2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! | Dunia sebenar Shida 2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 7 February 2013

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tarikh Tutup : 11:59pm 28.02.2013

Jom ramai join GA meletop by Remy Hazza salah seorang pembaca setia blog shida, entri yang lepas shida baru je review blog remy. So bagi kawan-kawan yang nak join sangat-sangat dialukan ya klik banner untuk join. Shida doakan moga GA ni berjalan dengan lancar dan meriah. Thanks Remy :) shida tag : Emas Putih dan dedeq. kawan-kawan ku pakat-pakat join ya :)





click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

19 Jari Ohsem:

Mrs Velentine said...

good luck

Emas Putih said...

beres :)

Unknown said...

Goodluck! ;D

hazwan hairy said...

mcm biasa lah last minit..ngeee..gdluck :-)

Unknown said...

shida,..... hidup org teipin.... mekasih join.... semoga shida ada rezeki nanti......
amin.....

Miss N™ said...

gudluck shida....

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good luck Shida..^^

Unknown said...

gudluck shida :)

Nur Nainis said...

Semoga berjaya kak shida. ^___^

caliph shuriken said...

kjap jaa dh msuk 2nd year blog RH.. smoga trus sukses ^^

Azhafizah MN said...

Good Luck Shida.

diari farisha said...

kite dalam geng yg same la..no.8..hehe..dh follow awk..jom follow sy pulak nak??->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Juliet ❤ said...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Dayang Deno said...

salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Aina Areen said...

hehehe. good luck kak shida :)

ME CTCT said...

goodluck kak shida...dr segmen yg sme jugak :D

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html