Cantik nombor LIKE Fanpage Dunia sebenar Shida 1,234 | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Cantik nombor LIKE Fanpage Dunia sebenar Shida 1,234 | www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 27 January 2013

Cantik nombor LIKE Fanpage Dunia sebenar Shida 1,234 | www.duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tadi shida terperasan nombor like fanpage Dunia sebenar Shida ni 1234 nice kan :) sempat shida print screen untuk dijadikan kenangan dalam blog ni :) Thanks bagi yang sudi like Fanpage shida yang tak seberapa ni. Insyallah lepas ni nak banyakkan post tentang perkembangan blog shida ni. Oh ya! shida ada surprises nak bagitahu korang nanti, tunggu entri seterusnya mungkin dalam 12 tengahari shida update ok. Memandangkan cuti sempena Hari Thaipusam shida lama 3 hari tau, shida rasa nak upgrade blog ni sikit-sikit tengok lah mana yang sempat shida buat :) Selamat Bercuti Semua :)
Fanpage bukan sekadar rupa hahaa^^ boleh ke macam tu? :p





25 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

tahniahhh...
lepas ni kita tunggu 12345...

Unknown said...

singgah jalan-jalan ke blog blogger popular... tumpang jalan naik kuda... hihi...

Jenguk juga Tutorial Cara Buat Auto Resize Untuk Image Pada Entry atau Widgets

Emas Putih said...

cantik3. hehe

Leeza Dayasari said...

entri tnda terima kasih utk awk, kak shida.

Leeza Dayasari said...

thx so much.

Nadia Johari said...

tahniah..selamt maju jaya..=)

cik lisa said...

hamboih seronoknya ada likers fanpage ramai2 ni, hehe . Taniah kak ;D semoga maju jaya lagi dalam dunia blogger pada tahun 2013 & tahun akan datang

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH AKAK .. UNTUNGNYE .. CANTIK NO TU

Unknown said...

tahniah shida...terbaik.....
keep blogging.....

aqumad.com said...

salam kenal cik shida :D..

Unknown said...

1234..WOW,BYK TU..TAHNIAH SHIDA

Mia Liana said...

wahhhhh.. cantiknya nombor tu.... congrats ya shida..

Unknown said...

Shida memang hebat.. my idola dan my bff juga ^^ sayam shida.. semoga berjaya dan akan terus berjaya.. May Allah Bless u dear.

Unknown said...

Hee. Cantik no. 1234 ^_^

Unknown said...

nice shida! keep up!! ;D

IntaNBerliaN said...

mmg cantik no tu... ramai yg like shida :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shid banyak tu..nice no pulak tu..selamat bercuti yer shida :-)

Fatin Diana said...

tahniah! ^^

Anonymous said...

wahhh hebat2

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida...Cantik no tu..^^

Unknown said...

tahniah shida.. moga terus success dlm berblog :)

fieda said...

mmg no yg cantekk..

Mrs Velentine said...

tahniah...mmg cantik..lepas ni 5,678

Aina Areen said...

wahhh, dah banyak yee :) tahniah kak shida .

Cik Fie said...

tahniah ye kak . liker banyak :)