Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 February 2013

Hadiah Header untuk Blogger CF | http://cikgufaizcute.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kak Faiz klik gambar then save as ok :)
Haaa..jeng jeng jeng.. Hadiah Header ni shida dah lama nak bagi Blogger CF atau biasa shida panggil Kak Faiz je. Kak Faiz salah sorang pembaca atau pengunjung setia blog shida. Tak pernah jemu-jemu dia datang komen-komen jenguk shida tiap hari hehee terima kasih kak :) Kalau tengok blog kak Faiz teringat kakak shida sebab kakak shida cikgu juga sama option dengan kak faiz, kadang tu tengok apa yang kak faiz buat dalam blog dia update tentang murid-murid, update BBM (Bahan Bantuan Mengajar) sama lah dengan kakak shida update benda yang sama heheee :) Hope Kak Faiz suka lah dengan Header yang simple ni shida buat untuk kak faiz sorang je. Orang lain tak ada header macam ni tau :) Jom kenal-kenal dan terjah blog kak faiz > cikgufaizcute.blogspot.com




21 comments:

  1. hehe. seronoknya dapat header baru.
    terima kasih shida :)

    ReplyDelete
  2. Comel ja :)

    nabieliela.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. pink! comeynya la shida buatkn untuk kak faiz!

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh cantiknya..... congratssss ya faiz..

    ReplyDelete
  5. ewah seronoknyer, hehe. Pinky2 pula, sweet

    ReplyDelete
  6. blogger malaysia nih jago-jago membuat header ya, kalau begitu pengen juga dong header kerennya. hehee..

    ReplyDelete
  7. bagus banget headernya, ada foto pemilik blognya juga.

    ReplyDelete
  8. comel dan memang cantik....shida memang kreatif.....

    ReplyDelete
  9. cantiknya header....
    tahniah kak faiz.... ^_^

    ReplyDelete
  10. Pinkkkkk :D Cantik header untuk Cikgu Faiz ^_^

    ReplyDelete
  11. ooo shida la yg baibuat header ni rupanya, patut la td bila jaa masuk ke blog cf, nampak ohsem jer header....

    ReplyDelete
  12. bestnyer dpt header dr shida hehe...cantik

    ReplyDelete
  13. waaaa, rajinnya kak shida :) hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.