Shida minta korang kritik | Blog shida berat ke? | Dunia sebenar Shida Shida minta korang kritik | Blog shida berat ke?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 25 January 2013

Shida minta korang kritik | Blog shida berat ke?

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hai, korang selamat malam :) so entri ini adalah entri auto publish dan shida set dia akan keluar tepat jam 7.40 malam. So tak nak membazir masa dan waktu shida izinkan korang kritik sikit blog shida ni sebab shida nak buat sedikit baik pulih blog shida yang shida rasa semakin berat? korang setuju? ya! shida katakan memang berat blog ni disebabkan mungkin tuan dia dah semakin berat? hahaaaa^^ bab makan susah nak elak ^_^ atau pun boni kacak kata disebabkan bloglist yang meleret-leret banyaknya. 

So cuba korang bagi shida pendapat sebab apa. Macam shida sendiri masuk blog shida terasa lama juga loading tapi dia dah load habis semua keluar cuma bahagian reload current page tu dekat bahagian url kita tu masih berputar dengan lamanya. So shida buat andaian mesti blog ni masih berat. Apa kata korang bantu shida selesaikan, sebab bila shida masuk macam shida cakap tadi tapi kalau korang masuk blog shida macam mana pula? sebab ada yang guna wifi ada yang guna broadband kan, so korang cakap komen je! jangan segan-segan k :) shida nak sangat-sangat tahu pendapat korang tu, harap ada yang sudi membantu :)

berat ke korang? nak timbang? klik sini > timbang berat blog





35 Jari Ohsem:

Cik Fie said...

biasa je . xberat , xringan . sederhana je :)

Aiman Aziz said...

Berat jugak . Mungkin sbab widget kat tepi ..

Bui Junaidi said...

KAK BUI GUNA STREAMYX,LAMA JUGAK NAK ABIS LOADINGNYA SHIDA..MMG BERAT KOT..

Syat0za Zai said...

waalaikumussalam... wuuu lebih 100kb.. kurangkan lagi :)

Mish Apple said...

Bagi saya yang guna wireless 90 hengget sebulan ni pun rasa agak berat. Tak tau la dengan orang lain.

Emas Putih said...

uzu sllu buka blog shida. ada berat sikit kat sblh kanan ni.. lmbt loading.skit ja. x byk

nabila said...

ok ja. nabila buka,terus dapat baca entry. cuma widget dekat sidebar ja lambat muncul. lambat sikit ja. ;)

Emas Putih said...

uzu sllu buka blog shida. ada berat sikit kat sblh kanan ni.. lmbt loading.skit ja. x byk

eimuizduaf said...

Kalau dah melebihi 100 KB tuh agak beratlah jugak . Tapi okay lahni :D .

dEdEQ dE wIshEs said...

XBERAT SGT KAK .. ASE ATAS LINE KOT :)

hana hadi said...

xberat pun tapi saiz besar kan

onie said...

biasa je shida...... tak berat pong :D

Ain Zulaikha said...

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hehe ain tak kesah pun blog shida berat ke x.. sebab ain pun jarang buka blog ain sendirik.. tp blog shida sampai skrg tengah loading.. myb ain nye line yang lembab kot.. T__T

Che Rosliza Che Mat said...

kadang2 berat jugak shida...

econpolics said...

kalau atas 100kb kira di anggap berat.

nak cantik bawah 100. so recommend remove mana2 widget yang di anggap x diperlukan. hehe

econpolics said...

berat jugak, nak cantik result kene bwh 100kb.

so recommend remove mana2 widget yg xperlu

mummyriena said...

kdg2 je lambat myb sebab like kot..

Fieda Rafli said...

betul shida..belah kana lmbat sikit kuor..

Fieda Rafli said...

betul shida..belah kana lmbat sikit kuor..

Cinta hazanis said...

biasa je. xberat pun nak dibandingkn blog mek cah lg berat.=.='

Mimi Azirah said...

akak bukak blog shida ok je...cpt je loading...blog akak lg berat tau dr blog shida 211.11kb

caliph shuriken said...

sy guna broadband.. so, loading still mcm dulu, kira ok laa ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wajar timbang. sgt wajar. jap jap.

Nadia Johari said...

belah wigjet lmbt loading..ce kurgkn sampai 120..

patriq said...

ok jer loading...sida

Cik Nur said...

Nur buka ok...
mgkin kalau buka pakai brodband tu berat sikit rasanya...

nur pakai wifi...

Remy hazza said...

remy bukak pakai berokband...ok jer...... kekadang loading sampai berbelas blog...... semua ok....

IntaNBerliaN said...

akak ms bukak blog shida sblm ni pun, sidebar gak yg slow.. tp time tu ok je, sbb yg akak nk bc entry.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak dok masuk blog shida ok jer xberat pun

azizah :) said...

risau pulak kalau bab2 berat blog ni...kang ramai pulak xnak masuk..heee

tp jijah sanggup masuk blog sesiapa pon..wakaka :p

patriq said...

pernah skali buka lama juga sida..urmm..

Mrs Velentine said...

sebelum ni mmg lambat loading tp skg dah laju

Alynn Nyzaa said...

alynn guna streamyx, loading blog k.shida ok je :)

Aina Areen said...

tak berat sangat sebab walaupon aina pakai broadband tapi laju je loading. hehhe

Cik Fie said...

tak berat la . ringan je :)