Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 26 January 2013

Taman Rekreasi Gunung Lang part2 (9 gambar)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ingat lagi tak sebelum ni shida pernah cerita shida pergi Taman Rekreasi Gunung Lang dekat ipoh Perak. Kalau tak ingat boleh tengok entri ini. Shida ada juga tanya korang kan sama ada shida naik atau tak menara tinggi tu, nak tahu jawapan dia tengok gambar-gambar bawah ni.
 dah lewat petang dah time ni, cantik awan dia :)
 kecik jer orang macam boleh di picit dan dipenyek-penyek heheee ^_^
 ramai yang tangkap-tangkap gambar, ala-ala model lagi tu heheee =="
Jadi kesimpulannya shida naik lah menara tu sebab semua gambar diatas shida tangkap dari atas, maaflah gambar tak berkualiti sebab ditangkap oleh seorang tidak profesional hahaaa.. shida lah tu ^_^
letih juga naik atas tu tercungap juga shida, betul-betul menguji tahap mental dan fizikal hehee :)





16 comments:

  1. cantik juga pemandangan kat sini ye shida

    ReplyDelete
  2. wahh best jugak ye. kalau photoshoot sini pun best ni..

    ReplyDelete
  3. serius nak teringn nak pergi , cantek gile , lagik kalaw dapat g ngan husband :P

    *ek , macam ade hubby lak :P hehehe

    ReplyDelete
  4. nanti nur nak pergilah sini.. :)

    ReplyDelete
  5. akan sampai satu hari nanti....sebab rmh makchik remy 10 minit jer ke situ...cuma masa jer tak sempat nak pi......

    ReplyDelete
  6. wah, shida naik ek...

    eee jelesnya... akak xpnh tau tmpt tu scantik ni.... bila shida wat entry tmpt ni sblm2 ni, br akak tau... rugi tol... dh kawen ni duk jauh plak... dh susah nk g sana... hihii

    ReplyDelete
  7. menariknya... nice view... bila agaknya nak sampai ipoh ni..heee

    ReplyDelete
  8. wah..menariknya..tak pernah pun sampai,.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.