Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida dah tangguh banyak segmen yang belum shida blogwalking lagi shida masih hutang. Dekat blog kawan-kawan pun sama. Alhamdulillah mulai 7hb shida dah kerja seperti biasa, ada lah masa dengan blog kesayangan ni :) sorry sangat-sangat dekat korang sebab tak singgah kat blog korang. Esok dah jadi rutin seperti biasa part time blogger sebelum ni jangan kata part time, seminit pun belum tentu shida dapat pegang lappy ni disebabkan kerja banyak balik lewat, letih sangat-sangat :) bagi yang memahami tu terima kasih tau :) bukan shida nak biar asyik korang saja singgah dan komen blog korang, tak pun shida sibuk sementara saja. Ha! esok dah jalan seperti baisa. Banyak juga shida tertinggal aktivi korang ni. Banyak dah melalut shida nak join Segmen dari Apit ni dan di Tag oleh Kisahemasputih.com, thanks dear :)

Shida Asal dari Negeri Perak Darul Ridzuan a.k.a Blogger Negeri Perak

Antara tempat-tempat yang menarik bagi shida setakat ni, shida pernah pergi Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh Perak baru-baru ni, best sangat pergi sana banyak tempat-tempat menarik sesuai sangat-sangat bagi sipenggemar DSLR boleh snap sana sini. Tempat jangan cakap lah memang menarik sangat-sangat rasa nak pergi lagi lepas ni tau sebabnya shida tak pusing habis kawasan tu sebab sampai pun dah lewat petang :) beberapa gambar dari kawasan Gunung Lang.

untuk segmen ni shida nak tag : dedeq, Jiejah dan Nadia Johari


42 comments:

  1. selamat bersegmen.... same ngan remy...org perak juga yong!!!

    ReplyDelete
  2. nak join juga lah...blogger penang..huahuhau

    ReplyDelete
  3. wah..tak tau lak shida dari perak..=)
    wink3

    ReplyDelete
  4. KAK BUI PUN NK JOIN SEGMEN APIT NI TP LOM BERKESEMPATAN LAGI..NOW TGH BLS JEJAK KAWAN2..

    BIZI LATELY..^__^

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen... :)

    Nur pun dari perak juga...
    Bilalah dapat jumpa Shida ni..
    hihi

    ReplyDelete
  6. WAHHH . KENE TAG LA .. KNE JOIN NI :) HEHE .. MASEH KAK SHIDA

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen shida..... gud luck...

    ReplyDelete
  8. mcm best.. nk join jugak tp bila ntah.. huhu

    ReplyDelete
  9. mmg ramai shoot situ..cntik view nya.

    ReplyDelete
  10. saya dh follow sini

    saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  11. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  12. slmt bersegmen shida...! ^^

    ReplyDelete
  13. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

    ReplyDelete
  15. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. shida dtang ipoh bgtau la shedaeyh.. leh kite jumpa hihi

    ReplyDelete
  17. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen Shida.
    akak tag Shida..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    Jemputlah join andai berkesempatan.

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen Shida..cantiknya tempat tu

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  21. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. salam shida! deno dtg dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  25. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. ni yg tingin nk g gnung lang gak ni..

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  28. dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  29. dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  30. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  31. dtg dari segmen sama..selamat berkenalan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    #sblm ni cik Que tak reti psl nuffnang..lepas je rujuk tips nuffnang dari blog Shida ni, baru cik Que fhm..^__^

    ReplyDelete
  32. SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

    KITA SATU NEGERI :) SAYA PERAK DI KUALA KANGSAR :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  33. Lina dah lama follow sini hehe

    Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  35. salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.