Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 13 February 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

   Assalammualaikum, peace upon you.
Disini shida nak war-warkan kepada korang GA paling gempak dan mendapat sambutan kerana baru publish tak sampai sehari peserta sudah mencecah 100 dan sekiranya peserta melebihi 300++ hadiah akan ditambah lagi. Setakat ini sebanyak 42 Hadiah yang ditawarkan yang bernilai hampir RM300 ringgit malaysia so shida alau-alukan korang untuk join Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida dan AimanCool. Gabungan 5 blogger termasuk shida sendiri dan GA ini juga sempena Hari Ulangtahun Cikgu Fizi serta penaja paling mahal dalam GA ini. So untuk join dan keterangan lebih lanjut boleh klik banner atas ok :)
Hadiah-hadiah yang ditawarkan setakat ini :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)

Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)

sticker x 5 pemenang (aimancool.com)

Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)

T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)



22 comments:

  1. wow...hebat ni.. nak join la nnati..

    ReplyDelete
  2. Done join! :D semua bloggers yg terlibat semuanya hebat2 belaka.. :)hee

    ReplyDelete
  3. cuba cari masa juga nak join ... menarik nieh

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya kak shida..saya pun baru nak join.

    ReplyDelete
  5. dh lama xjoin ga..mcm nk join je..hehe

    ReplyDelete
  6. jika mood datang , nanti akan join, hehe

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.