Alhamdulillah shida dapat 4k | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah shida dapat 4k | www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 17 February 2013

Alhamdulillah shida dapat 4k | www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Amboi tajuk diaaa hehee.. Alhamdulillah akhirnya follower shida  sampai juga 4k. Terima kasih tak terhingga bagi yang sudi follow blog biru yang biasa-biasa je ni :) Insyallah shida akan follow blogger-blogger yang sudi follow shida ni. Terima kasih terima kasih terima kasih tak terhingga. Tahniah juga kepada Blogger Adik Zuhri yang menjadi follower ke 4000 shida. Oh rupanya dia belum follow shida hehee tahniah zuhri :) korang ingat Segmen Header Siapa Paling Awesome? dianjurkan oleh zuhri ni. Shida menang tempat ke3 alhamdulillah hadiah juga shida dah tebus pada sponsor! Thanks Zuhri :)
 Tahniah dan terima kasih kepada follower 3999 talkativepositive.blogspot.com
Tahniah dan terima kasih juga kepada follower 4001 www.ieyzartdsyahieyr92.my

sesi soal jawab belum habis, nak tanya, cungkil rahsia atau apa saja klik-kliklink bawah
> anda tanya shida jawab




48 Jari Ohsem:

Tengku Iji said...

tahniah kak shida :D

Emas Putih said...

hahahaha :D Tahniah :p

Nao Mei said...

wah banyak tu shida..hihi..nak gak follow banyak tu...tahniah shida :)

Mia Liana said...

wow... congratsssss shida..

Nurul Faiz said...

tahniah shida. ramai tu :)

Nadia Johari said...

blog biru yang simple tapi penulisan dan isi blog yang bgus..weee..tahniah ..dan tahniah menang header pling awesome..=)

Fizi Zaidi said...

tahniah cik shida,,hajat tercapai...btw jgn x follow balik ye...hoho

Nurmujahidah Ismail said...

wah!!! makin hot la blog dia :D

NinaAz said...

Bestnyaaaaa ramai kenalan

Sally Yatiey said...

Wahhh..Dah 4K! Tahniah ^_^

tenku butang said...

dari segmen http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

done follow.. sudi2 singgah n follow blog kite yea.. =)

Lyeen De Syifa said...

tahniah utknya..:D

jaakechik said...

tahniah yer shida... agaknya 10 k dapat xcecah tak hujung tahun ni? btw, gud luck jaa ucapkan yer. sama2 kita naikkan blog..

MaYa MustWany said...

wahhh tahniah shida..terbaekk..

gigiAriEma said...

tahniah shida syg. hehe. :)
gg msih di bwh. hee. xdk rezeki lg

azizah :) said...

tahniah shida! dah 4k dah.. happy blogging yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida :-)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah shida....

inche hlovate said...

follower sya baru 400 haha teruskan berblogging okay:D

Remy hazza said...

tahniah shida......
dah byk tu.....

aQu Mad said...

Tahniah :)

che eiey said...

alhamdulillah tahniah kak syida. semoga kak syida dimurahkan rezeki. ;D

C.T.K said...

tahniah shidaaa...4ribu tuuuuu :D

♥ Anis said...

tahniah kak shida :D
ingatkan akak dapat duit rm4000 td. huhu~

aimaniman said...

Tahniah.. follower akak 1/4 je dr follower blog nie.,, sikitnyeee.,

deno said...

tahniah shida!^^

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah shida.Keep it up.Love your blog ^__^

Kak Mahh said...

Tahniah...ramainya.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah shidahhhh

Cik Nur said...

tahniah Shida.... :)

MawardiYunus said...

wah meriahnya.. tahniah ye :)

patriq said...

tahniah sida..

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida.. ^_^

mummyriena said...

tahniah shida ^_^

Nurul Aini said...

Waahh..tahniah2..bukan senang tu.

Mimi Azirah said...

wah...dah cecah 4k...tahniah shida

Diari Si Froggie said...

Tahniah shida dah dapat kawan baru :) dan dah genap 4009 sekarang.. hasil usaha shida juga nie.. Semoga shida makin maju sayang.. Tahniah buat mereka bertiga yang bertuah nie :)

ayut said...

4k sudah..tahniah shida :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin ramai kwn shida..

Nyue said...

wahh..semakin ramai kawan blogger shida... :)

Mrs Velentine said...

tahniah Shida

fieda said...

happy blogging..

IntaNBerliaN said...

tahniah shida :-)

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

Aina Areen said...

tahniah dekat kak shida dan zuhri and 2 org lagi tuh. tahniah tahniah :D

Mohd Zuhri said...

wow banyak tu 4k

shahdiana said...

tahniah shida..keep up the good work...

Cik Fie said...

tahniah . ramainya follower akak ;)