Taman Rekreasi Gunung Lang part2 (9 gambar) | Dunia sebenar Shida Taman Rekreasi Gunung Lang part2 (9 gambar)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 26 January 2013

Taman Rekreasi Gunung Lang part2 (9 gambar)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ingat lagi tak sebelum ni shida pernah cerita shida pergi Taman Rekreasi Gunung Lang dekat ipoh Perak. Kalau tak ingat boleh tengok entri ini. Shida ada juga tanya korang kan sama ada shida naik atau tak menara tinggi tu, nak tahu jawapan dia tengok gambar-gambar bawah ni.
 dah lewat petang dah time ni, cantik awan dia :)
 kecik jer orang macam boleh di picit dan dipenyek-penyek heheee ^_^
 ramai yang tangkap-tangkap gambar, ala-ala model lagi tu heheee =="
Jadi kesimpulannya shida naik lah menara tu sebab semua gambar diatas shida tangkap dari atas, maaflah gambar tak berkualiti sebab ditangkap oleh seorang tidak profesional hahaaa.. shida lah tu ^_^
letih juga naik atas tu tercungap juga shida, betul-betul menguji tahap mental dan fizikal hehee :)





16 Jari Ohsem:

patriq said...

wahh bape kg turun heheee..

kisah si dairy said...

cantik juga pemandangan kat sini ye shida

Emas Putih said...

wahh best jugak ye. kalau photoshoot sini pun best ni..

cweet pinky said...

serius nak teringn nak pergi , cantek gile , lagik kalaw dapat g ngan husband :P

*ek , macam ade hubby lak :P hehehe

Cik Nur said...

nanti nur nak pergilah sini.. :)

Remy hazza said...

akan sampai satu hari nanti....sebab rmh makchik remy 10 minit jer ke situ...cuma masa jer tak sempat nak pi......

Bui Junaidi said...

TENANG JER TEMPATNYA

aswadz said...

teringin nak pergi.

IntaNBerliaN said...

wah, shida naik ek...

eee jelesnya... akak xpnh tau tmpt tu scantik ni.... bila shida wat entry tmpt ni sblm2 ni, br akak tau... rugi tol... dh kawen ni duk jauh plak... dh susah nk g sana... hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nice view...best tgk

azizah :) said...

menariknya... nice view... bila agaknya nak sampai ipoh ni..heee

Fieda Rafli said...

wah..menariknya..tak pernah pun sampai,.

Mrs Velentine said...

cantiknya

Mrs Velentine said...

cantiknya

Aina Areen said...

wahh, cantik permandangan :D

Cik Fie said...

indahnya pemandangan :)