Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 24 January 2013

Tarikh-tarikh penting dalam Islam Tahun 2013 / 1434-1435H bagi Malaysia

   Assalammualaikum, peace upon you.

TARIKH-TARIKH PENTING DALAM ISLAM  TAHUN 2013 / 1434 - 1435 H BAGI MALAYSIA
* tertakluk kepada perubahan
sumber : Jawatan Teknikal Kalendar Islam & JAKIM



18 comments:

  1. salam maulidur rasul jugak shidah.. cuti ehhh

    ReplyDelete
  2. Nice sharing ;)
    Salam Maulidur Rasul kak Shida :)

    ReplyDelete
  3. Kejap jer masa berjalan skang ni.. Nanti kang sedar2 dah masuk bulan puasa.. Ish, ganti pose tak abih lagi nih.. Acaner nak abih, start pun belum lagi nih.. Haiyak!

    ReplyDelete
  4. thnks sharing..pejm celik dh nak hbis january..

    ReplyDelete
  5. Thanx sharing shida..
    sedih tahun ni raya tak dapat balik.. :(

    ReplyDelete
  6. masuk kalender siap2x... :)

    #ayut dpt dh kalender shida tau..tp tepon rosak..takleh amek gmbr...thanks ye shida :)

    ReplyDelete
  7. tarikh2 penting dlm islam.....

    ReplyDelete
  8. kejap je masa berlalu kan shida.. moga amalan kita pon makin bertambah..

    ingat kalender islam..

    ReplyDelete
  9. kjap jaa nk masuk new month.. smoga dipermudahkan sgala urusan...

    ReplyDelete
  10. tarikh2 penting dalam islam ni..nice sharing shida

    ReplyDelete
  11. salam maulidur rasul jugaaa walaupun dah lewattt :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.