Topup Giveaway by FD | Dunia sebenar Shida Topup Giveaway by FD

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 27 January 2013

Topup Giveaway by FD

   Assalammualaikum, peace upon you.
Topup Giveaway dari Blogger Fatin Diana dan dijayakan juga oleh beberapa sponsor. Untuk syarat-syarat shida dah buat untuk klik-klik, like, share gambar dan follow :) siapa nak topup free boleh join Insyallah kalau ada rezeki dapat topup kan :) Jom join tekan banner, thanks FD and the gengs :)


Tarikh tutup : 30 jan 2013 | 6 petang :)





16 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Goodluck kak Shida ;D

Farra Atiqah said...

Goodluck kak shida!
http://farra-izzaty.blogspot.com

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAK SHIDA

Cik Nur said...

semoga berjaya shida..

Nadia Johari said...

good luck..spe xnk topup free kan..hehe

nabila biela said...

gud luck kak syida...done follow cini..nk mng dress x??jom join segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Remy hazza said...

gud luck shida......

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Topup Giveaway
Ini senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-topup-giveaway.html

Btw good luck ye ^^

azizah :) said...

gudluck shida.. :)

Fieda Rafli said...

good luck shida..

hana hadi said...

baru nak joi. tapi tarikh tutup nak dekat dah.hehe

gud luck :)

Mrs Velentine said...

good luck

Aina Areen said...

goodluck kak shida :D hehe

Cik Fie said...

tak sempat nak join hehe ;)