Selamat Datang 2013 | Selamat Tahun Baru dan Azam Baru 2013 | Dunia sebenar Shida Selamat Datang 2013 | Selamat Tahun Baru dan Azam Baru 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 1 January 2013

Selamat Datang 2013 | Selamat Tahun Baru dan Azam Baru 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah hari ini tahun 2013 sehari sudah kita melangkah ke tahun baru. Selamat Tahun Baru shida ucapkan kepada semua kawan-kawan yang datang singgah membaca entri ini. Kalau dah masuk tahun baru mesti ada Azam baru bukan? shida harap azam-azam yang lepas yang korang bina tu tercapailah walau tak semua, separuh atau suku yang terlaksana pun jadilah. So Azam shida yang lepas-lepas seperti biasalah ada juga yang masih belum terlaksana dan terpaksa carry foward untuk tahun ini. Jom tengok apa azam baru shida untuk tahun 2013 ini :

   untuk blog tersayang
  • Nak jadikan blog ini sempadan antara kawan-kawan untuk kita berkenal lebih rapat.
  • Lebihkan entri yang bermanfaat kepada semua.
  • Lebihkan entri tutorial kepada semua
  • Ingin lebih komited terhadap blog kesayangan
  • Kerap update untuk tatapan semua, kalau boleh sehari dalam 2-3 entri
  • Nak buat lebih banyak freebies / GA / Segmen / Contest

 untuk diri sendiri yang tersayang
  • Shida nak lebih mejaga kesihatan diri, memandangkan tahun 2012 shida kerap jatuh sakit
  • Ingin memiliki sebuah kereta Idaman (jenis kereta mengikut kemampuan)
  • Ingin mengikat sebuah ikatan rasmi dengan sidia (bertunang)
  • Ingin melancong ke luar negara (kira dah 3tahun azam ni tak tercapai)
  • Komited dengan kerjaya sekarang

Bila masuk tahun baru shida dah tak fikir apa selain "usiaku" sebab masuk je januari tahun baru umur shida automatik bertambah disebabkan shida lahir awal bulan januari. Adoii..sabar je lah tapi nasiblah muka pun tak makan tua hahahaaa.. perasan betul~! So apa azam korang untuk tahun ni? Shida azam tak meriah mana cuma lebih kepada memperbaiki yang buruk menjadi lebih baik dan terbaik. Siapa tak nak jadi yang terbaik kan? Insyallah shida akan berubah dari masa kesemasa untuk Azam Tahun Baru 2013.




37 Jari Ohsem:

✖BossKucing✖ said...

GUDLUCK ya untuk thun 2013. .smoga apa yg dihajati tercapai. . :)

permatabiru said...

selamat tahun baru..^_^

ainil fazieda said...

semoga tahun 2013 memberi sinar baru buat kita semua :)

sHaRiNa eLyaNa said...

slmt thun baru buat blog n tuan blog hehe

Remy hazza said...

azam yg cukup menarik...
semoga segala azam shida tercapai nanti...remy doakan...Amin....

btw...selamat tahun baru shida....

dEdEQ dE wIshEs said...

SEMOGE AZAM AKAK TERCAPAI .. AMIN

Iqa Syafiqa said...

selamat tahun baru kak shida ^^

Ena's Palace said...

Selamat thn baru shida...
Moga azam baru terlaksana spenuhnya...

hnahdy said...

selamat tahun baru kak shida :)

baby comel said...

Terbaik tu Shida.. Dah boleh tercapai tu cuma kena usaha lebih.. Moga apa yg dicita2kan tercapai InsyaAllah..

MK Syahir said...

ok2 selamat tahun baru jugak buat cik shida kite..

*tetibe :p

-meeSUPERGIRL- said...

semoga azam baru kshda tercapai ;)

sa mic said...

ihikss! selamat tahun baru :D . Azam baru ye ? Hummm , nak fokus belajar ajelah ...dan jadikan blog sebagai sampingan bila ada masa terluang, hehe

trah zain said...

selamat tahun baru shida (^___^)

Cik Fie said...

Selamat tahun baru :)

hazwan hairy said...

selamat tahun baru 2013 shida..smga anda lebih berjya di tahun ni..sama2 kita usha ok..hehe

shasha yacob said...

selamat tahun 2013 kak Shida :D

Si Matatajam said...

Salam 2013..hope azam Shida tercapai..

mummyriena said...

selamat tahun baru shida..cepat kawen ye..jgn lupa jmput aku niha hehee :D

patriq said...

selamat tahun baru sida ;)

Ezad Skytech said...

semoga semuanya bakal tercapai utk tahun 2013 ni ye shida..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

muka still muda..hihi.

caliph shuriken said...

smoga tercapai semua azam shida ^^

*sy plak nk pastikan lulus 2nd level dulu, pastu bru bole pikir azam2 yg bersesuaian, hikk...

azizah :) said...

InsyaAllah shida moga azam shida tercapai! doa jijah mengiringi kamu syg..

selamat tahun baru 2013 :)

ayut said...

adehhh..muke tak mkn usia yer shida..bgus2x.. :D ayut pon sama,leboh kepada perbaiki jd lbh baik dlm semua perkara..moga tercapai impian shida yer! ^^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

semoga tercapai segala azam

Lili Farah Hani said...

Selamat Tahun Baru Kak Shida,.
Semoga azam tahun baru ni tercapai terutamanya untuk membina ikatan dgn sidia ^^
Kak Shida sambut Birthday kat mana ?
Nk join,haha,.

Cik Nur said...

selamat tahun baru shida....

aisya said...

utk diri sendiri yg no 3 tu sama.. haha..

Nor Salmi said...

Selamat tahun baru Shida. Moga segala yang dihajati bakal jadi kenyataan.

Mimie said...

semoga azam shida tercapai

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx sbb bg detail minta maaf, tak tahu shida tak sihat.

Nadia Johari said...

selamat thun abru shida..

Nurul Faiz said...

selamat tahun baru, Shida :)

MaYa MustWany said...

good luck
amin..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

happy new year shida

Cik Fie said...

Selamat Tahun Baru :)