Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 30 January 2013

Wordless Wednesday | kreatif betul!

   Assalammualaikum, peace upon you.
mana paling kreatif??




27 comments:

  1. assalamualaikum kak syida, hahaha comel dan kreatif! suka gambar duit singget tu hehehe

    ReplyDelete
  2. make up kat kete. senang cket make up lau dah lambat nak p mana-mana. hehe

    ReplyDelete
  3. tengok batman tu kelakar. retired pulak dahh die hahaha

    ReplyDelete
  4. kreatiff giler....tak terpikir pon nak buat cenggini..hehe

    ReplyDelete
  5. semua kreatif hihihi... superman pun sama retired hihi..

    ReplyDelete
  6. Kretipnya yg duit singgit tu hahha.

    ReplyDelete
  7. Haha..kat stereng kete pon jadi...hehehe

    ReplyDelete
  8. make up kat stereng kreta tu giler arrrrrr

    ReplyDelete
  9. haha kretipnyerrrr..yg duit tu mcm2 dorang buat kan

    ReplyDelete
  10. bawah skali tu best..batman retired...hihihi :p

    ReplyDelete
  11. duit kertas, stereng kereta tu paling awesome! hehe :)

    ReplyDelete
  12. paling suka duit singgit tu..

    ReplyDelete
  13. semua nya kreatif. tapi pic yg pertama dan keenam tu lagi kreatif bagi jaa.

    ReplyDelete
  14. semua kreatif...tapi remy suka yg duit tu.... empat watak berbeza......

    ReplyDelete
  15. semua kreatif...tapi remy suka yg duit tu.... empat watak berbeza......

    ReplyDelete
  16. part make up tu paling suka , hehe

    ReplyDelete
  17. akak berkenan yg gambar kedua last tu.. :-)

    ReplyDelete
  18. duit singgit tu paling kreatif . hahaha. bukan senang nak lipat-2 mcm tuh. nk lipat bagi jd bentuk love pon tak jadi haaa :P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.