Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 9 February 2013

Hadiah dari Blogger Chipmunk & Barney | Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
 
Baru-baru ni shida ada terima hadiah lagi dari blogger tapi kali ni shida menang GA tersebuat sebagai Top Referral Chipmunk & Barney Simple Giveaway Thanks kepada blogger aisya kerana memilih blog shida sebagai pemenang. So barang dah sampai jauh dari sarawak tau. suka shida tengok FM tu nampak macam real tau!





22 comments:

  1. tahniah..mesti bnyk dh hadiah drpd blogger kan..hehe

    ReplyDelete
  2. wah seronoknyer kak, hehe . Taniah

    ReplyDelete
  3. FM! mesti dah banyak koleksi shida ni dari blogger.. tahniah..

    ReplyDelete
  4. waa...seronoknya..tahniah. ^___^

    ReplyDelete
  5. wahhh....tahniah ye shida...hee :D

    ReplyDelete
  6. tahniah shida. kalendar shida akak dah dapat :)

    ReplyDelete
  7. bestnya selalu dapat hadiah :-)

    http://tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html

    ReplyDelete
  8. bestnye dapat hadiah dari blogger.congrats!

    ReplyDelete
  9. cantikk :) tahniah kak shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.