Hadiah Header untuk Blogger CF | http://cikgufaizcute.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Hadiah Header untuk Blogger CF | http://cikgufaizcute.blogspot.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 16 February 2013

Hadiah Header untuk Blogger CF | http://cikgufaizcute.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kak Faiz klik gambar then save as ok :)
Haaa..jeng jeng jeng.. Hadiah Header ni shida dah lama nak bagi Blogger CF atau biasa shida panggil Kak Faiz je. Kak Faiz salah sorang pembaca atau pengunjung setia blog shida. Tak pernah jemu-jemu dia datang komen-komen jenguk shida tiap hari hehee terima kasih kak :) Kalau tengok blog kak Faiz teringat kakak shida sebab kakak shida cikgu juga sama option dengan kak faiz, kadang tu tengok apa yang kak faiz buat dalam blog dia update tentang murid-murid, update BBM (Bahan Bantuan Mengajar) sama lah dengan kakak shida update benda yang sama heheee :) Hope Kak Faiz suka lah dengan Header yang simple ni shida buat untuk kak faiz sorang je. Orang lain tak ada header macam ni tau :) Jom kenal-kenal dan terjah blog kak faiz > cikgufaizcute.blogspot.com




21 Jari Ohsem:

Dingdang said...

hehe. seronoknya dapat header baru.
terima kasih shida :)

ecadwinkyasha said...

comel a shida ;)

Unknown said...

Comel ja :)

nabieliela.blogspot.com

Unknown said...

pink! comeynya la shida buatkn untuk kak faiz!

Miss N™ said...

shidaa..kiutnyee.. :)

Mia Liana said...

wahhhhhh cantiknya..... congratssss ya faiz..

Unknown said...

untung dapat header baru :)

cik lisa said...

ewah seronoknyer, hehe. Pinky2 pula, sweet

Unknown said...

blogger malaysia nih jago-jago membuat header ya, kalau begitu pengen juga dong header kerennya. hehee..

Unknown said...

bagus banget headernya, ada foto pemilik blognya juga.

Unknown said...

comel dan memang cantik....shida memang kreatif.....

Unknown said...

cantiknya header....
tahniah kak faiz.... ^_^

Unknown said...

Pinkkkkk :D Cantik header untuk Cikgu Faiz ^_^

Nadia Johari said...

walaupun simple tapi cool..=)

jaakechik said...

ooo shida la yg baibuat header ni rupanya, patut la td bila jaa masuk ke blog cf, nampak ohsem jer header....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer dpt header dr shida hehe...cantik

mummyriena said...

wahh pink cantik :))

Mrs Velentine said...

comelnya header tue

IntaNBerliaN said...

cantik header tu warna pink :-)

Aina Areen said...

waaaa, rajinnya kak shida :) hehehe

Cik Fie said...

comelnya header tu ;)