Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 5 January 2013

Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran yang ke26 Shida Radzuan | Pemenang 26th Birthday Giveaway by ShidaR

   Assalammualaikum, peace upon you.
"Happy Birthday to me Happy Birthday to me Happy Birthday to Shida Happy Birthday to me" pagi-pagi ni menyanyi dulu untuk diri sendiri. Thanks kepada semua kawan-kawan yang wish tak kira by fone by facebook twitter dan sebagainya~! terima kasih terima kasih terima kasih. Terharu pula pagi tadi tepat jam 12 ramai yang call shida sms tapi sorry shida masa tu tengah gayut dengan sidia. Tak dapat nak layan korang :) dun worry shida balas semua wish-wish korang tu. Wahhh^^ bila wish, semua wish pasal "cepat kawen" terasa bonar kita ni dah tua hahaa^^ Insyallah dalam perancangan korang doakan je ok! yah! 26 memang dah tua bagi korang tapi bagi sidia muda hahaha^^ itu yang shida pelik :p apa-apa pun usia bukan ukuran kan yang penting perjalanan hidup yang shida lalui sekarang ni memang indah dan seronok sangat-sangat, mempunya keluarga, sidia dan kawan-kawan seperti korang yang membahagiakan sehingga shida lupa umur sekarang sudah pun mencecah 26 tahun. Korang percaya ke umur shida 26 tahun kalau shida tak beritahu?? Ohya! Thanks to Azhafizah untuk vector ini sebagai ganjaran atau hadiah kepada shida sempena usia dah lanjut ni kan. Thanks dear :) dah tua takde sapa nak bagi hadiah banyak-banyak "kena sedar tu" hehee^^ Mesti semua tak sabar nak tahu siapa pemenang tambahan 26th Birthday Giveaway by ShidaR, mereka adalah :

TOP REFERREL

TOP KOMEN (Nov-Dec)

UCAPAN TERBAIK DALAM ENTRI

PESERTA YANG DI RANDOM OLEH SHIDA (20 PESERTA)
  1. http://akuayut.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  2. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  3. http://mymatatajam.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  4. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  5. http://najihah90.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  6. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  7. http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  8. http://aidalor.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  9. http://kissyourhotlips.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  10. http://diariaida.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-bi-shidar.html
  11. http://ihanishaziqah.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  12. http://www.msvelentine.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  13. http://lilifarah.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  14. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  15. http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  16. http://feezavavivilavi.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  17. http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  18. http://xiaoxandriabunk.blogspot.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  19. http://www.chantekmath.my/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html
  20. http://www.santaileeza.com/2012/12/26th-birthday-giveaway-by-shidar.html


Tahniah kepada pemenang, korang tolong send detail pada shida ASAP ya di fanpage shida atau di facebook, bagi yang dah hantar detail tu korang nak bagi lagi sekali dialu-alukan ok. Takut ada yang terlepas pandang. Untuk Hadiah Tambahan kepada 4 peserta tu korang akan dapat Mini Calendar dan Keychain Rilak Kumar, untuk peserta Random 20 Peserta korang dapat Mini Calendar dari shida sahaja. Thanks kepada semua peserta kerana memeriahkan GA shida ini. Yay!! shida dah pun menjadi tua ok :)




49 comments:

  1. HEPI BEDAY KAK SHIDA ..

    http://najihah90.blogspot.com/2013/01/tulisan-tangan-khas-untuk-kak-shida.html

    NI JE DEQ MAMPU .. SORI :)

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun kelahiran shida...semoga pnjang umr murah rezeki..hehe...sama ayat wish kat fb..haha..tahniah buat mereka :-)

    ReplyDelete
  3. salam..happy birthday shida & tahniah kpd semua pemenang..:-)

    ReplyDelete
  4. HAPPY BIRTHDAY GIRL^-^semoga Allah memberkati hidupmu dunia akhirat..wewit umur camni dah bleh kahwin dah kak♥

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua yg berjaya......
    btw.... selamat hari lahir shida..... remy doakan semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.....

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir kak shida..

    ReplyDelete
  7. Happy b'day Shida..Moga sentiasa dimurahkan rezeki..

