Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 10 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.aimancool.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tak ada angin tak ada ribut dapat something dari Blogger Aiman Aziz ni, macam tak sangka la pula kan, malu nak tanya aiman, ni hadiah sempena birthday kak shida ke? hahaaaa^^ mula nak gelak besar ni. Shida dah 26 tahun dah tak main hadiah-hadiah lagi dah. Now tunggu pinangan orang je ^_^ Apa-apa pun thanks sangat-sangat pada Aiman sebab ini hadiah pertama yang sampai sempena birthday shida yang ke 26 ni :) 2 sticker I am blogger, cantik dan cute tau kak shida suka sangat~! Jom sergah blog www.aimancool.com =)




27 comments:

  1. WAHHHHHHH .. BESHNYE AKAK .. DPT HADIAH

    ReplyDelete
  2. rezeki jgn di tolak... :)

    Comel sticker tu .. :)

    ReplyDelete
  3. baiknya hati aiman, comel sgt sticker tu..huhuhu.. ada culik gak dua sticker tu :)

    ReplyDelete
  4. wahhh...dpt hadiah dari blogger tu...best2 :D

    ReplyDelete
  5. Cute la sticker tu. Heheh best la shida dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  6. comel!!....tahniah...hepy belated birthday :p wish g...eh shida nya kalender hery xtau celah mn dok...kat peti bwah xde..nnti xmau send dkt alamat ni la :-(

    ReplyDelete
  7. hehehe comel :) uzu la yg bagi alamat kat aiman :)

    ReplyDelete
  8. tahniah yunk! cantik stiker tu tau..

    ReplyDelete
  9. singgah sini...
    Nak dapat tudung yang cantik lagi gorgeous
    Meh Join GA Nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/hijab-and-such-iconic-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Bestnya kak! Haha nak gi usha blog aiman la pulak lepas ni, hihihi.

    ReplyDelete
  11. Lastly, Kak Shida dah dapat gift. Ni hadiah utk harijadi kot :3 heeee ..

    ReplyDelete
  12. aieee comelnye *jeles . kehkeh , taniah, hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.