Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 31 January 2013

Hadiah dari terengganu kita | Blogger Dedeq DE Wishes

   Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada Blogger Dedeq sebab sudi beri shida hadiah dari terengganu ni, seronoknya rasa dapat hadiah sekali dua tau, Keychain penyu dengan brooch biru, alahai macam tahu-tahu je shida suka pakai brooch macam tu tau :) Apa-apa pun thanks dear, shida belum sempat lagi nak pilih-pilih ole-ole untuk deq, kalau ada shida send terus lah sebab alamat memang dah ada :) Jom kenal dengan Dedeq DE Wishes cute orangnya :)




26 comments:

  1. olo..comeynyer..dah la kaler biru sama dgn tema blog shida ni..

    ReplyDelete
  2. olo..comeynyer..dah la kaler biru sama dgn tema blog shida ni..

    ReplyDelete
  3. feveret color shidah plak tu kan... comel je..

    ReplyDelete
  4. wah comelnyerrr..tahniah shida..murah rezeki

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh best kan.. kak mia pundah dapat juga dari dedeq..

    ReplyDelete
  6. nk keychain penyu gakkkk :)

    ReplyDelete
  7. wahh, tahniah anda menang ! hihi (n_n)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum shida...tahniah2 dpt hadiah...:)

    ReplyDelete
  9. tahniah shida. jaa pun dapat gak, cuma belum sempat post entry, bru semalam en.suami bawak kan brooch tu utk jaa yg masih di penang. haha. jauh gila brooch tu terbang.

    ReplyDelete
  10. UNTUNGNYA SLL DPT HADIAH..MURAH REZEKI LA SHIDA NI

    ReplyDelete
  11. murah rezeki shida......tahniah.....

    ReplyDelete
  12. tahniah shida.. makin murah rezeki shida :)

    ReplyDelete
  13. alolololo, comelnyeee :D hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.