Exclusive Button Badge dan Bookmarks www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Exclusive Button Badge dan Bookmarks www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 February 2013

Exclusive Button Badge dan Bookmarks www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.
Agaknya siapa yang bakal terima hadiah-hadiah esklusif dari shida ni?  Button Badge dan Bookmarks design shida sendiri bakal shida serahkan kepada mereka yang sangat-sangat setia dengan blog shida. Kadang-kadang shida sibuk dengan kerja harian cuma mampu update saja, mereka rajin datang baca dan memberi komen, siapa mereka? mereka yang berada di Top Komen Jari Ohsem! tahniah ya! shida punya button badge dah siap sementara bookmarks shida masih dalam proses, setiap orang akan dapat berbeza-beza hadiah, kira nasib lah siapa dapat bookmark atau button badge ni, tiada dijual dikedai-kedai lain ya hanya di blog shida saja :) nanti bookmark dah siap shida update ok. Jom tengok siapa yang bakal terima hadiah-hadiah esklusif dari www.duniashida.com ini :)

12 13 Peserta yang join Segmen Exchange Review Alexa > senarai peserta
5 Pemenang dari Big Giveaway masih sempat join 1 day left > klik sini
10 Top Komen Jari Ohsem! akan dinilai tepat 11.59pm 28.02.2013

Bagi yang belum beri detail kepada shida sila berbuat demikian dengan segera :)

Terima kasih kepada semua pengunjung pembaca kawan-kawan yang sudi support blog www.duniashida.com




30 Jari Ohsem:

Fendy said...

wahhh...bestnyerrr

Ezad Skytech said...

eh...ezad pun bakal dpt ye...lama tak online...detail pun tak pm lagi ni...hee

Dianaa said...

nakkkk! hehe :D

deno said...

wah... best tu sape yg dapat tuu... hihi^^

Nadia Johari said...

tu dia cik shida kita..comel sgt button badge tu

Aina Areen said...

wahhh, untung laa spa yang dapat :) nanak jugak . hehehe

Mia Liana said...

wahhhhhhh.... cute nya...

hazdnul shafina said...

comel :D

Mohd Zuhri said...

nak nak!

ANa Ahmad said...

macam ada tu yg tak sabar mau dapat hadiah dari kak shida ni hehe :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd mereka..

ayut said...

dah dpt pemenang ye ke semua shida?

Nurul Aini said...

Hehe..comel badge tu..

Che Rosliza Che Mat said...

Cantik....Siapalah yg bertuah dapat tue...

Sally Yatiey said...

Tahniah buat sesiapa yang dapat ^_^
Cantik! :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyerrrr....comel button badge tu shida

Mimie Najib said...

waaa, beruntungnya mereka yang dapat tu.. :)

C.T.K said...

mcm xder harapan je...hihihi...comel sgt button badge tu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Conelnye Button Bedgr tu...tahniah buat mereja yg dapat..^^

azizah :) said...

patutlah shida minta alamat! tq so much yunk.. luv u lah.. tetiba**

IntaNBerliaN said...

alahaiii cute plak ada muka shida :-)

sa mic said...

ewah ! untung jari yang ohsem, tu hikhik

shahdiana said...

tahniah kepada semua yang dapat button badge shida....

mummyriena said...

wahhh jgn lupa aku ni... ;)

Mrs Velentine said...

andu bah cute...kalau dapat best juga ni

Solehah Shamsuddin said...

xd rezeki nk menang button ni. len kali shida wt lg ye. byk lg button tu :)

caliph shuriken said...

so nice.. smoga trus sukses shida ^^

Aina Areen said...

wahhh :D nama ada di Top Komen Jari Ohsem tu tapi taktau laa dapat ke tak -_- hehehe . redha jee

Remy hazza said...

yahoo.... remy nak jugak........ mekasih.... mcm ler remy layak...berangan aje la.....he3

Cik Fie said...

wah ! bertuah sapa yang dapat tu :)