Segmen : Saya Blogger Negeri ....... | Dunia sebenar Shida Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida dah tangguh banyak segmen yang belum shida blogwalking lagi shida masih hutang. Dekat blog kawan-kawan pun sama. Alhamdulillah mulai 7hb shida dah kerja seperti biasa, ada lah masa dengan blog kesayangan ni :) sorry sangat-sangat dekat korang sebab tak singgah kat blog korang. Esok dah jadi rutin seperti biasa part time blogger sebelum ni jangan kata part time, seminit pun belum tentu shida dapat pegang lappy ni disebabkan kerja banyak balik lewat, letih sangat-sangat :) bagi yang memahami tu terima kasih tau :) bukan shida nak biar asyik korang saja singgah dan komen blog korang, tak pun shida sibuk sementara saja. Ha! esok dah jalan seperti baisa. Banyak juga shida tertinggal aktivi korang ni. Banyak dah melalut shida nak join Segmen dari Apit ni dan di Tag oleh Kisahemasputih.com, thanks dear :)

Shida Asal dari Negeri Perak Darul Ridzuan a.k.a Blogger Negeri Perak

Antara tempat-tempat yang menarik bagi shida setakat ni, shida pernah pergi Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh Perak baru-baru ni, best sangat pergi sana banyak tempat-tempat menarik sesuai sangat-sangat bagi sipenggemar DSLR boleh snap sana sini. Tempat jangan cakap lah memang menarik sangat-sangat rasa nak pergi lagi lepas ni tau sebabnya shida tak pusing habis kawasan tu sebab sampai pun dah lewat petang :) beberapa gambar dari kawasan Gunung Lang.

untuk segmen ni shida nak tag : dedeq, Jiejah dan Nadia Johari


42 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

selamat bersegmen.... same ngan remy...org perak juga yong!!!

hazwan hairy said...

nak join juga lah...blogger penang..huahuhau

laskar pelangi said...

wah..tak tau lak shida dari perak..=)
wink3

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN NK JOIN SEGMEN APIT NI TP LOM BERKESEMPATAN LAGI..NOW TGH BLS JEJAK KAWAN2..

BIZI LATELY..^__^

Cik Nur said...

selamat bersegmen... :)

Nur pun dari perak juga...
Bilalah dapat jumpa Shida ni..
hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH . KENE TAG LA .. KNE JOIN NI :) HEHE .. MASEH KAK SHIDA

jaakechik said...

selamat bersegmen shida..... gud luck...

aisya said...

mcm best.. nk join jugak tp bila ntah.. huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg ramai shoot situ..cntik view nya.

Mrs Velentine said...

akak dr labuan

miss zerocinta said...

saya dh follow sini

saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ayut said...

slmt bersegmen shida...! ^^

~ayusleeping~ said...

selamat bersegmen dear... ^_^

sa mic said...

selamat bersegmen hakak! xD

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

wana wazm said...

sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Sheda ucu said...

shida dtang ipoh bgtau la shedaeyh.. leh kite jumpa hihi

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen Shida.
akak tag Shida..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Jemputlah join andai berkesempatan.

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Shida..cantiknya tempat tu

Mimie said...

org perak la ye....

Deq's Qienz said...

slmt bsegmen ya

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

salam shida! deno dtg dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best shida...^^

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah said...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen shida

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

IntaNBerliaN said...

ni yg tingin nk g gnung lang gak ni..

QasehnyaRania said...

dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

QasehnyaRania said...

dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que said...

dtg dari segmen sama..selamat berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

#sblm ni cik Que tak reti psl nuffnang..lepas je rujuk tips nuffnang dari blog Shida ni, baru cik Que fhm..^__^

NurulMirotic[NSHS] said...

SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

KITA SATU NEGERI :) SAYA PERAK DI KUALA KANGSAR :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

AmalinaLee said...

Lina dah lama follow sini hehe

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

MANZARINA said...

salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......