Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 17 February 2013

Alhamdulillah shida dapat 4k | www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Amboi tajuk diaaa hehee.. Alhamdulillah akhirnya follower shida  sampai juga 4k. Terima kasih tak terhingga bagi yang sudi follow blog biru yang biasa-biasa je ni :) Insyallah shida akan follow blogger-blogger yang sudi follow shida ni. Terima kasih terima kasih terima kasih tak terhingga. Tahniah juga kepada Blogger Adik Zuhri yang menjadi follower ke 4000 shida. Oh rupanya dia belum follow shida hehee tahniah zuhri :) korang ingat Segmen Header Siapa Paling Awesome? dianjurkan oleh zuhri ni. Shida menang tempat ke3 alhamdulillah hadiah juga shida dah tebus pada sponsor! Thanks Zuhri :)
 Tahniah dan terima kasih kepada follower 3999 talkativepositive.blogspot.com
Tahniah dan terima kasih juga kepada follower 4001 www.ieyzartdsyahieyr92.my

sesi soal jawab belum habis, nak tanya, cungkil rahsia atau apa saja klik-kliklink bawah
> anda tanya shida jawab




48 comments:

  1. wah banyak tu shida..hihi..nak gak follow banyak tu...tahniah shida :)

    ReplyDelete
  2. blog biru yang simple tapi penulisan dan isi blog yang bgus..weee..tahniah ..dan tahniah menang header pling awesome..=)

    ReplyDelete
  3. tahniah cik shida,,hajat tercapai...btw jgn x follow balik ye...hoho

    ReplyDelete
  4. wah!!! makin hot la blog dia :D

    ReplyDelete
  5. dari segmen http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    done follow.. sudi2 singgah n follow blog kite yea.. =)

    ReplyDelete
  6. tahniah yer shida... agaknya 10 k dapat xcecah tak hujung tahun ni? btw, gud luck jaa ucapkan yer. sama2 kita naikkan blog..

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah shida..terbaekk..

    ReplyDelete
  8. tahniah shida syg. hehe. :)
    gg msih di bwh. hee. xdk rezeki lg

    ReplyDelete
  9. tahniah shida! dah 4k dah.. happy blogging yer..

    ReplyDelete
  10. follower sya baru 400 haha teruskan berblogging okay:D

    ReplyDelete
  11. tahniah shida......
    dah byk tu.....

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah tahniah kak syida. semoga kak syida dimurahkan rezeki. ;D

    ReplyDelete
  13. tahniah shidaaa...4ribu tuuuuu :D

    ReplyDelete
  14. tahniah kak shida :D
    ingatkan akak dapat duit rm4000 td. huhu~

    ReplyDelete
  15. Tahniah.. follower akak 1/4 je dr follower blog nie.,, sikitnyeee.,

    ReplyDelete
  16. Tahniah shida.Keep it up.Love your blog ^__^

    ReplyDelete
  17. Waahh..tahniah2..bukan senang tu.

    ReplyDelete
  18. wah...dah cecah 4k...tahniah shida

    ReplyDelete
  19. Tahniah shida dah dapat kawan baru :) dan dah genap 4009 sekarang.. hasil usaha shida juga nie.. Semoga shida makin maju sayang.. Tahniah buat mereka bertiga yang bertuah nie :)

    ReplyDelete
  20. wahh..semakin ramai kawan blogger shida... :)

    ReplyDelete
  21. tahniah dekat kak shida dan zuhri and 2 org lagi tuh. tahniah tahniah :D

    ReplyDelete
  22. tahniah shida..keep up the good work...

    ReplyDelete
  23. tahniah . ramainya follower akak ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.