Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 10 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to blogger www.hazwanhairy.com (Kalendar Eksklusif)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Mesti dah ramai blogger yang join Contest Kalendar Eksklusif  2013 blogger Hairy tempoh hari dah terima calendar ni kan, shida dapat calendar ni pun selepas dapat sticker dari blogger aiman, actually memang dah sangka dari hairy sebab shida cam sangat tulisan cantik beliau hehee =) shida dapat calendar ni pun sempena  Contest hairy dan shida dapat untuk Pemenang Contest tersebut. Terima Kasih tak terhingga ya hairy :) shida dah dapat 2 calendar dari blogger tau. 1 dari blogger Azhafizah dan satu lagi dari hairy sendiri. Untuk Calendar hairy shida rasa nak buat macam alarm birthday kawan-kawan blogger shida, termasuklah birthday shida sekali 5 Jan 2013 sabtu yang telah shida love kan disitu :)
Seperti yang korang sedia maklum, hairy juga ada buat servis online seperti dalam gambarlah. Shida juga salah seorang pelanggan hairy insyallah lepas ni akan kekal terus berurusan dengan hairy. Senang, mudah, murah dan cepat tau berurusan dengan hairy ni, suka shida :) Ohya! Calendar Limited Edition shida pun hasil design dan printing dari Hairy. So! kalau korang berminat nak buat apa saja servis apa saja tak kira janji seperti dalam gambar ni korang boleh terus contact beliau ok :) Untuk hairy semoga berjaya dengan bisness online ni, always support u :)




32 comments:

  1. mas dalam planning nak beli..tapi nak usya2 dlu..coz cantik..lagi pun leh support kwn2 kn

    ReplyDelete
  2. WAHHH .. MANYAK UNTUNGGG N MANYAK DAPAT HADIAH ERK KAK :)

    ReplyDelete
  3. gluppp!! terdiam baca entry ni...sangat-sangat terharu dengan ulasan yg shida bagi ni..siap promosi lagi...haha...btw terima kasih sgt2 x terhingga sbb sntiasa support hery,sntiasa bg tnjuk ajar dlm blog...tulisan cntik ke?haha ok malu jap...

    p/s: kalender shida tu kat peti bawah xde..umh aprtmen kn :-( kn cri lagi blik nnti..

    ReplyDelete
  4. yeay..! Nur pun dapat..kita dapat hari yg sama kot...hihihi

    ReplyDelete
  5. rajin betei si Hazwan ni.ni kalender, sekarang tengah pomot baju plak :)

    bagus2 dapat kenal blogger aktif macamni :)

    ReplyDelete
  6. ewah syioookk , hehe . Taniah yah

    ReplyDelete
  7. lama sangat zuan tak aktif dengan aktiviti merapatkn silaturrahim ngan blogger lain ni...

    ReplyDelete
  8. leeza pernah buat tempah name card.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. terbaiklah.. tahniah shida dapat kalender tu :)

    ReplyDelete
  10. wahh.. dapat hadiah jer kan sjak kbelakangan ni k.syida... nak sket bleh.. ehehe

    ReplyDelete
  11. Nice work from hairy. Sgt berjiwa hasil karya dan sentuhan beliau. InsyaAllah nanti nk berurusan jgk dgn beliau ni :)

    ReplyDelete
  12. tahniah..banykal kalendar kat umh tu nanti..hehhe

    ReplyDelete
  13. dpt jgk...service hairy akn digunakan jgk 1 hari nnt..tp tak thau bile..hihihi

    ReplyDelete
  14. tahniah k.shida :)

    mee ad dpt klndar dr kshida. thanks :)

    ReplyDelete
  15. tgk kalendar kt sini tiba2 tingat stakat ni blom dapat kalendar baru mcm tahun2 lepas, huh...

    ReplyDelete
  16. patutlah kalendar tu cantik.. hehehehe

    ReplyDelete
  17. Cantik kalender tu..Tahniah shida.. :)

    ReplyDelete
  18. ooo shida tmpah dgn hairy yer.. cantik! :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.