Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 January 2013

Wordless Wednesday | zizan rajalawak ada kembar?

  Assalammualaikum, peace upon you.
Barry Manilow seorang penyanyi, berasal dari New York dan berusia 70 tahun (1943)

sama ke tidak?



38 comments:

  1. kikikiki..adalah iras2kan... :)

    ReplyDelete
  2. muka mmg lebih kurang sama je mcm zizan...ke zizan yg muka lebih sama dgn Barry Manilow ni..hee~

    ReplyDelete
  3. Ada iras... hidung tu mahal..hehe

    ReplyDelete
  4. salam shida :)

    penyanyi lagenda barry manilow ni..x sangka masa dia muda ada iras2 mcm zizan razak...haha

    ReplyDelete
  5. cukup mirip, cuma beda ras aja mungkin ya :)

    ReplyDelete
  6. hahahahaha..ada sikit iras2..hahah

    ReplyDelete
  7. memg kembar nih hahahaha.....

    ReplyDelete
  8. kembar siam tpisah waktu lahir kot heheee :D

    ReplyDelete
  9. salahlaa...sama ngn pat hohooo :P

    ReplyDelete
  10. ni abad mana punya kembo nih?hi..hi

    ReplyDelete
  11. zizan dh jmpa kmbaqnye..ada lg 5org la..hihii

    ReplyDelete
  12. betul2..akak pun dah lama perasan nih..heheh

    ReplyDelete
  13. betul2..akak pun dah lama perasan nih..heheh

    ReplyDelete
  14. hahah smela..leh la die jumpe kmbr die tu

    ReplyDelete
  15. i can't smile without you, can't smile without you~~

    haha.. ternyanyi plak lagu Barry Manilow.. =P

    ReplyDelete
  16. Klik2 Nuff..
    Lepas ni Mieza komen 'DONE' ea kalau Mieza dah klik iklan Nuff kat sini.. ^_~

    *Jangan publish komen ni*

    ReplyDelete
  17. barry manilow ! hidung mancung idaman ku, kehkeh

    ReplyDelete
  18. gambar yg ats dgn zizan tu yg nampak ada iras2 kan :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.