Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 February 2013

Exclusive Button Badge dan Bookmarks www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.
Agaknya siapa yang bakal terima hadiah-hadiah esklusif dari shida ni?  Button Badge dan Bookmarks design shida sendiri bakal shida serahkan kepada mereka yang sangat-sangat setia dengan blog shida. Kadang-kadang shida sibuk dengan kerja harian cuma mampu update saja, mereka rajin datang baca dan memberi komen, siapa mereka? mereka yang berada di Top Komen Jari Ohsem! tahniah ya! shida punya button badge dah siap sementara bookmarks shida masih dalam proses, setiap orang akan dapat berbeza-beza hadiah, kira nasib lah siapa dapat bookmark atau button badge ni, tiada dijual dikedai-kedai lain ya hanya di blog shida saja :) nanti bookmark dah siap shida update ok. Jom tengok siapa yang bakal terima hadiah-hadiah esklusif dari www.duniashida.com ini :)

12 13 Peserta yang join Segmen Exchange Review Alexa > senarai peserta
5 Pemenang dari Big Giveaway masih sempat join 1 day left > klik sini
10 Top Komen Jari Ohsem! akan dinilai tepat 11.59pm 28.02.2013

Bagi yang belum beri detail kepada shida sila berbuat demikian dengan segera :)

Terima kasih kepada semua pengunjung pembaca kawan-kawan yang sudi support blog www.duniashida.com




30 comments:

  1. eh...ezad pun bakal dpt ye...lama tak online...detail pun tak pm lagi ni...hee

    ReplyDelete
  2. wah... best tu sape yg dapat tuu... hihi^^

    ReplyDelete
  3. tu dia cik shida kita..comel sgt button badge tu

    ReplyDelete
  4. wahhh, untung laa spa yang dapat :) nanak jugak . hehehe

    ReplyDelete
  5. macam ada tu yg tak sabar mau dapat hadiah dari kak shida ni hehe :)

    ReplyDelete
  6. dah dpt pemenang ye ke semua shida?

    ReplyDelete
  7. Cantik....Siapalah yg bertuah dapat tue...

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat sesiapa yang dapat ^_^
    Cantik! :D

    ReplyDelete
  9. wah bestnyerrrr....comel button badge tu shida

    ReplyDelete
  10. waaa, beruntungnya mereka yang dapat tu.. :)

    ReplyDelete
  11. mcm xder harapan je...hihihi...comel sgt button badge tu...

    ReplyDelete
  12. Conelnye Button Bedgr tu...tahniah buat mereja yg dapat..^^

    ReplyDelete
  13. patutlah shida minta alamat! tq so much yunk.. luv u lah.. tetiba**

    ReplyDelete
  14. alahaiii cute plak ada muka shida :-)

    ReplyDelete
  15. ewah ! untung jari yang ohsem, tu hikhik

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada semua yang dapat button badge shida....

    ReplyDelete
  17. andu bah cute...kalau dapat best juga ni

    ReplyDelete
  18. xd rezeki nk menang button ni. len kali shida wt lg ye. byk lg button tu :)

    ReplyDelete
  19. so nice.. smoga trus sukses shida ^^

    ReplyDelete
  20. wahhh :D nama ada di Top Komen Jari Ohsem tu tapi taktau laa dapat ke tak -_- hehehe . redha jee

    ReplyDelete
  21. yahoo.... remy nak jugak........ mekasih.... mcm ler remy layak...berangan aje la.....he3

    ReplyDelete
  22. wah ! bertuah sapa yang dapat tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.