Wordless Wednesday | Sesi mencantikkan laptop yang berusia 5 tahun | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Sesi mencantikkan laptop yang berusia 5 tahun

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 16 January 2013

Wordless Wednesday | Sesi mencantikkan laptop yang berusia 5 tahun

   Assalammualaikum, peace upon you.
new laptop skin
see sticker aiman? keyboard dah cuci baru bersih :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

39 Jari Ohsem:

Unknown said...

wahh comel nya hello kitty tu! jealous nihh hehe :D

Miss N™ said...

simple dan cantikkk..!

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH AKAK .. HELLO KITTY GITUW :)

fieda said...

wah...cantiknyer..ada hello kitty..

fardhila fawwazy blogspot said...

cantik skin lptop..berseri warna warni:) btw,singgah sni:)

Nadia Johari said...

hahhaha..terbaiklaa..

patriq said...

wahh cantik hello kitty lg tu heheee :D

mummyriena said...

5tahun..mst byk jsa..dah byk jsa kne la tukaq baju dia..kan hahaaa :))

Mia Liana said...

wahhhhhh cantikkk...

Cikrosecute said...

cantik...lagi2 hello kitty..

ayut said...

bagus2x..bersih dh semua.. ^^

ayut said...

done digi smart plan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..hihi

Mrs Velentine said...

terbaiklah..dah lama x online kat lappy

AM said...

Cantik! Siap letak sticker "I am blogger". Makin bersemangatlah kak Shida blogging lepas nie. :D

Unknown said...

Ye ke dah 5 tahun??cm baru je nampak..bagus shidar jage..

Unknown said...

comel..hello kitty lagi..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel sticker Hello kitty tu..^^

Unknown said...

PEMINAT HELLO KITTY KER SHIDA...

Sop said...

sangat cantik
mengapa x pilih warna cerah bg sama dgn warna dalam? hanya tanya.. hehehe

Unknown said...

hello kitty! so cute la shida :P

maszull said...

assalamualaikum shida...walaupun dah lama tapi masih cantik lg...;)

Kekzamanis said...

Kembali nampak new! ^_^

Unknown said...

dah comel dah....... kemas

hazwan hairy said...

wahh masih kekal cntik..pndai jga...

boni kacak said...

wah..terbaiklah... walaupun kita mempunyai laptop yang sama dan brand yang sama, tapi awk punya lagi kelihatan baru dan gah daripada saya punya..hehehehe

inche hlovate said...

tua dah lapy hang tapi nmpak masih bertenaga hihi

Unknown said...

kiranya laptop sy lagi tua dari laptop kak shida lah.. haha..

sweetsour93 said...

walaupun dah 5 tahun, still boleh guna.. just cantikkan utk nampak lebih cantik..hehe

cik lisa said...

hamboih comel sungguh sticker tu,hehe

Mimie said...

nmpk mcm bru la shida

Leeza Dayasari said...

yeah.. dh nampak baru.

jaakechik said...

wahhh ber hello kitty gituu.... comeyyy!

-meeSUPERGIRL- said...

CANTIKNYEEE .. LAPPY MEE PUN DAH TUA DAH . TP TAK CANTIK MCM KAKSHIDA PUNYA HAHA

Si Matatajam said...

Wah dah cantiknya dia

caliph shuriken said...

klau shida tgk hset apply theme hello kitty rasa nk beli x? hukk...

Anonymous said...

klu da cntikkan,nk on9 n blogwalking pun msti xbosan..hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah hello kitty lagi tu..cantik la

Cik Fie said...

cutenya laptop :)