CPUV / BE ke 37 dari Nuffnang | Digi iPhone 5 (CPUV pertama 2013) | Dunia sebenar Shida CPUV / BE ke 37 dari Nuffnang | Digi iPhone 5 (CPUV pertama 2013)

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 22 January 2013

CPUV / BE ke 37 dari Nuffnang | Digi iPhone 5 (CPUV pertama 2013)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah lepas update akaun Nuffnang semalam, hari ini timbul pula BE atau CPUV dari Nuffnang yang ke 37 iaitu Digi iPhone 5. Rata-rata blog shida yakin korang pun dapat iklan ni kan. Thanks to Nuffnang sebab masih lagi beri kepercayaan kepada blog usang shida ni mendapatkan iklan kekal di blog ini. Insyallah shida sedaya upaya jaga untuk BE/CPUV pertama dalam tahun baru 2013 ni.
Untuk BE ke 33 dari Microsoft Windows 8 masih kekal sudah hampir 2bulan tau. Earning dia baru belas-belas shida pun tak berapa faham kenapa BE tu kekal lama tapi earns dia kurang running. Tapi tak rezeki juga tu puas hati juga BE tu kekal lama biar lama lagi seronok hehee :)

korang nak tips dapat BE / CPUV klik sini > berkesan atau tidak tips ni korang try sendiri :)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

33 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

37 dah...tahniah Shida... :)

Nadia Johari said...

pergh marbelous..marbelous..hehee..terbaikla..=)

ainun said...

Waa..hebatnya.dah dapat BE ke-37..Wann satu pun belum dapat lagi..tak nak share tips sikit ke?

http://wannserious.blogspot.com/2013/01/macam-mana-nak-dapatkan-buffered.html

Unknown said...

bestnye! ^^

boni kacak said...

tahniah awak..hehehehe... semoga pintu rezeki akan terus terbuka luas selepas ni.. amin....

Aynora said...

bestnyer shida, bilalah saya nak dapat tempiasnya..

Dingdang said...

AKAK pon dapat BE ni. hehe.

Unknown said...

ALHAMDULILLAH,REZEKI JGN DITOLAK..HEHE..TAHNIAH TAW

Mrs Velentine said...

tahniah shida..akak pun dpaat

Unknown said...

tahniah shida..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah shida..

ayut said...

byk dah BE dpt ye..rezeki.. ^^

Mimie said...

tahniah shida

Azera Aziz said...

As Salam Shida...

Wah...tahniah la dapat BE dari Nuffnang...

Anyway Azera sedang mencari bloggers yang sudi sponsor untuk Giveaway...Kalau sudi la.. Azera dah follow sini yer..

tengok kat sini yer..

[INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

hazwan hairy said...

nak sikit shida..hahah..tahniah!

Unknown said...

Tahniah ;D

Azza Afdzal said...

tahniah..bertuahla azza nak dapat :(

Leeza Dayasari said...

wow.. tahniah yer.

Unknown said...

tahniah dpt BE lg..

p/s: yg kak shida kirim tu dah dpt dah.. :)

patriq said...

tahniah sida!

Mek Onie said...

fuh shida :)

Diana Rashid said...

ramai yang dapat be ni..selalunya kalau ramai yang dpat iklan nya kejap je kat blog.cukup sebulan dah habis..

fieda said...

wow..shida pun dapat...tahniah..kak fieda rasa iklan yg duk lama tapi earning sikit sbb iklan tu jarang menonjolkan diri..tu yg tak bayak masyukk tu..

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kak shida :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah shida..akak pun dapat BE ni...

Unknown said...

tahniah :)

mummyriena said...

tahniah wehh!

Leeza Dayasari said...

TAHNIAH TAHNIAH

Unknown said...

tahniah tahniah.....

Unknown said...

hebak shida! hebak.. bangga ai gan u... hehe tahniah syg...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...sama lah kita :-)

Aina Areen said...

aina masih belum dapat satu pon :( masih menunggu :)

Cik Fie said...

banyaknya BE . jelez saya tau . haha :D