Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 15 January 2013

Follower 3838 | Live Life 2da Fullest (ordinary1)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to Ordinary1 sebab follow shida dan membuat nombor follower begitu cantik hahaa^^ cantik ke 38 tu? shida risau sangat sebab macam nak dekat je 26 ---> 38 tu haaihh~! Shida nak follow dia balik tapi dia tak letak button follower pula so entri ini untuk dia :)




23 comments:

  1. tahniah shida follower dh cecah 3838

    ReplyDelete
  2. thanks a lot for this entry :)

    blog tu act is my second blog,klau nk join ga ke apa ke,guna blog tu la..here is my other blog,jemput singgah :)

    http://nevagettoolate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sama2 shida.... chaiyok2...
    sob sob...

    ReplyDelete
  4. fuyoo...3k lebih dah follower shida..

    ReplyDelete
  5. 3838... cantik nombor... ^_^

    ReplyDelete
  6. wahh nice number la..tahniah shida :)

    ReplyDelete
  7. lmbt lg nk cecah 3k..dh slow dah skrg..haha

    ReplyDelete
  8. tahniah...remy 1k pun tarak.....
    sendu jer.....

    ReplyDelete
  9. shida dah up n3.. jmput baca ya :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Shida..ramai dah follower..keep on blogging..^^

    ReplyDelete
  11. keep on blogging shida.. happy for u~~

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum shida...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  13. 3838? ramainya..
    tahniah! hehe

    ReplyDelete
  14. Cantik la number tu...tahniah Shida..followers dah makin ramai tu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.