Ada sedikit pembetulan dalam Segmen shida | Dunia sebenar Shida Ada sedikit pembetulan dalam Segmen shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 3 February 2013

Ada sedikit pembetulan dalam Segmen shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
shida nak minta maaf dulu pada kawa-kawan yang dah reviews shida sebab dekat sini ada sedikit pembetulan dan shida nak minta kawan-kawan reviews semula. Bagi yang guna headlines macam shida print screen semalam memang reviews tak masuk/ditolak sebab bahagian headline tak boleh letak "review alexa". Shida akui ini kecuaian shida dan shida telah tukar kepada "good content" so shida sendiri dah cuba dan reviews secara auto masuk dalam reviews section, bila refresh dah ada. So bagi yang dah reviews minta jasa korang reviews semula. Thanks banyak-banyak dan sorry susahkan korang pula huhuhu^^

shida on the way nak review korang semula ^_^









11 Jari Ohsem:

Nurul Faiz said...

ala... nak kena ingat balik apa yg akak komen tadi. huhuhu.

ANa Ahmad said...

aduyaiii huhu xpe2...kita cuba lagi... bukan susah nak review balik ni hehe...


http://amad-jalanan.blogspot.com

Mimi Azirah said...

hehehe...xreti akak bab nih

Mia Liana said...

hmmmm... ok nanti kak mia buat balik...

Remy hazza said...

insyaAllah...akan remy try buat nanti...nak kena faham betul2....

Mrs Velentine said...

MV tak sempat join yg ni...huhu

IntaNBerliaN said...

ooo kne betoi2 la kan

caliph shuriken said...

dh lama x view alexa ni, huh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak fail bab ni

Aina Areen said...

hmmm. go kak shida go :P hahaha

Cik Fie said...

:)