Xpax: Don't Lose It All, Time To Get Data | Phase 2 (Final) | Dunia sebenar Shida Xpax: Don't Lose It All, Time To Get Data | Phase 2 (Final)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 18 January 2013

Xpax: Don't Lose It All, Time To Get Data | Phase 2 (Final)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Saat yang ditunggu-tunggu telah pun tiba Don't Lose It All, Time To Get Data Phase 2 dimana cerita tentang hubungan Amy dan Nick yang mempunyai masalah dalam perhubungan cinta jarak jauh mereka. Perhubungan jarak jauh bukan senang untuk kita pikul, ia juga memerlukan kekuatan dan keberanian untuk kita tempuhi. Kalau kita tidak mampu musnahlah perhubungan tersebut tambahan pula dengan pelan data yang tidak dapat melengkapi perhubungan jarak jauh ini sama seperti Amy dan Nick. Amy tertunggu-tunggu Nick yang hilang secara tiba-tiba dan membuatkan Amy berasa sangat-sangat kecewa dan tertekan, kemanakah Nick pergi? Adakah Nick benar-benar meninggalkan Amy. Tetapi tunggu, sekarang kita tahu apa yang benar-benar berlaku, Nick ok walaupun?...tonton dulu video ini...



Nick berjanji untuk membeli cincin kepada Amy (melamar) setelah dia pulang nanti. Tiba-tiba seorang wanita menjerit dan Nick membantu wanita tersebut dalam keadaan dan suasana yang kelam kabut Nick terkena tembakan dan kepalanya tercedera. Nick koma dengan serta merta juga tidak dapat menghubungi Amy dalam jangka waktu yang lama. Inilah yang menyebabkan kenapa Nick menghilangkan diri. Andai Amy tahu hal sebenar apa yang terjadi dan berlaku disana, apa yang Amy dapat lakukan sekiranya dia tahu bahawa Nick tercedera? Tanpa mengetahui semua ini, Amy seolah-olah telah berputus asa menunggu jawapan dari Nick.
Sekarang Amy selesa bersama Joe, Adakah anda berfikir Joe mengambil kesempatan daripada keadaan ini? dan apakah yang akan joe lakukan jika dia mendapati Nick berada dalam kesusahan? Jika atas dasar nama PERSAHABATAN Joe melakukan demi membuat Amy gembira dan tidak lagi mahu Amy sentiasa sedih dengan ketiadaan Nick. Dalam soal persahabatan Joe mungkin akan membantu Nick sekiranya Joe tahu situasi Nick itu shida yakin!. Paling penting, dalam kes hubungan Amy dan Nick menunjukkan bahawa mereka bernasib malang tidak dapat berhubung antara satu sama lain kerana tidak dapat berkomunikasi dengan sempurna tanpa pelan data yang lengkap. Pelan data yang lengkap menjadi pilihan terbaik dan sangat penting bagi pasangan yang berhubungan jarak jauh atau kita mungkin kehilangan segalanya. Dengan pelan Data Xpax dengan langkah mudah cuma dihujung jari sahaja, hanya perlu dail *128# untuk melanggani mana-mana pakej pilihan. Untuk keterangan lanjut, sila layari http://www.xpax.com.my/c1.php 

sedihkan bila tengok video tu, sedih sebab shida tengok keadaan Nick huhuhu :( sekarang segalanya dah terungkap, kita dah tahu kenapa dengan Nick. Setakat ini perhubungan jauh antara shida dan sidia masih terkawal cuma sekarang masing-masing sibuk dengan kerja masing-masing tapi kalau ada masa terluang kami akan berbual panjang dengan menggunakan Plan kadar terendah yang diberi oleh Xpax :)



14 Jari Ohsem:

Mimi Fadeli said...

ala...xdpt tgk pulak...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tolong2 menyumbang jew di sini.

maitimie said...

alalaaa..xdpt view lagi sambungan iklan nie~~bb pon xde.hurm.sabar sabar...

ayut said...

cian nickkkkk!!huhuhu...moga ayut gan dia pon under control la jwab yer...tkut jgk kn sbb kite takleh tahu kat sna..shida xpax ea..ayut digi jer..hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

CINTA JARAK JAUH NI TKUT SGT .. TP KNE PERCAYA ANTARA 1 SAMA LAIN

Remy hazza said...

kena tunggu next episod lah.....hu3... sian BF lama dia....

Cik Nur said...

PJJ ni..kejujuran itu sgt penting...

Nurul Faiz said...

so sweet. kesian nick.

Che Rosliza Che Mat said...

ingatkan nick dah tinggalkan amy hihihi

patriq said...

oo..iklan ni..sian nick..

mummyriena said...

sian nick..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

iklan ni mmg sian nick

Mrs Velentine said...

mula2 nda faham iklan ni

Cik Fie said...

kesian nick .