Topup Giveaway by FD | Dunia sebenar Shida Topup Giveaway by FD

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 27 January 2013

Topup Giveaway by FD

   Assalammualaikum, peace upon you.
Topup Giveaway dari Blogger Fatin Diana dan dijayakan juga oleh beberapa sponsor. Untuk syarat-syarat shida dah buat untuk klik-klik, like, share gambar dan follow :) siapa nak topup free boleh join Insyallah kalau ada rezeki dapat topup kan :) Jom join tekan banner, thanks FD and the gengs :)


Tarikh tutup : 30 jan 2013 | 6 petang :)





16 Jari Ohsem:

Unknown said...

Goodluck kak Shida ;D

Unknown said...

Goodluck kak shida!
http://farra-izzaty.blogspot.com

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAK SHIDA

Miss N™ said...

semoga berjaya shida..

Nadia Johari said...

good luck..spe xnk topup free kan..hehe

nabila biela said...

gud luck kak syida...done follow cini..nk mng dress x??jom join segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Unknown said...

gud luck shida......

Fatin Diana said...

Terima kasih sudi join Topup Giveaway
Ini senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-topup-giveaway.html

Btw good luck ye ^^

Unknown said...

gudluck shida.. :)

fieda said...

good luck shida..

hana hadi said...

baru nak joi. tapi tarikh tutup nak dekat dah.hehe

gud luck :)

Mrs Velentine said...

good luck

Aina Areen said...

goodluck kak shida :D hehe

Cik Fie said...

tak sempat nak join hehe ;)