Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 27 January 2013

Cantik nombor LIKE Fanpage Dunia sebenar Shida 1,234 | www.duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tadi shida terperasan nombor like fanpage Dunia sebenar Shida ni 1234 nice kan :) sempat shida print screen untuk dijadikan kenangan dalam blog ni :) Thanks bagi yang sudi like Fanpage shida yang tak seberapa ni. Insyallah lepas ni nak banyakkan post tentang perkembangan blog shida ni. Oh ya! shida ada surprises nak bagitahu korang nanti, tunggu entri seterusnya mungkin dalam 12 tengahari shida update ok. Memandangkan cuti sempena Hari Thaipusam shida lama 3 hari tau, shida rasa nak upgrade blog ni sikit-sikit tengok lah mana yang sempat shida buat :) Selamat Bercuti Semua :)
Fanpage bukan sekadar rupa hahaa^^ boleh ke macam tu? :p





25 comments:

  1. tahniahhh...
    lepas ni kita tunggu 12345...

    ReplyDelete
  2. singgah jalan-jalan ke blog blogger popular... tumpang jalan naik kuda... hihi...

    Jenguk juga Tutorial Cara Buat Auto Resize Untuk Image Pada Entry atau Widgets

    ReplyDelete
  3. entri tnda terima kasih utk awk, kak shida.

    ReplyDelete
  4. hamboih seronoknya ada likers fanpage ramai2 ni, hehe . Taniah kak ;D semoga maju jaya lagi dalam dunia blogger pada tahun 2013 & tahun akan datang

    ReplyDelete
  5. WAHHH AKAK .. UNTUNGNYE .. CANTIK NO TU

    ReplyDelete
  6. tahniah shida...terbaik.....
    keep blogging.....

    ReplyDelete
  7. 1234..WOW,BYK TU..TAHNIAH SHIDA

    ReplyDelete
  8. wahhhhh.. cantiknya nombor tu.... congrats ya shida..

    ReplyDelete
  9. Shida memang hebat.. my idola dan my bff juga ^^ sayam shida.. semoga berjaya dan akan terus berjaya.. May Allah Bless u dear.

    ReplyDelete
  10. mmg cantik no tu... ramai yg like shida :)

    ReplyDelete
  11. tahniah shid banyak tu..nice no pulak tu..selamat bercuti yer shida :-)

    ReplyDelete
  12. tahniah shida.. moga terus success dlm berblog :)

    ReplyDelete
  13. tahniah...mmg cantik..lepas ni 5,678

    ReplyDelete
  14. wahhh, dah banyak yee :) tahniah kak shida .

    ReplyDelete
  15. tahniah ye kak . liker banyak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.