Hadiah Birthday yang ke2 dari Blogger www.kisahemasputih.com | thanks dear! | Dunia sebenar Shida Hadiah Birthday yang ke2 dari Blogger www.kisahemasputih.com | thanks dear!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 15 January 2013

Hadiah Birthday yang ke2 dari Blogger www.kisahemasputih.com | thanks dear!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kalau nampak je daripada putatan sabah memang tak lain tak bukan mesti Blogger Uzu atau owner blog www.kisahemasputih.com, thanks sangat-sangat dear sebab sudi menceria hari tua shida ni dengan hadiah-hadiah bagai. Shida tak pernah impikan umur setua shida ni nak main hadiah-hadiah lagi. Tak sangka dah tua macam ni pun ada dapat hadiah lagi. Wahh^^ tak rasa tua pula hahaa macam baru masuk tahun1 :p jauh tau datangnya hadiah ni menyeberangi lautan antara semenanjung luar dan dalam. Nak tahu ke apa isinya? Mari tengok gambar seterusnya :)
dari brunei ok! ini hadiah paling awesome lah shida dapat dari blogger. Baru-baru ni uzu ada pergi ke Brunei Darussalam. Tak sangka kirimannya pun datang dari sana juga. Thanks tau dear MUG BRUNEI dan KEYCHAIN BRUNEI ni akan shida simpan baik-baik. Nasib tak pecah uzu asyik risau je, shida pula pening entah apa yang dia pos sampai asyik kata "uzu risau pecah je barang tu" dont worry dear pecah ke apa ke shida terima ingat tak shida kata "kalau pecah shida sambung balik bagi elok-elok" heheee^^ ayat penyedap untuk uzu hahaaa^^ tapi tengoklah tak ada cacat sikit pun barang yang uzu bagi kecuali Chocolatos Wafer Stick tu hancur semua then uzu pesan masuk dalam freezer so shida terus masukkan dengan kotak-kotak sekali hehee^^
elok masa barang uzu sampaikan kebetulan lah sangat anak-anak buah shida datang tidur sini memang langkah kananlah!, jadi semua wafer stick ni jadi bahan santai-santai dorang makan sambil tengok tv sama je dengan makcik-makcik depa sekali duk makan,chocolate memang laju lah dorang ni, ada la tinggal 3 4 lagi untuk shida. Nasib ada kalau tak kempunan nak makan hehee^^
ok keychain ni menarik minat untuk shida review sikit, mula-mula belek juga keychain ni unik sangat sebab ini Calendar For 50 Years dari 2010 sampai lah 2060, so shida dah pusing siap-siap dekat situ. nampak tak 2014 bulan Januari 5hb, hari apa birthday shida pada tahun 2014 kalau korang faham tengok kat keychain tu? menarik kan? kalau korang nak tahu birthday korang sampai tahun 2060 boleh PM shida, shida boleh bagitahu hahaa^^




42 Jari Ohsem:

Eca Dwinky Asha said...

wah..nice la keychain tu.

✖BossKucing✖ said...

waa. .bestnye akak dpt hadiah. .hehehe. . :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya..byk hadiah shida dpt ni..

Budak Kampung said...

bez nyer...untg la dpt hadiah

Saya Disini said...

COMEI

miz ruha said...

bestnya dapat hadiah...
dari jauh tu...
keychain tu sangat menarik... ^_^

happy belated birthday, shida.. ^_^

Misz Mieza said...

Hepi belated birthday Shida! Keychain tu sangat ohsem arr.. Nak gak! Hehehe.. =)

Deq's Qienz said...

tahniah sis..hapi belated birth ya :)

boni kacak said...

wah..bestnya... hehehe. boleh tak pinjam tiga tahun??hehehehe

Cik Nur said...

wahh..hadiah dari org jauh.. :)

cantik keychain tu.. :)

Sally Yatiey said...

wahhh bestnyaaa :D hehe

Arra Ahmad said...

wah.dapat hadiah:)

dah lama tak jenguk sini.:)

Emas Putih said...

hehehe :) wowowowwwoo ~

hazwan hairy said...

wah dpt hadiah lah..best2..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

awesome gift!!! :D

Remy hazza said...

tahniah shida...dapat hadiah yg cukup menarik...... bertuah badan...

diana said...

wah..banyak nya dapat...

Bui Junaidi said...

BESTNYA DPT HADIAH,OSEM PULAK TU

Nadia Johari said...

kalendar tu awesome..=)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sangat best... tumpang gembira yer... :-)

Lili Farah Hani said...

wah,awesome la keychain tu,.
bestnye dpt hadiah^^

Fieda Rafli said...

seronok shida dpt hadiah..

patriq said...

tgk kn tok pat 2050 yer heheee :p

mummyriena said...

wahh hadiah nmpak besar shida..unik keychain calendar tu..kat brunei je kot yg juai tu ^_^

Che Rosliza Che Mat said...

wah!..banyaknya dapat hadiah...

ayut said...

mmg tak pham..nk detect hari apa pon berkerut ni ha tgk yer..hahaha..best yer dpt hadiah.... ^^

yatd said...

hari selasa...

jom ke blog saya

Mrs Velentine said...

keychain tue cantik

CikZaniff said...

bestnya dapat banyak hadiah..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik² hadiah..Unik betul keychain tu...tak pernah tgk keychain mcm tu lagi...

Sop said...

tahniah
hadiah yg menarik

azizah :) said...

wahh tahniah yunk :) murah rezeki shida..

ya.. jijah tgk keychain tu pon menarik!

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...wah cantiknya !! tahniah dapat hadiah yer...:)

aisya said...

cantik lah keychain tu.. unik! hehe

sa mic said...

amboih untung ,hehe . Taniah ye kak . Unik sungguh kalendar tu, hikhik

Mimie said...

byk dpt hadiah...tahniah shida

Mimie said...

akak cubit2 u mobile....jgn publish ok

jaakechik said...

tahniah shida dapat hadiah...wahh jauh hadiah tu terbang dari sabah tuuu...

-meeSUPERGIRL- said...

WAH SONOK LAH KAK SHIDA ...

Si Matatajam said...

Bertuahnya Shida dapat Keychain unik tu..bleh guna smp lima ploh thn tu..jaga bebaik tau..hi hi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah..tahniah shida terbang jauh hadiah tu :-)

Cik Fie said...

wah ! banyaknya hadiah :)