Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 9 February 2013

Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
 
Baru-baru ni shida ada terima hadiah lagi dari blogger tapi kali ni shida menang GA tersebuat sebagai Top Referral Chipmunk & Barney Simple Giveaway Thanks kepada blogger aisya kerana memilih blog shida sebagai pemenang. So barang dah sampai jauh dari sarawak tau. suka shida tengok FM tu nampak macam real tau!





22 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nadia Johari said...

tahniah..mesti bnyk dh hadiah drpd blogger kan..hehe

Remy hazza said...

tahniah shida......

dEdEQ dE wIshEs said...

CNTIKNYE .. TAHNIAH KAK

Budak Kampung said...

tahniah shida

sa mic said...

wah seronoknyer kak, hehe . Taniah

Saya Wann said...

Tahniah kak :)

azizah :) said...

FM! mesti dah banyak koleksi shida ni dari blogger.. tahniah..

CiK Bella said...

Congratz :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah babe...

Cik Nur said...

tahniah Shida.... :)

Nurul Aini said...

waa...seronoknya..tahniah. ^___^

Ezad Skytech said...

wahhh....tahniah ye shida...hee :D

Nurul Faiz said...

tahniah shida. kalendar shida akak dah dapat :)

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

edNA tinynasweet said...

bestnya selalu dapat hadiah :-)

http://tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html

Azhafizah Md Nor said...

bestnye dapat hadiah dari blogger.congrats!

Mrs Velentine said...

cantik..tahniah

Aku Penghibur said...

bestnya untungkan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida..murah rezeki

Aina Areen said...

cantikk :) tahniah kak shida :)

Cik Fie said...

congrate kak :)