Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 9 February 2013

Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
 
Baru-baru ni shida ada terima hadiah lagi dari blogger tapi kali ni shida menang GA tersebuat sebagai Top Referral Chipmunk & Barney Simple Giveaway Thanks kepada blogger aisya kerana memilih blog shida sebagai pemenang. So barang dah sampai jauh dari sarawak tau. suka shida tengok FM tu nampak macam real tau!





22 Jari Ohsem:

Unknown said...

Tahniah ;D

Nadia Johari said...

tahniah..mesti bnyk dh hadiah drpd blogger kan..hehe

Unknown said...

tahniah shida......

dEdEQ dE wIshEs said...

CNTIKNYE .. TAHNIAH KAK

Unknown said...

tahniah shida

cik lisa said...

wah seronoknyer kak, hehe . Taniah

ainun said...

Tahniah kak :)

Unknown said...

FM! mesti dah banyak koleksi shida ni dari blogger.. tahniah..

Unknown said...

Congratz :)

Leeza Dayasari said...

Tahniah babe...

Miss N™ said...

tahniah Shida.... :)

Nur Nainis said...

waa...seronoknya..tahniah. ^___^

Ezad Skytech said...

wahhh....tahniah ye shida...hee :D

Dingdang said...

tahniah shida. kalendar shida akak dah dapat :)

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

Cik Puan Ena said...

bestnya selalu dapat hadiah :-)

http://tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html

Azhafizah MN said...

bestnye dapat hadiah dari blogger.congrats!

Mrs Velentine said...

cantik..tahniah

Akupenghibur.com said...

bestnya untungkan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida..murah rezeki

Aina Areen said...

cantikk :) tahniah kak shida :)

Cik Fie said...

congrate kak :)