Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 12 January 2013

Hadiah dari blogger | Thanks to www.santaileeza.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks Leeza, hadiah saguhati beliau dari Segmen Blogger Paling Santai 2012 telah selamat sampai ke tangan shida. Masih elok dan kemas lagi. Leeza cantik boarding pass ni First Class ok hehee :) boleh lah berangan-angan melancong ke Bali hehee :) mesti ramai peserta yang menang dah dapat hadiah dari leeza. Apa-apa pun thanks sangat-sangat kat leeza sebab memilih shida sebagai pemenang segmen. Insyallah kalau leeza ada buat lagi shida support k :) Jom berkenalan dengan www.santaileeza.com
cantik kedua-dua design ni :)





30 comments:

  1. hery pun dh dpt..tggu masa ja nk publish :p

    ReplyDelete
  2. comey kan?iman pon dh dpt..kwn iman siap puji la kreatif tau.dy xpsn yg boarding pass 2 maen2 tapi dy kata mcm real heheh

    ReplyDelete
  3. best nyer... remy punya tak sampai lagi.... biasalah lamat company... selagi tak penuh peti...depa tak hantar....he3

    ReplyDelete
  4. blogger plg santai....tahniah shida.. :)

    ReplyDelete
  5. penerbangan pegi balik g mana? tahniah...

    ReplyDelete
  6. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  7. taniah , hihih ;) . Lawa hazwan buat , hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah shida. akak tumpang bangga :)

    ReplyDelete
  9. memang cantik sangat design tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah cik shida..... suka ekk dpt feeling2 bali gitu...heeee

    ReplyDelete
  11. 1. thx pada yang memuji.... gembiranya dalam hati ini....

    2. thx pd shida juga sbb buat entri ni....

    3. love semua blogger yg sentiasa support each other!!

    ReplyDelete
  12. ngada2 pulak nk ngomel kat sini.. isyh isyh..

    ReplyDelete
  13. tahniah shida.. untung badan

    ReplyDelete
  14. ewahhh nk kemana tu sida..jgn lupa bawa ole2 ye..hahaaa

    ReplyDelete
  15. cantik n kemas :)

    ReplyDelete
  16. tahniah shida..
    comel boarding pass tu.. ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.