Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran yang ke26 Shida Radzuan | Pemenang 26th Birthday Giveaway by ShidaR | Dunia sebenar Shida Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran yang ke26 Shida Radzuan | Pemenang 26th Birthday Giveaway by ShidaR

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 5 January 2013

Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran yang ke26 Shida Radzuan | Pemenang 26th Birthday Giveaway by ShidaR

   Assalammualaikum, peace upon you.
"Happy Birthday to me Happy Birthday to me Happy Birthday to Shida Happy Birthday to me" pagi-pagi ni menyanyi dulu untuk diri sendiri. Thanks kepada semua kawan-kawan yang wish tak kira by fone by facebook twitter dan sebagainya~! terima kasih terima kasih terima kasih. Terharu pula pagi tadi tepat jam 12 ramai yang call shida sms tapi sorry shida masa tu tengah gayut dengan sidia. Tak dapat nak layan korang :) dun worry shida balas semua wish-wish korang tu. Wahhh^^ bila wish, semua wish pasal "cepat kawen" terasa bonar kita ni dah tua hahaa^^ Insyallah dalam perancangan korang doakan je ok! yah! 26 memang dah tua bagi korang tapi bagi sidia muda hahaha^^ itu yang shida pelik :p apa-apa pun usia bukan ukuran kan yang penting perjalanan hidup yang shida lalui sekarang ni memang indah dan seronok sangat-sangat, mempunya keluarga, sidia dan kawan-kawan seperti korang yang membahagiakan sehingga shida lupa umur sekarang sudah pun mencecah 26 tahun. Korang percaya ke umur shida 26 tahun kalau shida tak beritahu?? Ohya! Thanks to Azhafizah untuk vector ini sebagai ganjaran atau hadiah kepada shida sempena usia dah lanjut ni kan. Thanks dear :) dah tua takde sapa nak bagi hadiah banyak-banyak "kena sedar tu" hehee^^ Mesti semua tak sabar nak tahu siapa pemenang tambahan 26th Birthday Giveaway by ShidaR, mereka adalah :

TOP REFERREL

TOP KOMEN (Nov-Dec)

UCAPAN TERBAIK DALAM ENTRI

PESERTA YANG DI RANDOM OLEH SHIDA (20 PESERTA)
  1. http://akuayut.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  2. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  3. http://mymatatajam.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  4. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  5. http://najihah90.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  6. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  7. http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  8. http://aidalor.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  9. http://kissyourhotlips.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  10. http://diariaida.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-bi-shidar.html
  11. http://ihanishaziqah.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  12. http://www.msvelentine.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  13. http://lilifarah.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  14. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  16. http://feezavavivilavi.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  17. http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  18. http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  19. http://www.chantekmath.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  20. http://www.santaileeza.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html


Tahniah kepada pemenang, korang tolong send detail pada shida ASAP ya di fanpage shida atau di facebook, bagi yang dah hantar detail tu korang nak bagi lagi sekali dialu-alukan ok. Takut ada yang terlepas pandang. Untuk Hadiah Tambahan kepada 4 peserta tu korang akan dapat Mini Calendar dan Keychain Rilak Kumar, untuk peserta Random 20 Peserta korang dapat Mini Calendar dari shida sahaja. Thanks kepada semua peserta kerana memeriahkan GA shida ini. Yay!! shida dah pun menjadi tua ok :)




49 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

HEPI BEDAY KAK SHIDA ..

http://najihah90.blogspot.com/2013/01/tulisan-tangan-khas-untuk-kak-shida.html

NI JE DEQ MAMPU .. SORI :)

hazwan hairy said...

selamat ulang tahun kelahiran shida...semoga pnjang umr murah rezeki..hehe...sama ayat wish kat fb..haha..tahniah buat mereka :-)

Khairul Bariah Salleh said...

salam..happy birthday shida & tahniah kpd semua pemenang..:-)

Siti Faizah Raini said...

HAPPY BIRTHDAY GIRL^-^semoga Allah memberkati hidupmu dunia akhirat..wewit umur camni dah bleh kahwin dah kak♥

laskar pelangi said...

tahniahhhh pada semua ;)

Remy hazza said...

Tahniah buat semua yg berjaya......
btw.... selamat hari lahir shida..... remy doakan semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.....

Azza Afdzal said...

selamat hari lahir kak shida..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy b'day Shida..Moga sentiasa dimurahkan rezeki..

Tahniah buat semua pemenang..^^

Iqa Syafiqa said...

happy birthday kak shida ^^ moge diberkati ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah kepada semua pemenang :D

Pencarian blog list. Tak perlu buat entri. mudah bukan? jom join :D
http://sweetsour93.blogspot.com/2013/01/pencarian-new-blog-list-untuk-tahun-2013.html

Sally Yatiey said...

