Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 22 January 2013

CPUV / BE ke 37 dari Nuffnang | Digi iPhone 5 (CPUV pertama 2013)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah lepas update akaun Nuffnang semalam, hari ini timbul pula BE atau CPUV dari Nuffnang yang ke 37 iaitu Digi iPhone 5. Rata-rata blog shida yakin korang pun dapat iklan ni kan. Thanks to Nuffnang sebab masih lagi beri kepercayaan kepada blog usang shida ni mendapatkan iklan kekal di blog ini. Insyallah shida sedaya upaya jaga untuk BE/CPUV pertama dalam tahun baru 2013 ni.
Untuk BE ke 33 dari Microsoft Windows 8 masih kekal sudah hampir 2bulan tau. Earning dia baru belas-belas shida pun tak berapa faham kenapa BE tu kekal lama tapi earns dia kurang running. Tapi tak rezeki juga tu puas hati juga BE tu kekal lama biar lama lagi seronok hehee :)

korang nak tips dapat BE / CPUV klik sini > berkesan atau tidak tips ni korang try sendiri :)




33 comments:

  1. pergh marbelous..marbelous..hehee..terbaikla..=)

    ReplyDelete
  2. Waa..hebatnya.dah dapat BE ke-37..Wann satu pun belum dapat lagi..tak nak share tips sikit ke?

    http://wannserious.blogspot.com/2013/01/macam-mana-nak-dapatkan-buffered.html

    ReplyDelete
  3. tahniah awak..hehehehe... semoga pintu rezeki akan terus terbuka luas selepas ni.. amin....

    ReplyDelete
  4. bestnyer shida, bilalah saya nak dapat tempiasnya..

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH,REZEKI JGN DITOLAK..HEHE..TAHNIAH TAW

    ReplyDelete
  6. byk dah BE dpt ye..rezeki.. ^^

    ReplyDelete
  7. As Salam Shida...

    Wah...tahniah la dapat BE dari Nuffnang...

    Anyway Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la.. Azera dah follow sini yer..

    tengok kat sini yer..

    [INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

    ReplyDelete
  8. nak sikit shida..hahah..tahniah!

    ReplyDelete
  9. tahniah..bertuahla azza nak dapat :(

    ReplyDelete
  10. tahniah dpt BE lg..

    p/s: yg kak shida kirim tu dah dpt dah.. :)

    ReplyDelete
  11. ramai yang dapat be ni..selalunya kalau ramai yang dpat iklan nya kejap je kat blog.cukup sebulan dah habis..

    ReplyDelete
  12. wow..shida pun dapat...tahniah..kak fieda rasa iklan yg duk lama tapi earning sikit sbb iklan tu jarang menonjolkan diri..tu yg tak bayak masyukk tu..

    ReplyDelete
  13. Tahniah shida..akak pun dapat BE ni...

    ReplyDelete
  14. hebak shida! hebak.. bangga ai gan u... hehe tahniah syg...

    ReplyDelete
  15. aina masih belum dapat satu pon :( masih menunggu :)

    ReplyDelete
  16. banyaknya BE . jelez saya tau . haha :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.