Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 4 January 2013

CPUV / BE ke 36 dari Nuffnang | DiGi DEP Golden Disc Award

   Assalammualaikum, peace upon you.
Dalam kesibukan shida pun Nuffnang masih beri shida BE/CPUV baru yang ke 36 ini datangnya dari iklan Digi DEP Golden Disc Award. Thanks to Nuffnang and sorry pada korang semua, shida masih belum sempat nak terjah blog korang. Ini pun shida curi-curi masa tuk menaip, tak boleh tahan dah mata sangat-sangat berat so shida akan berbloging seperti biasa bermula Sabtu ini. Nantikan Pengumuman Pemenang bagi 26th Birthday Giveaway by ShidaR. Result shida dah ada tinggal nak type entri saja. Apa-apa pun thanks sebab korang still support blog shida walaupun shida 2 3 hari ni tak online sangat. Kerja dari pagi balik malam bayangkan lah~! betapa letihnya daku ..arghhhh nak pengsan dah, ok korang jam dah pukul1 pagi shida tidur dulu :)




39 comments:

  1. its ok shida..=)..mimpi indah ye..

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah dapat CPUV..hmmm

    ReplyDelete
  3. heee...ezad pun baru ada BE tu...tgk tarikh disember tapi baru dpt...ezad tgh tunggu BE pertama utk 2013 pulak...hee~

    ReplyDelete
  4. wah rezeki shida. thniah tau.:)

    ReplyDelete
  5. yeszaaaa.. sate kajang sate kajang..hehehe

    ReplyDelete
  6. wah.. bestnya..

    no hal jer.. fhm2.. kita sama..

    ReplyDelete
  7. dlm sibuk2 tu...rezeki tetap masuk...alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  8. This paragraph will assist the internet viewers for setting up new blog
    or even a weblog from start to end.
    my web page: how to lose man breast

    ReplyDelete
  9. tahniah shida.. samalah kita sunway n digi tengah running..moga BE masyukkk! hee

    ReplyDelete
  10. Wah..ramai betul blogger dpt be minggu ni ^-^

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat banyak BE..
    saya penah dapat sekali je.. haha

    ReplyDelete
  12. CPUV mencurah2 ke ladang gandum. :)

    ReplyDelete
  13. wah..dlm kesibukan..rezeki ttp ada.tahniah shida :)

    ReplyDelete
  14. wah kagum2 :D afzal dah tak cara dah shida oi hahaha

    bdw selamat tahun baru ye :D

    ReplyDelete
  15. tahniah Shida.
    Rezeki tak putus-putus. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  16. pe2 pun tetap terbaekkk..

    ReplyDelete
  17. kesian nya..
    apa pun kerja perrlu diutamakan..

    ReplyDelete
  18. Tahniah shida.. Ttp rezeki tu :)
    Kerja kerja juga yang, kesihatan jgn diabaikan okey :)

    ReplyDelete
  19. REZEKI AKAKKK :) HIKHIK .. BESHHHLA

    ReplyDelete
  20. Tahianh shida..banyak BE tu...Alhamdulillah rezeki..^^

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah rezeki tu Shida.. Tahniah

    ReplyDelete
  22. tahniah kak shida.. hadiah birthday lah tu.. hehe.. eh lupe plak, happy birthday.. ;)

    ReplyDelete
  23. tahniah shida... murah rezeki :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.