Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 11 January 2013

Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kali ini shida join dan support GA dari blogger Aisya a.k.a blog Chipmunk & Barney ni. Macam sweet je tagline dorang ni Chipmunk & Barney hehee :) so untuk syarat follow dan like beres~! dan mangsa tag shida, mereka adalah : Blogger dedeq, Blogger Yui, Blogger Azizah, Blogger Fiza & Blogger Uzu. Good Luck untuk semua blogger yang join termasuk shida. Nak join boleh klik banner comel tu :)
dari semalam sampai tadi lewat petang p1 buat hal lagi geram betul!!

Tamat pada 14 Jan 2013 sekejap je, cuma 2 minggu :)




18 comments:

  1. thanks joinn.. hehe.. good luck ye.. ;)

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BERSEGMEN KAK SHIDA .. NK JOIN .. TP OTW .. HIKHIK

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen shida.....

    ReplyDelete
  4. join jgk....gud luck shida...

    ReplyDelete
  5. Salam.. Hye.. Saya Dah Follow blog awak.. Kita dari segmen yang sama

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/chipmunk-barney-simple-giveaway.html
    Good Luck Taw..

    ReplyDelete
  6. Salam.. Hye.. Saya Dah Follow blog awak.. Kita dari segmen yang sama

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/chipmunk-barney-simple-giveaway.html
    Good Luck Taw..

    ReplyDelete
  7. tak sempat nak join hehe :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.