Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 7 January 2013

Pemenang Anugerah Juara Lagu 27 | Yunalis Zarai 'terukir dibintang' Juara AJL 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada pemenang-pemenang Anugerah Juara Lagu 27 yang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil. Antara artis/penyanyi yang terlibat dalam Anugerah Juara Lagu 2012 ini adalah :

1.Idola – Azlan & the Typewriter
2.Pelangi Senja – Stacy
3.Terukir Di Bintang – Yuna
4.Anak Kampung – Jimmy Palikat & One Nation Emcee
5.Ombak Rindu – Hafiz & Adira
6.Tanpamu – Amir Jahari
7.Lagu – Bedroom Santuary
8.Teman Pengganti – Black & RJ
9.Ku Akui – Hafiz
10.Simetri – Hazama & Amy Seach
11.Andai Ku Bercinta Lagi – Mojo
12.Patah Seribu – Shila Hamzah


Juara AJL 27 : Yunalis Zarai (terukir dibintang) dinyanyikan oleh AIZAT

Naib Juara AJL 27 : Azlan & The Typewriter (idola)

Tempat ke3 AJL 27 : Hafiz (ku akui)

Persembahan Terbaik AJL 27 :  Black feat Malique (teman pengganti)

Vokal Terbaik AJL 27 : Hafiz (ku akui)




28 comments:

  1. Tahniah Yuna..Tahniah Aizat...!
    dan tahniah buat mereka yg berjaya... :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat para pemenang! AJL tahun ni memang terbaekk ah! ^_^

    ReplyDelete
  3. Kak, nk tanya.. Mcm mana nak uat tajuk entri mcm akak. Maksud leeza yg lepas nombor 27 yg ada plang l tu... Huuu

    ReplyDelete
  4. tengok masa umum pemenang je..heheh...ralit tengok bola..heheh

    ReplyDelete
  5. Tahniah Aweera, tahniah mojo serta edry Kru, kalian yang sepatutnya menang. tapi langsung 1 "award" pun tak dapat.
    Juri AJL 27 memang pilih kasih, lagu sampah ciptaan yuna boleh menang!, lagu macam tu tiada mesej yang nak disampaikan.Sedih- sedih, tak tahu nak cakap apa.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada para pemenang.. lagu teman pengganti sangat2 mendayu2 malam tu.. saya paling tersentuh dengan lagu tu

    ReplyDelete
  7. tahniah pada pemenang...semua hebat2 belaka..

    ReplyDelete
  8. shida.. tadi jijah masuk ada malware la syg..

    ReplyDelete
  9. Tanniah kepada pemenang. Kalau Yuna bertanding malam tadi.

    ReplyDelete
  10. puas hati jugak lah dgn keputusan semalam.. hehe.. lagu Yuna tu mmg something, lain dr yg lain.. tu bg sy lah.. =)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum shidar....tahniah2 pada yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  12. tahniah buat semua yg berjaya...paling ohsemmmtentunya hafiz sebab dah 3 tahun berturut2 vokal terbaik....

    ReplyDelete
  13. KAK BUI SETUJU DGN BONI KACAK..TP DH REZEKI YUNA SO TAHNIAH KPDNYA..

    ReplyDelete
  14. keputusan yg terbaik..jaa pun tgk AJL mlm tuuu.... :)

    ReplyDelete
  15. tahniah bt pemenang semua....dgr kat radio je mlm tu..huhuhu

    ReplyDelete
  16. taniah buat diorang ! Nampaknya hafiz masih kekal juara dalam vokal tiga tahun berturut2 ,kihkih

    ReplyDelete
  17. akak xtgk shida sbb qalief warded time tu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.