Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 13 January 2013

Santai-santai ahad bersama Eca dan Adam | gambar anak-anak buah shida :)

   Assalammualaikum, peace upon you.

Nur Adriana Batrisya  (eca)
Muhd Danish Adam (adam)

cuci mata sat tengok dua orang anak buah shida yang shida rindu sangat-sangat :) keletah dorang tak pernah shida lupa hari-hari terbayang dorang nangis dorang ketawa, hari tu masa cuti tahun baru shida bawa dorang and family mandi kolam renang dekat bukit merah, seronoknya main air dengan dorang. Wahhh^^ rindunya :( bila nak jumpa lagi anak-anak buah "makandak" ni (nama panggilan dorang panggil shida) bila pula nak merasa ada anak sendiri pula kan :p





27 comments:

  1. comel2 nyer anak buah shida... pandai... kecik2 dh solah... allhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. comelnya budak berdua ni.. geram tengok

    *** kalendar dah sampai.. thanks shida ^_^

    ReplyDelete
  3. comel nyer...tersenyum jer...... rasa cam nak cubit2......

    ReplyDelete
  4. eh eh... comel2 belaka semuanya yerk.

    ReplyDelete
  5. alololo comelnya aih mcm untie dia juga.. :p

    ReplyDelete
  6. bukit merah mmg best..shida ade 2 orang ank buah ke..

    ReplyDelete
  7. dua-dua pon comel. apa benda yang kena blur tu shida? hehe.

    ReplyDelete
  8. Nama penuh Eca sama ngan anak kawan Mieza.. Hehehe.. Cute dua2! ^_^

    ReplyDelete
  9. hik3x..merasa ank sendiri??coming soon kot tu shida ;) lyan bdak2x mmg best..ilang stress :D

    ReplyDelete
  10. comelnya yg eca tu..kiutt dia senyum..

    ReplyDelete
  11. kak fieda belum terima lagi calendar mini tu shida..tgk ramai kwn2 dh terima...huhuhu

    ReplyDelete
  12. comelnya anak buah shida... :)

    ReplyDelete
  13. comeynya si eca tu.. suka tengok dia senyum! cute

    ReplyDelete
  14. rindu ecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.