Follower 3838 | Live Life 2da Fullest (ordinary1) | Dunia sebenar Shida Follower 3838 | Live Life 2da Fullest (ordinary1)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 15 January 2013

Follower 3838 | Live Life 2da Fullest (ordinary1)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to Ordinary1 sebab follow shida dan membuat nombor follower begitu cantik hahaa^^ cantik ke 38 tu? shida risau sangat sebab macam nak dekat je 26 ---> 38 tu haaihh~! Shida nak follow dia balik tapi dia tak letak button follower pula so entri ini untuk dia :)




23 Jari Ohsem:

Mimie said...

tahniah shida follower dh cecah 3838

ordinary1 said...

thanks a lot for this entry :)

blog tu act is my second blog,klau nk join ga ke apa ke,guna blog tu la..here is my other blog,jemput singgah :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/

Cik Nur said...

cantik nombornya.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sama2 shida.... chaiyok2...
sob sob...

Fieda Rafli said...

fuyoo...3k lebih dah follower shida..

Misz Mieza said...

3838.. Cantik nombor.. =)

miz ruha said...

3838... cantik nombor... ^_^

Deq's Qienz said...

wahh nice number la..tahniah shida :)

hazwan hairy said...

lmbt lg nk cecah 3k..dh slow dah skrg..haha

Remy hazza said...

tahniah...remy 1k pun tarak.....
sendu jer.....

patriq said...

tahniah yg tkono :p

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...hihihi

deq's qienz said...

shida dah up n3.. jmput baca ya :)

Mrs Velentine said...

tahniah....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..ramai dah follower..keep on blogging..^^

azizah :) said...

keep on blogging shida.. happy for u~~

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 yer...:)

aisya said...

3838? ramainya..
tahniah! hehe

sa mic said...

taniah, hehe

-meeSUPERGIRL- said...

cantik num tuu .. hehe

Si Matatajam said...

Cantik la number tu...tahniah Shida..followers dah makin ramai tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ramainya followers shida..tahniah tau

Cik Fie said...

cantik la nombor tu :)