Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 31 January 2013

watermark baru | thanks blogger dysha studio

   Assalammualaikum, peace upon you.
Saja lah nak tayang kat korang watermark baru shida ni, sebenarnya shida tak ada benda nak update huhuu sedihkan tiba-tiba 2 3 hari ni jadi blurr semacam! terasa suram je! shida nak beritahu korang lepas ni dengan rasminya shida akan guna sepenuhnya watermark baru ni, design simple dan cute sepenuhnya dari blogger dysha studio, kalau korang berminat nak watermark macam ni boleh terus PM dysha :) thanks dysha shida suka sangat watermark ni yang penting mesti biru :)





29 comments:

  1. assalamualaikum shida...cantik2...;)

    ReplyDelete
  2. iman penah dpt dri raihan comey gak dysha buat tok shida nh

    ReplyDelete
  3. wewittt... tau color feberet dia.. thnks shidah ea..:)

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. Cantikkkkk watermark baru ^_^

    ReplyDelete
  5. ada watermark baru...booolattt..hihihi...cantik!nk jgk :p ^^

    ReplyDelete
  6. cantik watermark baru shida... ^_^

    ReplyDelete
  7. cun watermark tue shida..
    kreatif la dysha senpai.. >_<

    huhu..same la shida..
    sy lg aa lame xupdate, ari nie br nk update.. T_T

    ReplyDelete
  8. ye..biru mmg dh sinonim dgn shida..hihi

    ReplyDelete
  9. akak dulu ada la watermark.lepas tu lama2 jadi malas nak bubuh..teruk betoi kan??heheh

    ReplyDelete
  10. Simple dan menarik anda memang rajin.

    ReplyDelete
  11. comey2.... bertambah ohsem la blog shida, semuanya sedondon, from header, watermark dan trademark yg berkaler biru...hihi... comey!

    ReplyDelete
  12. ok la tu cun...muke tu mesti ade..hehe

    ReplyDelete
  13. wah untunglah untunglah, hehe

    ReplyDelete
  14. wah, watermark baru.. cantik!! :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.