Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 27 January 2013

Topup Giveaway by FD

   Assalammualaikum, peace upon you.
Topup Giveaway dari Blogger Fatin Diana dan dijayakan juga oleh beberapa sponsor. Untuk syarat-syarat shida dah buat untuk klik-klik, like, share gambar dan follow :) siapa nak topup free boleh join Insyallah kalau ada rezeki dapat topup kan :) Jom join tekan banner, thanks FD and the gengs :)


Tarikh tutup : 30 jan 2013 | 6 petang :)





16 comments:

  1. Goodluck kak shida!
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. good luck..spe xnk topup free kan..hehe

    ReplyDelete
  3. gud luck kak syida...done follow cini..nk mng dress x??jom join segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join Topup Giveaway
    Ini senarai peserta
    http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-topup-giveaway.html

    Btw good luck ye ^^

    ReplyDelete
  5. baru nak joi. tapi tarikh tutup nak dekat dah.hehe

    gud luck :)

    ReplyDelete
  6. tak sempat nak join hehe ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.