Kak Mia nanti kita berWeChat lagi ya :) | Punca Kak Mia jarang komen entri shida | Dunia sebenar Shida Kak Mia nanti kita berWeChat lagi ya :) | Punca Kak Mia jarang komen entri shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 28 January 2013

Kak Mia nanti kita berWeChat lagi ya :) | Punca Kak Mia jarang komen entri shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tadi petang kami berWeChat tau, terkejut juga kak mia send voicemail kat shida nak tahu ke apa kami bebelkan kat dalam tu? hehee..hal biasa je, kak mia cakap yang dia memang susah nak masuk blog shida yang berat ni lagi-lagi kak mia guna broadband kan, sebab tu kak mia jarang komen-komen sebab lambat loading, so dia tinggalkan jejak dekat shout saja. Then shida cakaplah shida dah pun buang apa-apa yang patut minta kak mia tengok ok or masih berat, alhamdulillah kak mia kata dah slim gitu heheee.. Thanks kak mia kata shida slim hehee perasan kejap :p shida pun lega juga kak mia dah bisa masuk blog shida dengan aman. Lepas ni senang kak mia nak komen-komen apa-apa yang patut kan :) Sekarang ni shida memang tengah usaha nak ringankan lagi :) just tunggu~! Thanks kak Mia :) jom melawat kak Mia yang suaranya comel gitu www.mialiana.com.

kalau boleh shida nak buat yang terbaik untuk blog ni bagi semua senang dan puas hati masuk blog shida yang tak seberapa ni :)



24 Jari Ohsem:

Cik Nur said...

Nur pun sedang berusaha meringankan blog...

Solehah Shamsuddin said...

eh shida pn da app ni? lorr solehah pn da, tp xreti guna. ajarkan please...

Nadia Johari said...

memg problem kalo blog bert..kesian blogger lain nk masuk..nad pun tgh usha..smapi nad kurgkn bert jd 100 je

sa mic said...

wah satu perubahan yang baik ye kak, masuk tadi sekejap aje loadingnya, hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGNYE KAK SHIDA .. HIHIHI :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Dah ringan dah blog Shida..Blog akak berat tak Shida..?

Cik Fie said...

rasanya blog tak la berat pon . biasa je loadingnya :)

zakie 11 said...

baru tau rupe kak shida mcm mane...selame ni tengok vector je :)

Mia Liana said...

ala..... shidaaaaa ni. malu tau kak mia. siap masukkan dalam entri....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida belog akak berat x?klu berat akak pn nk ringankan belog bg org senang masuk

Remy hazza said...

oic...camtu rupanyer...... kena ringan apa yg patut ler.....

nur emilya said...

Dah slim gituu hihi :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun ada wechat... jom ler chat2.. heheeee

Tinta Lana said...

Salam.

Nampak dah perubahan kat sidebar shida :)

Tahniah shida..memang ada beza berbanding sblmnya.

Pasal yg shida tnya, kat mana lana cari template, lana cari kat sini:
http://btemplates.com/

Yg hijau sblm ni pun lana amik kat website tu je shida..

Cari je ikut kategori camna yg kita nak ^_^

Emas Putih said...

wahhh best komen2

azizah :) said...

blog shida berat o tak jijah tetap masuk n komen.. heehe :)

Sop said...

wah pakai wechat guna voice.. :)
hebat!
tugas kawan2 kan.. kena la saling bangtu2 membantu :)

Fieda Rafli said...

mmg betul shida..dh slim dah blog shida ni..mesti ramai yg seronok..

mummyriena said...

ewahhh ngn aku xnak lak ko voicemail ekekee :p

Mia Liana said...

entri balasa dari kak mia... heheheh

http://www.mialiana.com/2013/01/wechat-dengan-shida.html

patriq said...

kita bila sida? hehee :)

Mrs Velentine said...

ada baca ni kat blog kak mia

Aina Areen said...

wahhh, aina pon tengah ajak blog ni exercise. dah berat haa.

Cik Fie said...

wah ! bestnya wechat dengan kak mia :)