Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 January 2013

Memperkenalkan HTC Butterfly, Samsung GALAXY SIII Mini dan Sony Xperia™ Tipo dengan Celcom

Assalammualaikum, peace upon you.
Memperkenalkan tiga daripada telefon pintar Android terbaru tiba dan akan dilancarkan oleh CELCOM dan sekarang dalam rangkaian terpantas iaitu HTC Butterfly, Samsung GALAXY SIII Mini dan Sony Xperia™ Tipo. Kenapa mesti beli bersama CELCOM
  • Menambah kepada pelbagai jenis alat-alat yang mereka tawarkan. 
  • Memberi pembeli pilihan terbaik telefon pintar yang dipasangkan dengan pelan terbaik.

Dapatkan HTC Butterfly serendah RM1,468 (RRP: RM2,299), Samsung GALAXY S III Mini serendah RM588 (RRP: RM1,199) atau Sony Xperia™ Tipo serendah RM88 (RRP: RM499) dengan mana-mana pilihan hanya dengan Celcom First Plan.

spesifikasi telefon pintar Android pilihan terbaik : 

 
HTC Butterfly: World’s first full HD smartphone display from as low as RM1,468.
  • Experience super speed and performance on the latest Android 4.1 (Jelly Bean) and 1.6 GHz quad-core Snapdragon S4 processor.
  • It has the world’s first full HD smartphone display, 5” wide.  
  • With an amazing 8MP camera, you won’t need any other 
  • Equipped with Beats Audio™ to bring music to life.


 Samsung GALAXY S III mini: Intuitive and high performance from as low as RM588.

  •    Also runs on the latest Android 4.1 (Jelly Bean) 
  • Has a 1GHz dual-core processor.
  • Enjoy large view on the 4” Super AMOLED display. 
  •  Take pictures wherever you go with the 5MP camera and 4x optical zoom.
 Sony Xperia™ Tipo: Smart meets simplicity from as low as RM88.
  • Runs on Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) 
  •  Has a 800 MHz Snapdragon™ processor. 
  • Not too big, not too small at 3.2” with Scratch-Resistant display. 
  • Snap away with the 3.2MP camera.

Mengapa Celcom Pertama? Berikut adalah top 10 sebab mengapa:
3 pelan mudah dengan satu kadar rata untuk panggilan suara & video, SMS & MMS.
• Nikmati lebih untuk bercakap dengan SIMPANAN AUTOMATIK pada panggilan anda kepada semua rangkaian.
FLEKSIBILITI untuk beralih antara pascabayar dan prabayar, bila-bila masa.
Bayaran yang dibuat pilihan MUDAH untuk anda melalui tambah nilai, dalam talian atau di kaunter.
pelanggan EKSKLUSIF & PERIBADI perkhidmatan sentiasa bersedia untuk membantu anda.
TIADA BIL kejutan dengan komitmen bulanan anda sudah termasuk IDD dan yuran perayauan.
RANCANGAN ANEKA untuk pertengahan yang lebih rendah, atau penggunaan yang lebih tinggi untuk memenuhi setiap keperluan mudah alih.
DATA PERCUMA serta-merta untuk memastikan anda melayari, berbual dan menghantar e-mel di mana sahaja.
Berhubungan dengan KETENANGAN FIKIRAN melalui pengemaskinian dan pemberitahuan masa sebenar mengenai penggunaan anda.
• TALIAN TERPANTAS di Malaysia yang menawarkan perlindungan unggul dan kualiti.
Untuk keterangan lebih lagi boleh berkunjung di mana-mana kedai Blue Cube terdekat anda atau mendapatkan maklumat selanjutnya di www.celcom.com.my



24 comments:

  1. Hanya mampu melihat..hehe :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. bestnya! sheila teringin nak beli sony balik. sony camera bagus gila. sheila suka snap pictures. skrg kureng sikit sebab pakai phone jenis lain, kualiti gambar tak macam sony. more sharp!. heee

    ReplyDelete
  3. memerhati dan melihat penuh kerutan...smbil berfikir..bila la nk blh dpt... :D

    ReplyDelete
  4. eh bru je ke htc tu? alahai, solehah bru beli htc desire c. melepas eh mau beli hp tu

    ReplyDelete
  5. memang tgh surver hp baru ni. hehehe. dah rambang mata tak tau nak pilih yg mana satu.

    ReplyDelete
  6. tgh survey phone jugak ni.. pening dah tak tau nk yg mana.. huhu

    ReplyDelete
  7. Boleh tahan harga..Hanya mampu tengok jer.. :)

    ReplyDelete
  8. bt cmni baru murah cer kalo xmik pakej dia mahaii huwaa...:(

    ReplyDelete
  9. murah2 dan cantik je...

    p/s Shida, suami akak memg sebaya shida tp akak tua 2 tahun dr die...so,tak slh pun shida pgl akak, kak mimie...:)

    ReplyDelete
  10. suka dgn celcom sebab dpt plan company..... semua yg masuk plan tu call free...dan internet data unlimited fixed rm50 sebulan.....
    so bil..... memang bwh rm60 ke rm70 sebulan....

    ReplyDelete
  11. bila la nak merasa pakai handphone camni..heee

    ReplyDelete
  12. harga htc b'fly tu sama dgn note2, huh...

    ReplyDelete
  13. wah bestnya... tp akak mampu tgk je.. hehhe

    ReplyDelete
  14. tak mampu. kena tunggu duit sendiri :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.