Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 24 January 2013

Cuti sempena Hari Keputeraan Nabi Muhammad s.a.w | Salam Maulidur Rasul 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Salam Maulidur Rasul kepada semua kawan-kawan yang beragama Islam dan sama-sama kita berselawat keatas Nabi Junjungan Besar Nabi Muhammad s.a.w.




24 comments:

  1. selamat menyambut Hari Maulidur Rasul Shida...

    ReplyDelete
  2. salam maulidurrasul...
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/01/sempena-maulid-nabi-saw-sekadar-renungan.html

    ReplyDelete
  3. salam maulidur rasul kepada shida..sok p berarak..dah cuti tu..hehe

    ReplyDelete
  4. rasulullah. suri teladan terbaek sepanjang zaman :)

    ReplyDelete
  5. salam maulidur rasul ya shida...

    ReplyDelete
  6. salam maulidur rasul dari lisa ;)

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut maulidur rasul shida,,, sorry lama tak datang,, update blog pun dah jarang,, hehehe

    ReplyDelete
  8. salam maulidur rasul sida :)

    ReplyDelete
  9. Salam Maulidir RAsul untuk Shida

    ReplyDelete
  10. salam maulidur rasul buat semua rakan blogger

    ReplyDelete
  11. Salam Maulidur Rasul Shida...
    Selawat & salam ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad saw..

    ReplyDelete
  12. semoga kita semua menjadi umat Nabi Muhammad yg terbaik.....

    ReplyDelete
  13. salam maulidur rasul shida :)

    selawat ke atas Nabi Muhammad SAW..

    ReplyDelete
  14. salam maulidur rasul kak shida walaupun dah lepas :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.