Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 1 February 2013

Doa Penerang Hati | Doa-doa Harian

   Assalammualaikum, peace upon you.
Doa Penerang Hati



23 comments:

  1. terima kasih shida sudi kongsi

    ReplyDelete
  2. aminn..!

    Nur sentiasa amalkan doa ni..

    ReplyDelete
  3. Masa sekolah dulu, kitorang selalu baca doa ni sebelum mula kelas. Tapi start form4 dah tak baca dah sbb kelas dh campur dgn bangsa lain. Huhu.

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing ..agar kite sentiasa mengingati doa2 nie

    ReplyDelete
  5. thanks share shida...teringat dulu time blaja bace..skrg pon kena la praktik slalu :)

    ReplyDelete
  6. Bagus doa terang hati nie....kalu nak hafal apa2 bagus baca doa nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. Bagus doa terang hati nie....kalu nak hafal apa2 bagus baca doa nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. elok sgt amalkan doa ni dalam apa2 juga yg kita lakukan..

    tq share shida :)

    ReplyDelete
  9. yg ni pon boleh tampal dalam kelas :)

    ReplyDelete
  10. dari masa belajar kat skolah dulu until now alhamdulillah masih diamalkan :)

    ReplyDelete
  11. sama2 kita amalkan...moga kita sentiasa diterangkan hati...

    ReplyDelete
  12. selalu baca doa ni dulu kat sekolah skg kena ajar anak2 pula

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.