Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 | Dunia sebenar Shida Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 27 January 2013

Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ok Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 ni shida join sebab nak bantu gadis sabah ini dalam cabaran SEO  beliau (blogger Eca). Shida ni kalau bab-bab SEO susah sikit nak join atau masuk campur sebab malas nak peningkan kepala fikir SEO SEO ni, cukuplah apa yang ada sekarang ni kan. Mungkin belum tiba masanya, kalau dah tiba baru lah join. Kalau korang join boleh masuk sekali dalam Bloglist Eca, actually eca memang dah tersenarai dalam bloglist shida so tak perlulah nak masukkan lagi. Follow dan lain-lain syarat shida dah buat tapi kalau eca semak ada yang tertinggal dan tak buat bagitahu eh! kadang terlepas pandang biasalah, so segmen ni tamat pada 31 jan 2013 tepaj jam 11.59 malam. So korang nak join tekan banner eca k :) cantik kan banner tu, header terbaru eca yang awesome! yang pasti PINK, oh minah pink juga eca ^_^

segmen ni ada hadiah tau, hadiah apa? meh-meh shida bagitahu:
1. Peserta Pertama yang JOIN segmen ini akan menerima Topup RM5.
2. Peserta dengan entry yang memikat hati eca akan menerima Pin Blogger.
3. Top Referrer akan menerima Topup RM5 + Pin Blogger.
kesemua peserta yang terlibat,eca akan letakkan link blog mereka pada ruangan BLOGLIST 2013.

"Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com"




14 Jari Ohsem:

MaYa MustWany said...

cantik la..selamat bersegmen..

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. CAM BESH JE TU .. TP XDE MASE AG NK JOIN .. HEHE .. SELAMAT BERSEGMEN KAK

Eca Dwinky Asha said...

thanks sudi join shida :)

Cik Nur said...

selamat bersegmen..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best shida.. ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen shida :-)

Remy hazza said...

semoga shida berjaya nanti.....

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013_28.html

DONE FOLLOW YOU . FOLLOW ME BACK YE :)

MINTA JASA BAIK LIKE MY PAGE

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

JASA DIKENANG TQ :)

azizah :) said...

gudluck shida.. kalau xde hal akan join jugak :)

Fieda Rafli said...

good luck ye shida..

Mrs Velentine said...

good luck

ayut said...

nk join jgk....huhuhu..tp dlm draft lg :)

Aina Areen said...

good luck ye kak shida :)

Cik Fie said...

lupa lak nak join :)