Giveaway Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Giveaway Mialiana.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 January 2013

Giveaway Mialiana.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sebelum GA ni melabuhkan tirainya pada esok hari, shida cepat-cepat menaip sepantas kilat dan shida kalau boleh selalu nak support Blogger Mia sebab dia juga dah banyak membantu blogger-blogger lain, Tak kira dari blogger yang baru atau yang lama, otai ke tak tetap dia bantu. So untuk meneruskan lagi Giveaway mialiana.com ni shida lengkap dulu syarat no.4 ya. Kawan-kawan yang nak join tu kalau sempat buat entri dalam 5 6 minit di galakkan join ya hehee :) sorry juga kak Mia sebab join last minit ^_^ Hope ada rezeki untuk Giveaway kali ini.
Ha! korang nampak banner atas ni? so untuk syarat no.4 shida paling suka entri STUDY MATTERS di mialiana.com kerana disitu banyak kak mia cerita tentang pahit manis, perjalanan hidup ketika sambilan belajar di OUM, ketika kak Mia Konvokesyen di OUM, Tips tips yang diberikan kepada pelajar dan banyak lagi. Shida kenal Kak Mia pun tak lama baru lagi tak sampai setahun jadi jika shida nak belek-belek entri lama-lama pun memang memakan masa sebab Kak Mia dah mula berbloging pada tahun 2007 lagi. Shida ketika tu baru wujudnya Myspace dan Friendster tau hehee^^ 2009 baru shida kenal dunia bloging tapi tak aktif sangat masa tu.So entri tentang Kecemerlangan kak Mia ni buat shida tertarik dan rasa sedikit menyesal kerana masa zaman study dulu kenapa tak jadi macam kak Mia :) Andai shida kenal kak Mia lama dulu mesti shida pun dah berjaya seperti kak Mia ^_^ ewahhh berangan pula~!

sekian, terima kasih. Good Luck untuk diri sendiri dan peserta lain :)
mangsa tag : Dedeq, Nadia Johari dan Kak Mimi (PU)




24 Jari Ohsem:

sa mic said...

goodluck ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

MEKASIH AKAK SBB TAGKAN .. DEQ DA JOIN :) .. GUDLUCK AKAK

Blog Sensasi said...

memang hebat la mia ni kn..boleh dijadikan contoh untuk anak2 muda..terus belajar sampai bila2

Cik Nur said...

semoga berjaya shida.. :)

azizah :) said...

gudluck shida...hee

Ezad Skytech said...

all the best shida..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga bjya shida..

aisya said...

goodluck.. harap2 sempat nk join.. huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck shida..^^

MaYa MustWany said...

sama uni

Eca Dwinky Asha said...

bru tag shida...xpasan lak shida da join.hahaa

Ecah Shaimi said...

As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

Ecah Shaimi said...

As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

Nor Salmi said...

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

nur azian said...

gud luck..
dr segmen yg sme gak :)

http://destinicinta.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

ayut said...

:) good luck shida..moga ad rezeki nnt...

-meeSUPERGIRL- said...

good luck kshida :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :-)

IntaNBerliaN said...

good luck yer shida :-)

Mimie said...

gud luck shida

Mimie said...

gud luck shida

Arol Mubin said...

Kak Shida pun join giveaway nie? Arol pun join jugak. Hehehe. Semoga berjaya, kak! :D

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

Cik Fie said...

tak sempat nak join hehe :)