Tuesday, 15 January 2013

Hadiah Birthday yang ke2 dari Blogger www.kisahemasputih.com | thanks dear!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kalau nampak je daripada putatan sabah memang tak lain tak bukan mesti Blogger Uzu atau owner blog www.kisahemasputih.com, thanks sangat-sangat dear sebab sudi menceria hari tua shida ni dengan hadiah-hadiah bagai. Shida tak pernah impikan umur setua shida ni nak main hadiah-hadiah lagi. Tak sangka dah tua macam ni pun ada dapat hadiah lagi. Wahh^^ tak rasa tua pula hahaa macam baru masuk tahun1 :p jauh tau datangnya hadiah ni menyeberangi lautan antara semenanjung luar dan dalam. Nak tahu ke apa isinya? Mari tengok gambar seterusnya :)
dari brunei ok! ini hadiah paling awesome lah shida dapat dari blogger. Baru-baru ni uzu ada pergi ke Brunei Darussalam. Tak sangka kirimannya pun datang dari sana juga. Thanks tau dear MUG BRUNEI dan KEYCHAIN BRUNEI ni akan shida simpan baik-baik. Nasib tak pecah uzu asyik risau je, shida pula pening entah apa yang dia pos sampai asyik kata "uzu risau pecah je barang tu" dont worry dear pecah ke apa ke shida terima ingat tak shida kata "kalau pecah shida sambung balik bagi elok-elok" heheee^^ ayat penyedap untuk uzu hahaaa^^ tapi tengoklah tak ada cacat sikit pun barang yang uzu bagi kecuali Chocolatos Wafer Stick tu hancur semua then uzu pesan masuk dalam freezer so shida terus masukkan dengan kotak-kotak sekali hehee^^
elok masa barang uzu sampaikan kebetulan lah sangat anak-anak buah shida datang tidur sini memang langkah kananlah!, jadi semua wafer stick ni jadi bahan santai-santai dorang makan sambil tengok tv sama je dengan makcik-makcik depa sekali duk makan,chocolate memang laju lah dorang ni, ada la tinggal 3 4 lagi untuk shida. Nasib ada kalau tak kempunan nak makan hehee^^
ok keychain ni menarik minat untuk shida review sikit, mula-mula belek juga keychain ni unik sangat sebab ini Calendar For 50 Years dari 2010 sampai lah 2060, so shida dah pusing siap-siap dekat situ. nampak tak 2014 bulan Januari 5hb, hari apa birthday shida pada tahun 2014 kalau korang faham tengok kat keychain tu? menarik kan? kalau korang nak tahu birthday korang sampai tahun 2060 boleh PM shida, shida boleh bagitahu hahaa^^




42 comments:

  1. waa. .bestnye akak dpt hadiah. .hehehe. . :D

    ReplyDelete
  2. bez nyer...untg la dpt hadiah

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat hadiah...
    dari jauh tu...
    keychain tu sangat menarik... ^_^

    happy belated birthday, shida.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Hepi belated birthday Shida! Keychain tu sangat ohsem arr.. Nak gak! Hehehe.. =)

    ReplyDelete
  5. tahniah sis..hapi belated birth ya :)

    ReplyDelete
  6. wah..bestnya... hehehe. boleh tak pinjam tiga tahun??hehehehe

    ReplyDelete
  7. wahh..hadiah dari org jauh.. :)

    cantik keychain tu.. :)

    ReplyDelete
  8. wah.dapat hadiah:)

    dah lama tak jenguk sini.:)

    ReplyDelete
  9. tahniah shida...dapat hadiah yg cukup menarik...... bertuah badan...

    ReplyDelete
  10. BESTNYA DPT HADIAH,OSEM PULAK TU

    ReplyDelete
  11. sangat best... tumpang gembira yer... :-)

    ReplyDelete
  12. wah,awesome la keychain tu,.
    bestnye dpt hadiah^^

    ReplyDelete
  13. tgk kn tok pat 2050 yer heheee :p

    ReplyDelete
  14. wahh hadiah nmpak besar shida..unik keychain calendar tu..kat brunei je kot yg juai tu ^_^

    ReplyDelete
  15. wah!..banyaknya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  16. mmg tak pham..nk detect hari apa pon berkerut ni ha tgk yer..hahaha..best yer dpt hadiah.... ^^

    ReplyDelete
  17. hari selasa...

    jom ke blog saya

    ReplyDelete
  18. bestnya dapat banyak hadiah..:)

    ReplyDelete
  19. Cantik² hadiah..Unik betul keychain tu...tak pernah tgk keychain mcm tu lagi...

    ReplyDelete
  20. wahh tahniah yunk :) murah rezeki shida..

    ya.. jijah tgk keychain tu pon menarik!

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum shida...wah cantiknya !! tahniah dapat hadiah yer...:)

    ReplyDelete
  22. cantik lah keychain tu.. unik! hehe

    ReplyDelete
  23. amboih untung ,hehe . Taniah ye kak . Unik sungguh kalendar tu, hikhik

    ReplyDelete
  24. byk dpt hadiah...tahniah shida

    ReplyDelete
  25. akak cubit2 u mobile....jgn publish ok

    ReplyDelete
  26. tahniah shida dapat hadiah...wahh jauh hadiah tu terbang dari sabah tuuu...

    ReplyDelete
  27. Bertuahnya Shida dapat Keychain unik tu..bleh guna smp lima ploh thn tu..jaga bebaik tau..hi hi

    ReplyDelete
  28. wah..tahniah shida terbang jauh hadiah tu :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.