Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 January 2013

Wordless Wednesday | i quit

   Assalammualaikum, peace upon you.
i quit, apa yang korang fikir?



31 comments:

  1. Nak quit dari berblogging..hehe :)

    ReplyDelete
  2. It's not "I'm quit". "I'm quit" doesn't make any grammar sense. It's basically 'I quit' :)

    ReplyDelete
  3. shida nak berhenti daripada apa ni ye sebenarnya??

    ReplyDelete
  4. berhenti kerja kerana bosan. hihi

    ReplyDelete
  5. bhnti kerja? ke senyap?? haha entah

    ReplyDelete
  6. @Nadrah Zulkifly thanks nadrah..kalo bt entry pagi2 bute mmg cmni..shida dah btulkn :)

    ReplyDelete
  7. Janganlah quit sebelum berjaya.

    Huhu, kak shida nak quit apa ni?
    Blogging? Jangaaaan!

    ReplyDelete
  8. quit mungkin nak senyap kot.haha agaknya lah :)

    ReplyDelete
  9. buat la apa yg dirasakan terbaik...

    ReplyDelete
  10. sabar shida... jgn quit dulu. hehehe.

    ReplyDelete
  11. Asalkan bukan quit blogging.. hehe

    ReplyDelete
  12. saya fikir nk cr shida..pastu buat soalan..awat hang nk bernti..??..hehe

    ReplyDelete
  13. dah quit ke belum nie ???? he3

    ReplyDelete
  14. yang pasti bukan quit dr blogging kan :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.