Doa Penerang Hati | Doa-doa Harian | Dunia sebenar Shida Doa Penerang Hati | Doa-doa Harian

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 1 February 2013

Doa Penerang Hati | Doa-doa Harian

   Assalammualaikum, peace upon you.
Doa Penerang Hati



23 Jari Ohsem:

Phat said...

terima kasih shida sudi kongsi

Cik Nur said...

aminn..!

Nur sentiasa amalkan doa ni..

CiK Bella said...

Amin!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tq share syg..

nur emilya said...

Masa sekolah dulu, kitorang selalu baca doa ni sebelum mula kelas. Tapi start form4 dah tak baca dah sbb kelas dh campur dgn bangsa lain. Huhu.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mekasih....

kisah si dariy said...

thanks for sharing ..agar kite sentiasa mengingati doa2 nie

ayut said...

thanks share shida...teringat dulu time blaja bace..skrg pon kena la praktik slalu :)

Sally Yatiey said...

nice sharing..

Mohd Selim Zainal said...

Bagus doa terang hati nie....kalu nak hafal apa2 bagus baca doa nie...

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

Bagus doa terang hati nie....kalu nak hafal apa2 bagus baca doa nie...

mselim3

azizah :) said...

elok sgt amalkan doa ni dalam apa2 juga yg kita lakukan..

tq share shida :)

Nurul Faiz said...

yg ni pon boleh tampal dalam kelas :)

IntaNBerliaN said...

moga kita diterngkan hati :)

IntaNBerliaN said...

moga kita diterngkan hati :)

caliph shuriken said...

nice sharing ^^

FarhanahAdzlan said...

dari masa belajar kat skolah dulu until now alhamdulillah masih diamalkan :)

Remy hazza said...

jom kita amalkan......

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sama2 kita amalkan...moga kita sentiasa diterangkan hati...

Mrs Velentine said...

selalu baca doa ni dulu kat sekolah skg kena ajar anak2 pula

mummyriena said...

nice sharing..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah akan diamalkan

Cik Fie said...

amin :)