Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 30 January 2013

Hadiah Surprises dari Blogger Mialiana | Thanks Kak Mia sayang

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hooyehh^^ hadiah surprises dari Blogger Mia dah sampai petang semalam :) thanks sangat-sangat Kak Mia untuk pendrive Sony 4gb ni :) shida belum fikir lagi nak guna pendrive ni sebab shida baru beli pendrive Kingstone 8gb itu pun belum penuh lagi, shida tak tahu pun kak Mia nak bagi pendrive kalau tahu shida tak beli pendrive kingstone tu hehee ^_^ apa-apa pun thanks kak Mia shida hargai pemberian tu :) sayaaangnya dengan kak Mia :)




26 comments:

  1. untungnya.... murah rezeki shida......

    ReplyDelete
  2. wah beruntung dapathadiah pendrive. pndrive sony tu. hehe

    ReplyDelete
  3. nnt penuhla tu pndrive 8gb..ehehe..leh gune yg 4g ni..

    ReplyDelete
  4. wah seronoknye , hehe ,taniah ye kak

    ReplyDelete
  5. sama2 dear.... thanks for this lovely entry.... sayang shida juga..

    ReplyDelete
  6. Kak MV pun dah dapat..tq juga kak mia

    ReplyDelete
  7. rajinnya shida.untung tau orang rajin cenggini..tengok tu adiah dari blogger berlambak2 :D

    tapi..afzal dah jadik makin malas hahaha

    ReplyDelete
  8. tahniah shida...dpt pendrive tu...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. taniah awak. hehehe bestnya!

    ReplyDelete
  10. BAGI DEKAT KAK BUI JER LAH..HIHIHI

    ReplyDelete
  11. tahniahh..memang dah surprise dah tu :)

    ReplyDelete
  12. wah, dpt pendrive lagi.. best tu :-)

    ReplyDelete
  13. rezeki kak shida :) tahniahh :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.