Hadiah dari terengganu kita | Blogger Dedeq DE Wishes | Dunia sebenar Shida Hadiah dari terengganu kita | Blogger Dedeq DE Wishes

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 31 January 2013

Hadiah dari terengganu kita | Blogger Dedeq DE Wishes

   Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada Blogger Dedeq sebab sudi beri shida hadiah dari terengganu ni, seronoknya rasa dapat hadiah sekali dua tau, Keychain penyu dengan brooch biru, alahai macam tahu-tahu je shida suka pakai brooch macam tu tau :) Apa-apa pun thanks dear, shida belum sempat lagi nak pilih-pilih ole-ole untuk deq, kalau ada shida send terus lah sebab alamat memang dah ada :) Jom kenal dengan Dedeq DE Wishes cute orangnya :)




26 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

alhamdulillah....
rezeki... :)

fieda said...

olo..comeynyer..dah la kaler biru sama dgn tema blog shida ni..

fieda said...

olo..comeynyer..dah la kaler biru sama dgn tema blog shida ni..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

feveret color shidah plak tu kan... comel je..

Aimacomel said...

Comelnya blue biru tu =)

Dayang Deno said...

wah best! :)

suwara entertainment said...

comelnya! tahniah ye :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah comelnyerrr..tahniah shida..murah rezeki

Mia Liana said...

wahhhhhh best kan.. kak mia pundah dapat juga dari dedeq..

Unknown said...

Comel! suka !

ayut said...

nk keychain penyu gakkkk :)

Unknown said...

comelnyaaaa..
Tahniah ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..murah rezeki..

lynndamya said...

wahh, tahniah anda menang ! hihi (n_n)

maszull said...

assalamualaikum shida...tahniah2 dpt hadiah...:)

jaakechik said...

tahniah shida. jaa pun dapat gak, cuma belum sempat post entry, bru semalam en.suami bawak kan brooch tu utk jaa yg masih di penang. haha. jauh gila brooch tu terbang.

Unknown said...

UNTUNGNYA SLL DPT HADIAH..MURAH REZEKI LA SHIDA NI

Nadia Johari said...

comel

Unknown said...

murah rezeki shida......tahniah.....

Leeza Dayasari said...

thumb up.... haaaaa

Unknown said...

tahniah shida.. makin murah rezeki shida :)

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. rezeki tu :-)

Mrs Velentine said...

tahniah

mummyriena said...

cantik shida..tahniah!

Aina Areen said...

alolololo, comelnyeee :D hehehe

Cik Fie said...

warna biru :)