Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.hazwanhairy.com (Kalendar Eksklusif) | Dunia sebenar Shida


Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? KLIK SINI!



Thursday, 10 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.hazwanhairy.com (Kalendar Eksklusif)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Mesti dah ramai blogger yang join Contest Kalendar Eksklusif  2013 blogger Hairy tempoh hari dah terima calendar ni kan, shida dapat calendar ni pun selepas dapat sticker dari blogger aiman, actually memang dah sangka dari hairy sebab shida cam sangat tulisan cantik beliau hehee =) shida dapat calendar ni pun sempena  Contest hairy dan shida dapat untuk Pemenang Contest tersebut. Terima Kasih tak terhingga ya hairy :) shida dah dapat 2 calendar dari blogger tau. 1 dari blogger Azhafizah dan satu lagi dari hairy sendiri. Untuk Calendar hairy shida rasa nak buat macam alarm birthday kawan-kawan blogger shida, termasuklah birthday shida sekali 5 Jan 2013 sabtu yang telah shida love kan disitu :)
Seperti yang korang sedia maklum, hairy juga ada buat servis online seperti dalam gambarlah. Shida juga salah seorang pelanggan hairy insyallah lepas ni akan kekal terus berurusan dengan hairy. Senang, mudah, murah dan cepat tau berurusan dengan hairy ni, suka shida :) Ohya! Calendar Limited Edition shida pun hasil design dan printing dari Hairy. So! kalau korang berminat nak buat apa saja servis apa saja tak kira janji seperti dalam gambar ni korang boleh terus contact beliau ok :) Untuk hairy semoga berjaya dengan bisness online ni, always support u :)




32 Jari Ohsem:

MaYa MustWany said...

mas dalam planning nak beli..tapi nak usya2 dlu..coz cantik..lagi pun leh support kwn2 kn

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. MANYAK UNTUNGGG N MANYAK DAPAT HADIAH ERK KAK :)

hazwan hairy said...

gluppp!! terdiam baca entry ni...sangat-sangat terharu dengan ulasan yg shida bagi ni..siap promosi lagi...haha...btw terima kasih sgt2 x terhingga sbb sntiasa support hery,sntiasa bg tnjuk ajar dlm blog...tulisan cntik ke?haha ok malu jap...

p/s: kalender shida tu kat peti bawah xde..umh aprtmen kn :-( kn cri lagi blik nnti..

Cik Nur said...

yeay..! Nur pun dapat..kita dapat hari yg sama kot...hihihi

inche hlovate said...

Ye betul tu..hery memang ohsem

afzalsukasuki said...

rajin betei si Hazwan ni.ni kalender, sekarang tengah pomot baju plak :)

bagus2 dapat kenal blogger aktif macamni :)

Mimie said...

tahniah shida

Mimie said...

done digi

sa mic said...

ewah syioookk , hehe . Taniah yah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lama sangat zuan tak aktif dengan aktiviti merapatkn silaturrahim ngan blogger lain ni...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mr hairy mmg terbaik!!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pernah buat tempah name card.. hehehehe

boni kacak said...

terbaiklah.. tahniah shida dapat kalender tu :)

KorN said...

wahh.. dapat hadiah jer kan sjak kbelakangan ni k.syida... nak sket bleh.. ehehe

Khairul Zamri said...

tahniah

Eca Dwinky Asha said...

boleh highlite bday eca x?

deno said...

wah untung la... best:)

baby comel said...

Nice work from hairy. Sgt berjiwa hasil karya dan sentuhan beliau. InsyaAllah nanti nk berurusan jgk dgn beliau ni :)

Nadia Johari said...

tahniah..banykal kalendar kat umh tu nanti..hehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung2..

ayut said...

dpt jgk...service hairy akn digunakan jgk 1 hari nnt..tp tak thau bile..hihihi

ayut said...

done nutrilite today...

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah k.shida :)

mee ad dpt klndar dr kshida. thanks :)

caliph shuriken said...

tgk kalendar kt sini tiba2 tingat stakat ni blom dapat kalendar baru mcm tahun2 lepas, huh...

aisya said...

patutlah kalendar tu cantik.. hehehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik kalender tu..Tahniah shida.. :)

Remy hazza said...

hairy memang kreatif!!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah untung2....tahniah shida hehe

IntaNBerliaN said...

ooo shida tmpah dgn hairy yer.. cantik! :-)

mummyriena said...

tahniah shidah!!

Mrs Velentine said...

akak pun dpt

Cik Fie said...

untung la ;)