Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 16 January 2013

Wordless Wednesday | Sesi mencantikkan laptop yang berusia 5 tahun

   Assalammualaikum, peace upon you.
new laptop skin
see sticker aiman? keyboard dah cuci baru bersih :)



39 comments:

  1. wahh comel nya hello kitty tu! jealous nihh hehe :D

    ReplyDelete
  2. WAHHHH AKAK .. HELLO KITTY GITUW :)

    ReplyDelete
  3. wah...cantiknyer..ada hello kitty..

    ReplyDelete
  4. cantik skin lptop..berseri warna warni:) btw,singgah sni:)

    ReplyDelete
  5. wahh cantik hello kitty lg tu heheee :D

    ReplyDelete
  6. 5tahun..mst byk jsa..dah byk jsa kne la tukaq baju dia..kan hahaaa :))

    ReplyDelete
  7. bagus2x..bersih dh semua.. ^^

    ReplyDelete
  8. terbaiklah..dah lama x online kat lappy

    ReplyDelete
  9. Cantik! Siap letak sticker "I am blogger". Makin bersemangatlah kak Shida blogging lepas nie. :D

    ReplyDelete
  10. Ye ke dah 5 tahun??cm baru je nampak..bagus shidar jage..

    ReplyDelete
  11. PEMINAT HELLO KITTY KER SHIDA...

    ReplyDelete
  12. sangat cantik
    mengapa x pilih warna cerah bg sama dgn warna dalam? hanya tanya.. hehehe

    ReplyDelete
  13. hello kitty! so cute la shida :P

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum shida...walaupun dah lama tapi masih cantik lg...;)

    ReplyDelete
  15. wahh masih kekal cntik..pndai jga...

    ReplyDelete
  16. wah..terbaiklah... walaupun kita mempunyai laptop yang sama dan brand yang sama, tapi awk punya lagi kelihatan baru dan gah daripada saya punya..hehehehe

    ReplyDelete
  17. tua dah lapy hang tapi nmpak masih bertenaga hihi

    ReplyDelete
  18. kiranya laptop sy lagi tua dari laptop kak shida lah.. haha..

    ReplyDelete
  19. walaupun dah 5 tahun, still boleh guna.. just cantikkan utk nampak lebih cantik..hehe

    ReplyDelete
  20. hamboih comel sungguh sticker tu,hehe

    ReplyDelete
  21. wahhh ber hello kitty gituu.... comeyyy!

    ReplyDelete
  22. CANTIKNYEEE .. LAPPY MEE PUN DAH TUA DAH . TP TAK CANTIK MCM KAKSHIDA PUNYA HAHA

    ReplyDelete
  23. klau shida tgk hset apply theme hello kitty rasa nk beli x? hukk...

    ReplyDelete
  24. klu da cntikkan,nk on9 n blogwalking pun msti xbosan..hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.