Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 1 January 2013

Selamat Datang 2013 | Selamat Tahun Baru dan Azam Baru 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah hari ini tahun 2013 sehari sudah kita melangkah ke tahun baru. Selamat Tahun Baru shida ucapkan kepada semua kawan-kawan yang datang singgah membaca entri ini. Kalau dah masuk tahun baru mesti ada Azam baru bukan? shida harap azam-azam yang lepas yang korang bina tu tercapailah walau tak semua, separuh atau suku yang terlaksana pun jadilah. So Azam shida yang lepas-lepas seperti biasalah ada juga yang masih belum terlaksana dan terpaksa carry foward untuk tahun ini. Jom tengok apa azam baru shida untuk tahun 2013 ini :

   untuk blog tersayang
  • Nak jadikan blog ini sempadan antara kawan-kawan untuk kita berkenal lebih rapat.
  • Lebihkan entri yang bermanfaat kepada semua.
  • Lebihkan entri tutorial kepada semua
  • Ingin lebih komited terhadap blog kesayangan
  • Kerap update untuk tatapan semua, kalau boleh sehari dalam 2-3 entri
  • Nak buat lebih banyak freebies / GA / Segmen / Contest

 untuk diri sendiri yang tersayang
  • Shida nak lebih mejaga kesihatan diri, memandangkan tahun 2012 shida kerap jatuh sakit
  • Ingin memiliki sebuah kereta Idaman (jenis kereta mengikut kemampuan)
  • Ingin mengikat sebuah ikatan rasmi dengan sidia (bertunang)
  • Ingin melancong ke luar negara (kira dah 3tahun azam ni tak tercapai)
  • Komited dengan kerjaya sekarang

Bila masuk tahun baru shida dah tak fikir apa selain "usiaku" sebab masuk je januari tahun baru umur shida automatik bertambah disebabkan shida lahir awal bulan januari. Adoii..sabar je lah tapi nasiblah muka pun tak makan tua hahahaaa.. perasan betul~! So apa azam korang untuk tahun ni? Shida azam tak meriah mana cuma lebih kepada memperbaiki yang buruk menjadi lebih baik dan terbaik. Siapa tak nak jadi yang terbaik kan? Insyallah shida akan berubah dari masa kesemasa untuk Azam Tahun Baru 2013.




37 comments:

  1. GUDLUCK ya untuk thun 2013. .smoga apa yg dihajati tercapai. . :)

    ReplyDelete
  2. semoga tahun 2013 memberi sinar baru buat kita semua :)

    ReplyDelete
  3. slmt thun baru buat blog n tuan blog hehe

    ReplyDelete
  4. azam yg cukup menarik...
    semoga segala azam shida tercapai nanti...remy doakan...Amin....

    btw...selamat tahun baru shida....

    ReplyDelete
  5. SEMOGE AZAM AKAK TERCAPAI .. AMIN

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru kak shida ^^

    ReplyDelete
  7. Selamat thn baru shida...
    Moga azam baru terlaksana spenuhnya...

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru kak shida :)

    ReplyDelete
  9. Terbaik tu Shida.. Dah boleh tercapai tu cuma kena usaha lebih.. Moga apa yg dicita2kan tercapai InsyaAllah..

    ReplyDelete
  10. ok2 selamat tahun baru jugak buat cik shida kite..

    *tetibe :p

    ReplyDelete
  11. semoga azam baru kshda tercapai ;)

    ReplyDelete
  12. ihikss! selamat tahun baru :D . Azam baru ye ? Hummm , nak fokus belajar ajelah ...dan jadikan blog sebagai sampingan bila ada masa terluang, hehe

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru shida (^___^)

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru 2013 shida..smga anda lebih berjya di tahun ni..sama2 kita usha ok..hehe

    ReplyDelete
  15. selamat tahun 2013 kak Shida :D

    ReplyDelete
  16. Salam 2013..hope azam Shida tercapai..

    ReplyDelete
  17. selamat tahun baru shida..cepat kawen ye..jgn lupa jmput aku niha hehee :D

    ReplyDelete
  18. semoga semuanya bakal tercapai utk tahun 2013 ni ye shida..:D

    ReplyDelete
  19. smoga tercapai semua azam shida ^^

    *sy plak nk pastikan lulus 2nd level dulu, pastu bru bole pikir azam2 yg bersesuaian, hikk...

    ReplyDelete
  20. InsyaAllah shida moga azam shida tercapai! doa jijah mengiringi kamu syg..

    selamat tahun baru 2013 :)

    ReplyDelete
  21. adehhh..muke tak mkn usia yer shida..bgus2x.. :D ayut pon sama,leboh kepada perbaiki jd lbh baik dlm semua perkara..moga tercapai impian shida yer! ^^

    ReplyDelete
  22. Selamat Tahun Baru Kak Shida,.
    Semoga azam tahun baru ni tercapai terutamanya untuk membina ikatan dgn sidia ^^
    Kak Shida sambut Birthday kat mana ?
    Nk join,haha,.

    ReplyDelete
  23. utk diri sendiri yg no 3 tu sama.. haha..

    ReplyDelete
  24. Selamat tahun baru Shida. Moga segala yang dihajati bakal jadi kenyataan.

    ReplyDelete
  25. semoga azam shida tercapai

    ReplyDelete
  26. thx sbb bg detail minta maaf, tak tahu shida tak sihat.

    ReplyDelete
  27. selamat tahun baru, Shida :)

    ReplyDelete
  28. good luck
    amin..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.