    Tahniah buat semua pemenang..^^

    ReplyDelete
  8. happy birthday kak shida ^^ moge diberkati ^^

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang :D

    Pencarian blog list. Tak perlu buat entri. mudah bukan? jom join :D
    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/01/pencarian-new-blog-list-untuk-tahun-2013.html

    ReplyDelete
  10. x berjaya nampaknye,,congrates pd yg menang

    ReplyDelete
  11. Happy besday Shida...Eh! Ada my URL kat 20 org tu..Alhamdulillah..tq

    ReplyDelete
  12. maaf kak shida link sye ade due.hehe

    ReplyDelete
  13. Selamat Ulangtahun Kelahiran Shida...!

    Apapun, tahniah buat semua... :)

    ReplyDelete
  14. happy birthday shida..... wahhhhh tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete
  15. happy birthday ,hehe ! Taniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  16. check top referral blog tadi.. tengok url blog entry akak.. buka2 terkejut adik! huhu. Orait! akan d PM ASAP :))

    ReplyDelete
  17. hehee..akk shidar hepy birthdy..sepatutnyer dah ade ank ni..ehhe..gurau je..=)

    ReplyDelete
  18. alaaa muda lagi.. beza setahun je gan jijah! heee

    happy birthday shida syg... hope ur wish come true :) May Allah bless u ^___^ Amin..

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir ShidaR... maaf terlepas pandang segment ni... apa2 pun semoga Allah merahmati setiap perjalanan hidup ShidaR...dan beroleh kesihatan yg baik

    ReplyDelete
  20. Happy Birthdayyy kak :)

    lupa nak bgtau dah dapat kalendar. hihi mekasih.

    semoga panjang umur, && murah rezeki. semoga berjaya dunia akhirat. :')

    ReplyDelete
  21. sungguh aida tak perasan segmen nie.. btw nah entry untuk shida sayam :) http://www.diarisifroggie.com/2013/01/happy-birthday-owner-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Ulangtahun yg ke 26 Kak Shida :)
    Seronok sgt sbb sy tersenarai dlm list,no 13,.:D
    Alhamdulillah,.
    Terima kasih Kak Shida :D

    ReplyDelete
  23. Happy besday Shida.. Moga tahun ni memberi kecerian yg berganda utk Shida.. Kita sebaya, hehehe..

    Thanks sbb pilih baby =)

    ReplyDelete
  24. tahniah kepada pemenang.. sedihnya tak menang.

    ReplyDelete
  25. happy birthday akk ! sorry lmbat :/ may Allah bless you <3 mwah!

    ReplyDelete
  26. eh2, ade jugak terselit kat situ.. hehe

    ReplyDelete
  27. tahniah buat mereka semua.. hepi besday shida

    ReplyDelete
  28. yeay.. dapat random jugak.
    Rezeki tetap ada :)
    Thanks shida aka birthday girl.

    ReplyDelete
  29. happy bufday shida moga panjang umur
    dan murah rezeki ..

    tak sangka menang ..
    dh inform dahh ..

    ReplyDelete
  30. 26???lor ingat 23 or 24..

    ReplyDelete
  31. ok, dah send ye kak shida..anyway, hepi belated besday!

    ReplyDelete
  32. 26 dah shida..cepat2 ler gi kursus kawen yer...dr aku sahabatmu muahahaa..

    ReplyDelete
  33. HB sida ;)
    tumpang mkn nasi minyak nnt hehee :D

    ReplyDelete
  34. happ birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii..semoga menjadi blogger terbaik dalam kalangan yang terbaik..aamiin.. saya follow sini okay.. ni first time jengah sini :)tahniah buat mereka yg menang.

    ReplyDelete
  35. happ birthday.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii..semoga menjadi blogger terbaik dalam kalangan yang terbaik..aamiin.. saya follow sini okay.. ni first time jengah sini :)tahniah buat mereka yg menang.

    ReplyDelete
  36. selamat hari lahir shidar...dan thniah kepada mereka =)

    ReplyDelete
  37. JAHATNYA KAK BUI SBB TAK WISH KAT SHIDA..HEHE

    ANYWAY,SELAMAT HARI LAHIR SHIDA..SEMOGA ALLAH SENTIASA MELINDUNGI SHIDA YER DAN SEMOGA TERCAPAI SEMUA IMPIAN..AMIN

    ReplyDelete
  38. hepi besday!!hehe..awak tua sehari je dari saya..teheee

    ReplyDelete
  39. alhamdulillah....nama akak ade...thanks shida

    ReplyDelete
  40. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.