Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.aimancool.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.aimancool.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 10 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.aimancool.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tak ada angin tak ada ribut dapat something dari Blogger Aiman Aziz ni, macam tak sangka la pula kan, malu nak tanya aiman, ni hadiah sempena birthday kak shida ke? hahaaaa^^ mula nak gelak besar ni. Shida dah 26 tahun dah tak main hadiah-hadiah lagi dah. Now tunggu pinangan orang je ^_^ Apa-apa pun thanks sangat-sangat pada Aiman sebab ini hadiah pertama yang sampai sempena birthday shida yang ke 26 ni :) 2 sticker I am blogger, cantik dan cute tau kak shida suka sangat~! Jom sergah blog www.aimancool.com =)




27 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHHHHH .. BESHNYE AKAK .. DPT HADIAH

Cik Nur said...

rezeki jgn di tolak... :)

Comel sticker tu .. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

baiknya hati aiman, comel sgt sticker tu..huhuhu.. ada culik gak dua sticker tu :)

Ezad Skytech said...

wahhh...dpt hadiah dari blogger tu...best2 :D

Eca Dwinky Asha said...

comel :D

baby comel said...

Cute la sticker tu. Heheh best la shida dpt hadiah :)

hazwan hairy said...

comel!!....tahniah...hepy belated birthday :p wish g...eh shida nya kalender hery xtau celah mn dok...kat peti bwah xde..nnti xmau send dkt alamat ni la :-(

Emas Putih said...

hehehe comel :) uzu la yg bagi alamat kat aiman :)

diana said...

bestnya..comel lak tu..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

baiknya aiman..

aisya said...

comel lah! hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki..cantik..^^

Mia Liana said...

tahniah ya shida..

azizah :) said...

tahniah yunk! cantik stiker tu tau..

Siti Rohaida Yusof said...

singgah sini...
Nak dapat tudung yang cantik lagi gorgeous
Meh Join GA Nie
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/hijab-and-such-iconic-year-giveaway.html

Nur Emilya said...

Bestnya kak! Haha nak gi usha blog aiman la pulak lepas ni, hihihi.

MaYa MustWany said...

comel :)

boni kacak said...

pewwitt.. tahniah shida :)

Aiman Aziz said...

Lastly, Kak Shida dah dapat gift. Ni hadiah utk harijadi kot :3 heeee ..

ayut said...

comelllll...suker2x..

-meeSUPERGIRL- said...

cantik ...

sa mic said...

aieee comelnye *jeles . kehkeh , taniah, hehe

Mimie said...

comel la sticker tuh shida

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute sgt hadiah tu shida...tahniahhhh

IntaNBerliaN said...

best ni dpt adiah :-)

Mrs Velentine said...

comel hadiahnya

Cik Fie said...

tahniah akak :)