Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 17 January 2013

shida demam panas dan cirit birit

   Assalammualaikum, peace upon you

Shida demam panas dan cirit birit. Dari pagi sampai sekarang perut masih sakit. Bila cirit muntah pun join sama. Sabar je lah! Ubat da makan now nak tidur, hope bangun esok segar bugar. Korang doakan ya. Entri ni pun shida gagah type guna S3 nak duduk mengadap laptop memang dah tak larat. Thanks korang baca entri shida ni :)



33 comments:

  1. jgn lupa mkn ubat shida....... take a gud rest!!! moga cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  2. Shida mohon beli UPHAMOL 650 telan 2 biji insyaAllah ok... try lah.. mula2 mkn pastu tidur.. bila sedar inSyaAllah badan berpeluh... perut pon akan ok kot... sy pernah cuba buat masa sy demam dulu... nak pulak klu jenis demam yg sejuk bila nak tidur malam... selimut tebal pon sejuk... jgn lupa ye shida... jgn lupa mkn ubat... jgn buat kitorg risau ok...

    ReplyDelete
  3. minum air garam biar cirit birit ilg..tu yg doktor bg nad minum mse cirit birit..semoga cept smbuh

    ReplyDelete
  4. shida... take care ya. nanti cepat2 gi klinik. bahaya tu...

    get well soon.

    ReplyDelete
  5. Alahai, silap makan ke dear ? Rehat2lah k.. Get well soon..

    ReplyDelete
  6. Moga cepat sembuh shida..take a good rest..

    ReplyDelete
  7. kesiannya shida... rehat cukup2 ye..
    jangan lupa makan ubat...
    moga shida cepat sembuh... :)

    ReplyDelete
  8. kesiannya.. sampai tajuk pun ter typo kan.. take a good rest n semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  9. mkn ubat sida..moga cepat pulih dari sakit tu.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak. semoga cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum shida....makan ubat selalu dan berehat la yer...:)

    ReplyDelete
  12. Ada salah makan kot, haritu sis pun kena macamni jugak. seksanya alahai. get well soon :)

    ReplyDelete
  13. kesiannya shida.. silap makan yer.. take care tau.jangan lupa minum air banyak2

    ReplyDelete
  14. dah ke klinik ke belum..?
    moga cepat baik ye...

    ReplyDelete
  15. moga cpt sembuh yer eca... :)

    ReplyDelete
  16. silap..moga cepat sembuh ye shida.... :)

    ReplyDelete
  17. saya pulak baru nak demam ni. adeh..

    ReplyDelete
  18. KAK SHIDA .. CEPAT SIHAT YEA .. :)

    ReplyDelete
  19. jaa doakan semoga shida kembali sihat yer...

    ReplyDelete
  20. keracunan ke??
    cepat sembuh ye..:P

    ReplyDelete
  21. Hope cepat sembuh Shida..Cer cuba makan pil ciketekaun

    ReplyDelete
  22. mcm ne kdaan shida?da ok ke?

    ReplyDelete
  23. la sian shida...jadi mcm qalief hr tu demam panas ceri beri skali

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.