Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool | Dunia sebenar Shida Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 13 February 2013

Big GiveAway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

   Assalammualaikum, peace upon you.
Disini shida nak war-warkan kepada korang GA paling gempak dan mendapat sambutan kerana baru publish tak sampai sehari peserta sudah mencecah 100 dan sekiranya peserta melebihi 300++ hadiah akan ditambah lagi. Setakat ini sebanyak 42 Hadiah yang ditawarkan yang bernilai hampir RM300 ringgit malaysia so shida alau-alukan korang untuk join Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida dan AimanCool. Gabungan 5 blogger termasuk shida sendiri dan GA ini juga sempena Hari Ulangtahun Cikgu Fizi serta penaja paling mahal dalam GA ini. So untuk join dan keterangan lebih lanjut boleh klik banner atas ok :)
Hadiah-hadiah yang ditawarkan setakat ini :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)

Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)

sticker x 5 pemenang (aimancool.com)

Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)

T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)



22 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

fiza dah join (:

Nurul Faiz said...

baru nak join. hehe.

ANa Ahmad said...

kena join cepat ni hehe ^_^

Nadia Johari said...

baru on9..nak join..

azizah :) said...

wow...hebat ni.. nak join la nnati..

Fieda Rafli said...

dah join.

Sally Yatiey said...

Dah join ^_^ hehe

Cik Nur said...

ada masa boleh join.. :)

Seneorita Baharin said...

Done join! :D semua bloggers yg terlibat semuanya hebat2 belaka.. :)hee

yang baik Ishak said...

cuba cari masa juga nak join ... menarik nieh

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah, menarik!!

Mrs Velentine said...

sudah join

Nurul Aini said...

Semoga berjaya kak shida..saya pun baru nak join.

AkmaFaizal said...

dh lama xjoin ga..mcm nk join je..hehe

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen

Remy hazza said...

remy pun dah join.....

sa mic said...

jika mood datang , nanti akan join, hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak baru jer join

IntaNBerliaN said...

kalau sempat nanti leh la join

Aina Areen said...

aina baru nak join :) hehehehe

Aina Areen said...

aina baru nak join :) hehehehe

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html