Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 7 February 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tarikh Tutup : 11:59pm 28.02.2013

Jom ramai join GA meletop by Remy Hazza salah seorang pembaca setia blog shida, entri yang lepas shida baru je review blog remy. So bagi kawan-kawan yang nak join sangat-sangat dialukan ya klik banner untuk join. Shida doakan moga GA ni berjalan dengan lancar dan meriah. Thanks Remy :) shida tag : Emas Putih dan dedeq. kawan-kawan ku pakat-pakat join ya :)





19 comments:

  1. mcm biasa lah last minit..ngeee..gdluck :-)

    ReplyDelete
  2. shida,..... hidup org teipin.... mekasih join.... semoga shida ada rezeki nanti......
    amin.....

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kak shida. ^___^

    ReplyDelete
  4. kjap jaa dh msuk 2nd year blog RH.. smoga trus sukses ^^

    ReplyDelete
  5. kite dalam geng yg same la..no.8..hehe..dh follow awk..jom follow sy pulak nak??->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  6. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  7. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. goodluck kak shida...dr segmen yg sme jugak :D

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.