
  13. tahniah semuanya msuk final kan..

    ReplyDelete
  14. tahniah kpd mereka....sape la yg meng nti...tp siapa pun meng tetap sokong sbb dorg terbaekkk

    ReplyDelete
  15. tahniah..rasanya saingan jambu & jozan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.