Hadiah dari blogger | Thanks to www.santaileeza.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari blogger | Thanks to www.santaileeza.com


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 12 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to www.santaileeza.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks Leeza, hadiah saguhati beliau dari Segmen Blogger Paling Santai 2012 telah selamat sampai ke tangan shida. Masih elok dan kemas lagi. Leeza cantik boarding pass ni First Class ok hehee :) boleh lah berangan-angan melancong ke Bali hehee :) mesti ramai peserta yang menang dah dapat hadiah dari leeza. Apa-apa pun thanks sangat-sangat kat leeza sebab memilih shida sebagai pemenang segmen. Insyallah kalau leeza ada buat lagi shida support k :) Jom berkenalan dengan www.santaileeza.com
cantik kedua-dua design ni :)





click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

30 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

hery pun dh dpt..tggu masa ja nk publish :p

Miss N™ said...

murah rezeki shida...

Dayang Deno said...

tahniah shida :)

Unknown said...

comey kan?iman pon dh dpt..kwn iman siap puji la kreatif tau.dy xpsn yg boarding pass 2 maen2 tapi dy kata mcm real heheh

Unknown said...

best nyer... remy punya tak sampai lagi.... biasalah lamat company... selagi tak penuh peti...depa tak hantar....he3

ayut said...

blogger plg santai....tahniah shida.. :)

hyz said...

penerbangan pegi balik g mana? tahniah...

Mia Liana said...

wahhh tahniah ya shida..

hana hadi said...

memang cantik...

Cuya said...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK :)

cik lisa said...

taniah , hihih ;) . Lawa hazwan buat , hehe

Dingdang said...

tahniah shida. akak tumpang bangga :)

boni kacak said...

memang cantik sangat design tu.. hehehe

jaakechik said...

tahniah cik shida..... suka ekk dpt feeling2 bali gitu...heeee

Leeza Dayasari said...

1. thx pada yang memuji.... gembiranya dalam hati ini....

2. thx pd shida juga sbb buat entri ni....

3. love semua blogger yg sentiasa support each other!!

Leeza Dayasari said...

ngada2 pulak nk ngomel kat sini.. isyh isyh..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...best2 hehe

IntaNBerliaN said...

tahniah shida :)

syiela said...

tahniah shida.. untung badan

patriq said...

ewahhh nk kemana tu sida..jgn lupa bawa ole2 ye..hahaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg.rezeki..

mummyriena said...

tahniah babe!

Anonymous said...

cantik n kemas :)

Mimie said...

tahniah shida

Unknown said...

tahniah shida..
comel boarding pass tu.. ^_^

Mrs Velentine said...

tahniah

Unknown said...

rezeki shida.. tahniah!

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida .. :)

Cik Fie said...

bestnya :)