Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 28 January 2013

Kak Mia nanti kita berWeChat lagi ya :) | Punca Kak Mia jarang komen entri shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tadi petang kami berWeChat tau, terkejut juga kak mia send voicemail kat shida nak tahu ke apa kami bebelkan kat dalam tu? hehee..hal biasa je, kak mia cakap yang dia memang susah nak masuk blog shida yang berat ni lagi-lagi kak mia guna broadband kan, sebab tu kak mia jarang komen-komen sebab lambat loading, so dia tinggalkan jejak dekat shout saja. Then shida cakaplah shida dah pun buang apa-apa yang patut minta kak mia tengok ok or masih berat, alhamdulillah kak mia kata dah slim gitu heheee.. Thanks kak mia kata shida slim hehee perasan kejap :p shida pun lega juga kak mia dah bisa masuk blog shida dengan aman. Lepas ni senang kak mia nak komen-komen apa-apa yang patut kan :) Sekarang ni shida memang tengah usaha nak ringankan lagi :) just tunggu~! Thanks kak Mia :) jom melawat kak Mia yang suaranya comel gitu www.mialiana.com.

kalau boleh shida nak buat yang terbaik untuk blog ni bagi semua senang dan puas hati masuk blog shida yang tak seberapa ni :)



24 comments:

  1. Nur pun sedang berusaha meringankan blog...

    ReplyDelete
  2. eh shida pn da app ni? lorr solehah pn da, tp xreti guna. ajarkan please...

    ReplyDelete
  3. memg problem kalo blog bert..kesian blogger lain nk masuk..nad pun tgh usha..smapi nad kurgkn bert jd 100 je

    ReplyDelete
  4. wah satu perubahan yang baik ye kak, masuk tadi sekejap aje loadingnya, hehe

    ReplyDelete
  5. Dah ringan dah blog Shida..Blog akak berat tak Shida..?

    ReplyDelete
  6. rasanya blog tak la berat pon . biasa je loadingnya :)

    ReplyDelete
  7. baru tau rupe kak shida mcm mane...selame ni tengok vector je :)

    ReplyDelete
  8. ala..... shidaaaaa ni. malu tau kak mia. siap masukkan dalam entri....

    ReplyDelete
  9. shida belog akak berat x?klu berat akak pn nk ringankan belog bg org senang masuk

    ReplyDelete
  10. oic...camtu rupanyer...... kena ringan apa yg patut ler.....

    ReplyDelete
  11. leeza pun ada wechat... jom ler chat2.. heheeee

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Nampak dah perubahan kat sidebar shida :)

    Tahniah shida..memang ada beza berbanding sblmnya.

    Pasal yg shida tnya, kat mana lana cari template, lana cari kat sini:
    http://btemplates.com/

    Yg hijau sblm ni pun lana amik kat website tu je shida..

    Cari je ikut kategori camna yg kita nak ^_^

    ReplyDelete
  13. blog shida berat o tak jijah tetap masuk n komen.. heehe :)

    ReplyDelete
  14. wah pakai wechat guna voice.. :)
    hebat!
    tugas kawan2 kan.. kena la saling bangtu2 membantu :)

    ReplyDelete
  15. mmg betul shida..dh slim dah blog shida ni..mesti ramai yg seronok..

    ReplyDelete
  16. ewahhh ngn aku xnak lak ko voicemail ekekee :p

    ReplyDelete
  17. entri balasa dari kak mia... heheheh

    http://www.mialiana.com/2013/01/wechat-dengan-shida.html

    ReplyDelete
  18. wahhh, aina pon tengah ajak blog ni exercise. dah berat haa.

    ReplyDelete
  19. wah ! bestnya wechat dengan kak mia :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.