Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 25 January 2013

Shida minta korang kritik | Blog shida berat ke?

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hai, korang selamat malam :) so entri ini adalah entri auto publish dan shida set dia akan keluar tepat jam 7.40 malam. So tak nak membazir masa dan waktu shida izinkan korang kritik sikit blog shida ni sebab shida nak buat sedikit baik pulih blog shida yang shida rasa semakin berat? korang setuju? ya! shida katakan memang berat blog ni disebabkan mungkin tuan dia dah semakin berat? hahaaaa^^ bab makan susah nak elak ^_^ atau pun boni kacak kata disebabkan bloglist yang meleret-leret banyaknya. 

So cuba korang bagi shida pendapat sebab apa. Macam shida sendiri masuk blog shida terasa lama juga loading tapi dia dah load habis semua keluar cuma bahagian reload current page tu dekat bahagian url kita tu masih berputar dengan lamanya. So shida buat andaian mesti blog ni masih berat. Apa kata korang bantu shida selesaikan, sebab bila shida masuk macam shida cakap tadi tapi kalau korang masuk blog shida macam mana pula? sebab ada yang guna wifi ada yang guna broadband kan, so korang cakap komen je! jangan segan-segan k :) shida nak sangat-sangat tahu pendapat korang tu, harap ada yang sudi membantu :)

berat ke korang? nak timbang? klik sini > timbang berat blog





35 comments:

  1. biasa je . xberat , xringan . sederhana je :)

    ReplyDelete
  2. Berat jugak . Mungkin sbab widget kat tepi ..

    ReplyDelete
  3. KAK BUI GUNA STREAMYX,LAMA JUGAK NAK ABIS LOADINGNYA SHIDA..MMG BERAT KOT..

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam... wuuu lebih 100kb.. kurangkan lagi :)

    ReplyDelete
  5. Bagi saya yang guna wireless 90 hengget sebulan ni pun rasa agak berat. Tak tau la dengan orang lain.

    ReplyDelete
  6. uzu sllu buka blog shida. ada berat sikit kat sblh kanan ni.. lmbt loading.skit ja. x byk

    ReplyDelete
  7. ok ja. nabila buka,terus dapat baca entry. cuma widget dekat sidebar ja lambat muncul. lambat sikit ja. ;)

    ReplyDelete
  8. uzu sllu buka blog shida. ada berat sikit kat sblh kanan ni.. lmbt loading.skit ja. x byk

    ReplyDelete
  9. Kalau dah melebihi 100 KB tuh agak beratlah jugak . Tapi okay lahni :D .

    ReplyDelete
  10. XBERAT SGT KAK .. ASE ATAS LINE KOT :)

    ReplyDelete
  11. xberat pun tapi saiz besar kan

    ReplyDelete
  12. biasa je shida...... tak berat pong :D

    ReplyDelete
  13. Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    hehe ain tak kesah pun blog shida berat ke x.. sebab ain pun jarang buka blog ain sendirik.. tp blog shida sampai skrg tengah loading.. myb ain nye line yang lembab kot.. T__T

    ReplyDelete
  14. kalau atas 100kb kira di anggap berat.

    nak cantik bawah 100. so recommend remove mana2 widget yang di anggap x diperlukan. hehe

    ReplyDelete
  15. berat jugak, nak cantik result kene bwh 100kb.

    so recommend remove mana2 widget yg xperlu

    ReplyDelete
  16. kdg2 je lambat myb sebab like kot..

    ReplyDelete
  17. betul shida..belah kana lmbat sikit kuor..

    ReplyDelete
  18. betul shida..belah kana lmbat sikit kuor..

    ReplyDelete
  19. biasa je. xberat pun nak dibandingkn blog mek cah lg berat.=.='

    ReplyDelete
  20. akak bukak blog shida ok je...cpt je loading...blog akak lg berat tau dr blog shida 211.11kb

    ReplyDelete
  21. sy guna broadband.. so, loading still mcm dulu, kira ok laa ^^

    ReplyDelete
  22. wajar timbang. sgt wajar. jap jap.

    ReplyDelete
  23. belah wigjet lmbt loading..ce kurgkn sampai 120..

    ReplyDelete
  24. Nur buka ok...
    mgkin kalau buka pakai brodband tu berat sikit rasanya...

    nur pakai wifi...

    ReplyDelete
  25. remy bukak pakai berokband...ok jer...... kekadang loading sampai berbelas blog...... semua ok....

    ReplyDelete
  26. akak ms bukak blog shida sblm ni pun, sidebar gak yg slow.. tp time tu ok je, sbb yg akak nk bc entry.. hihii

    ReplyDelete
  27. akak dok masuk blog shida ok jer xberat pun

    ReplyDelete
  28. risau pulak kalau bab2 berat blog ni...kang ramai pulak xnak masuk..heee

    tp jijah sanggup masuk blog sesiapa pon..wakaka :p

    ReplyDelete
  29. pernah skali buka lama juga sida..urmm..

    ReplyDelete
  30. sebelum ni mmg lambat loading tp skg dah laju

    ReplyDelete
  31. alynn guna streamyx, loading blog k.shida ok je :)

    ReplyDelete
  32. tak berat sangat sebab walaupon aina pakai broadband tapi laju je loading. hehhe

    ReplyDelete
  33. tak berat la . ringan je :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.