Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 February 2013

CPUV / BE ke 38 dari Nuffnang | Colgate Optic White

 Assalammualaikum, peace upon you.
CPUV / BE ke 38 dari Nuffnang | Colgate Optic White
Alhamdulillah rezeki lagi hari ini sebab BE/CPUV ke 38 muncul dalam blog shida, macam tahu-tahu shida memang kempunan BE sekarang hehee..dah la BE yang ada tinggal satu saja. BE/CPUV ke 2 tahun 2013 ini. Terima Kasih Nuffnang sebab masih mempercayai blog celup-celup ni kan. CPUV yang shida dapat ni dari iklan di sidebar kalau tak silap lah. BE ke 37 masih berjalan seperti biasa jadi BE yang on going ada 2 sekarang. Hope BE baru kekal lama seperti BE Digi Iphone 5 ni masyuk alhamdulillah :) korang nak tips BE? cari dibahagian TAB MENU shida ok.




42 comments:

  1. waa rezeki lagi hehe dah ari tu dapat BR1M , skrg dpt BE lak hehe... tahniah2...jeles AA kdg2 tgk hehe.. tapi turut epi bila kawan2 saudara seislam bahagia :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah2..murah lagi rezeki akak..amin..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.

    Shida..teringin nak dpt cpuv..tak pernah dpt pun lagi..

    ReplyDelete
  4. Semoga BE tersebut kekal lama di blog ini ^_^

    Tahniah..

    ReplyDelete
  5. bessttnyaa~ huhu murah rezeki akak ^^

    ReplyDelete
  6. Tahniah shida. Rezeki tu.. Syukur syukur

    ReplyDelete
  7. wahh bestnyaa kak shidaa...tahniah! :D kte xdapat2 pun lg BE...huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah! FD dah lama tak dapat BE :(

    ReplyDelete
  9. tahniah3.. jemput join segmen simple nie http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  10. banyaknya rezeki di BE.. :)
    saya baru merasa 2..

    ReplyDelete
  11. waaaa, tahniah ye kak shida yea :)

    ReplyDelete
  12. wink3 congrats dear;)
    asyik BE je nuffnang shida..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah..tahniah...salam kenal n done polow sini jugak jemput singgah2 blog sy juga.

    ReplyDelete
  14. tahniah ye akak..dh ke 38?ct satu pon xder...hehe..syg btul nuffnang kt akak :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah Shida..Alhamdulillah rezeki..^^

    ReplyDelete
  16. rezeki mencurah2 shida ni.. syukur! tahniah yer yang..

    ReplyDelete
  17. nuffnang msih percy kat shida lagi..tahniah

    ReplyDelete
  18. tahniah shida.. akak pun dpt ;-)

    ReplyDelete
  19. bestnya selalu sangat dapat BE :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.