CPUV / BE ke 36 dari Nuffnang | DiGi DEP Golden Disc Award | Dunia sebenar Shida CPUV / BE ke 36 dari Nuffnang | DiGi DEP Golden Disc Award

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 4 January 2013

CPUV / BE ke 36 dari Nuffnang | DiGi DEP Golden Disc Award

   Assalammualaikum, peace upon you.
Dalam kesibukan shida pun Nuffnang masih beri shida BE/CPUV baru yang ke 36 ini datangnya dari iklan Digi DEP Golden Disc Award. Thanks to Nuffnang and sorry pada korang semua, shida masih belum sempat nak terjah blog korang. Ini pun shida curi-curi masa tuk menaip, tak boleh tahan dah mata sangat-sangat berat so shida akan berbloging seperti biasa bermula Sabtu ini. Nantikan Pengumuman Pemenang bagi 26th Birthday Giveaway by ShidaR. Result shida dah ada tinggal nak type entri saja. Apa-apa pun thanks sebab korang still support blog shida walaupun shida 2 3 hari ni tak online sangat. Kerja dari pagi balik malam bayangkan lah~! betapa letihnya daku ..arghhhh nak pengsan dah, ok korang jam dah pukul1 pagi shida tidur dulu :)




39 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

its ok shida..=)..mimpi indah ye..

Bahrain Ramlan said...

saya tak pernah dapat CPUV..hmmm

Ezad Skytech said...

heee...ezad pun baru ada BE tu...tgk tarikh disember tapi baru dpt...ezad tgh tunggu BE pertama utk 2013 pulak...hee~

potia casadelarossa said...

tahniah Shida... untung la ye

Fendy said...

xpernah dapat....sob3

Cinta hazanis said...

wah rezeki shida. thniah tau.:)

boni kacak said...

yeszaaaa.. sate kajang sate kajang..hehehe

cci said...

wah.. bestnya..

no hal jer.. fhm2.. kita sama..

Remy hazza said...

dlm sibuk2 tu...rezeki tetap masuk...alhamdulillah.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Anonymous said...

This paragraph will assist the internet viewers for setting up new blog
or even a weblog from start to end.
my web page: how to lose man breast

azizah :) said...

tahniah shida.. samalah kita sunway n digi tengah running..moga BE masyukkk! hee

Mimie said...

tahniah shida

Nieyxzha Hassan said...

Wah..ramai betul blogger dpt be minggu ni ^-^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tahniah shida ;)

LdyNisa said...

bestnya dapat banyak BE..
saya penah dapat sekali je.. haha

hnahdy said...

CPUV mencurah2 ke ladang gandum. :)

ayut said...

wah..dlm kesibukan..rezeki ttp ada.tahniah shida :)

ayut said...

done BE ni..

afzalsukasuki said...

wah kagum2 :D afzal dah tak cara dah shida oi hahaha

bdw selamat tahun baru ye :D

Nurul Faiz said...

tahniah Shida.
Rezeki tak putus-putus. Alhamdulillah :)

Cik Nur said...

tahniah Shida....

MaYa MustWany said...

pe2 pun tetap terbaekkk..

diana said...

kesian nya..
apa pun kerja perrlu diutamakan..

baby comel said...

Tahniah shida.. Ttp rezeki tu :)
Kerja kerja juga yang, kesihatan jgn diabaikan okey :)

dEdEQ dE wIshEs said...

REZEKI AKAKKK :) HIKHIK .. BESHHHLA

hazwan hairy said...

wah banyak2.... :-)

sa mic said...

Taniah ;)

Mia Liana said...

waaaa tahniahhh

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahianh shida..banyak BE tu...Alhamdulillah rezeki..^^

Si Matatajam said...

Alhamdulillah rezeki tu Shida.. Tahniah

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida ;)

aisya said...

tahniah kak shida.. hadiah birthday lah tu.. hehe.. eh lupe plak, happy birthday.. ;)

mummyriena said...

tahniah shida!!

patriq said...

rezeki tu hehehe :D

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki shida...tahniah

IntaNBerliaN said...

tahniah shida... murah rezeki :)

Cik Fie said...

tahniah :)