Tahniah kpd pemenang. Hehe

Siti Rohaida Yusof said...

x berjaya nampaknye,,congrates pd yg menang

syafika atilia said...

yeayy ALHAMDULLILLAH ade ..

Si Matatajam said...

Happy besday Shida...Eh! Ada my URL kat 20 org tu..Alhamdulillah..tq

syafika atilia said...

maaf kak shida link sye ade due.hehe

Cik Nur said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran Shida...!

Apapun, tahniah buat semua... :)

Mia Liana said...

happy birthday shida..... wahhhhh tahniah pada pemenang..

sa mic said...

happy birthday ,hehe ! Taniah kepada pemenang

Faqihah Husni said...

check top referral blog tadi.. tengok url blog entry akak.. buka2 terkejut adik! huhu. Orait! akan d PM ASAP :))

Nadia Johari said...

hehee..akk shidar hepy birthdy..sepatutnyer dah ade ank ni..ehhe..gurau je..=)

-meeSUPERGIRL- said...

alaa tak menang ! :( haha

azizah :) said...

alaaa muda lagi.. beza setahun je gan jijah! heee

happy birthday shida syg... hope ur wish come true :) May Allah bless u ^___^ Amin..

potia casadelarossa said...

selamat hari lahir ShidaR... maaf terlepas pandang segment ni... apa2 pun semoga Allah merahmati setiap perjalanan hidup ShidaR...dan beroleh kesihatan yg baik

hani said...

Happy Birthdayyy kak :)

lupa nak bgtau dah dapat kalendar. hihi mekasih.

semoga panjang umur, && murah rezeki. semoga berjaya dunia akhirat. :')

Aida Omar said...

sungguh aida tak perasan segmen nie.. btw nah entry untuk shida sayam :) http://www.diarisifroggie.com/2013/01/happy-birthday-owner-dunia-sebenar-shida.html

Lili Farah Hani said...

Selamat Hari Ulangtahun yg ke 26 Kak Shida :)
Seronok sgt sbb sy tersenarai dlm list,no 13,.:D
Alhamdulillah,.
Terima kasih Kak Shida :D

baby comel said...

Happy besday Shida.. Moga tahun ni memberi kecerian yg berganda utk Shida.. Kita sebaya, hehehe..

Thanks sbb pilih baby =)

Nurfara Hani said...

tahniah kepada pemenang.. sedihnya tak menang.

Princess Syazliyana said...

happy birthday akk ! sorry lmbat :/ may Allah bless you <3 mwah!

hana hadi said...

happy bufday kak shida :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

TQ.. LEEZA TERPILIH...

aisya said...

eh2, ade jugak terselit kat situ.. hehe

syiela said...

tahniah buat mereka semua.. hepi besday shida

Nurul Faiz said...

yeay.. dapat random jugak.
Rezeki tetap ada :)
Thanks shida aka birthday girl.

Mohd Zuhri said...

happy bufday shida moga panjang umur
dan murah rezeki ..

tak sangka menang ..
dh inform dahh ..

MaYa MustWany said...

26???lor ingat 23 or 24..

Syuhada Salleh said...

ok, dah send ye kak shida..anyway, hepi belated besday!

Norshafiqah Shaharuddin said...

HB kak shida... :)

mummyriena said...

26 dah shida..cepat2 ler gi kursus kawen yer...dr aku sahabatmu muahahaa..

patriq said...

HB sida ;)
tumpang mkn nasi minyak nnt hehee :D

cik polka said...

happ birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii..semoga menjadi blogger terbaik dalam kalangan yang terbaik..aamiin.. saya follow sini okay.. ni first time jengah sini :)tahniah buat mereka yg menang.

cik polka said...

happ birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii..semoga menjadi blogger terbaik dalam kalangan yang terbaik..aamiin.. saya follow sini okay.. ni first time jengah sini :)tahniah buat mereka yg menang.

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir shidar...dan thniah kepada mereka =)

Bui Junaidi said...

JAHATNYA KAK BUI SBB TAK WISH KAT SHIDA..HEHE

ANYWAY,SELAMAT HARI LAHIR SHIDA..SEMOGA ALLAH SENTIASA MELINDUNGI SHIDA YER DAN SEMOGA TERCAPAI SEMUA IMPIAN..AMIN

Aziati Zolman said...

hepi besday!!hehe..awak tua sehari je dari saya..teheee

Mimie said...

alhamdulillah....nama akak ade...thanks shida

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahnia pada semua pemenang

IntaNBerliaN said...

tahniah utk semua...

Cik Fie said...

tahniah buat semua pemenang :)