Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool | Dunia sebenar Shida Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 13 February 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

   Assalammualaikum, peace upon you.
Disini shida nak war-warkan kepada korang GA paling gempak dan mendapat sambutan kerana baru publish tak sampai sehari peserta sudah mencecah 100 dan sekiranya peserta melebihi 300++ hadiah akan ditambah lagi. Setakat ini sebanyak 42 Hadiah yang ditawarkan yang bernilai hampir RM300 ringgit malaysia so shida alau-alukan korang untuk join Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida dan AimanCool. Gabungan 5 blogger termasuk shida sendiri dan GA ini juga sempena Hari Ulangtahun Cikgu Fizi serta penaja paling mahal dalam GA ini. So untuk join dan keterangan lebih lanjut boleh klik banner atas ok :)
Hadiah-hadiah yang ditawarkan setakat ini :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)

Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)

sticker x 5 pemenang (aimancool.com)

Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)

T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)



22 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

fiza dah join (:

Dingdang said...

baru nak join. hehe.

Unknown said...

kena join cepat ni hehe ^_^

Nadia Johari said...

baru on9..nak join..

Unknown said...

wow...hebat ni.. nak join la nnati..

fieda said...

dah join.

Unknown said...

Dah join ^_^ hehe

Miss N™ said...

ada masa boleh join.. :)

Unknown said...

Done join! :D semua bloggers yg terlibat semuanya hebat2 belaka.. :)hee

szi said...

cuba cari masa juga nak join ... menarik nieh

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah, menarik!!

Mrs Velentine said...

sudah join

Nur Nainis said...

Semoga berjaya kak shida..saya pun baru nak join.

Ibu Aqmar said...

dh lama xjoin ga..mcm nk join je..hehe

Akupenghibur.com said...

selamat bersegmen

Unknown said...

remy pun dah join.....

cik lisa said...

jika mood datang , nanti akan join, hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak baru jer join

IntaNBerliaN said...

kalau sempat nanti leh la join

Aina Areen said...

aina baru nak join :) hehehehe

Aina Areen said...

aina baru nak join :) hehehehe

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html