Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 26 February 2013

Handfree atau earfone yang tak pakai boleh diubah menjadi gelang yang AWESOME!

 Assalammualaikum, peace upon you.
kalau korang ada handfree atau earfone yang tak guna atau rosak tu jangan la dibuang terus, cuba dulu seperti dalam gambar boleh recycle menjadi gelang tangan yang AWESOME tu tau. Kalau korang cuba jika menjadi jangan lupa share dengan shida ok. Shida pun ada buat satu dalam proses nanti shida tunjuk hehee :) Selamat mencuba ^_^



47 comments:

  1. he he he...menarik ni...tapi buat masa sekarang dua2 handsfree tengah digunakan...tunggu rosak baru boleh buat... ^_^

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. Menarik!
    Tak sangka boleh diubah menjadi gelang ;D

    ReplyDelete
  3. wahhh.. cantik.. kreatif la org tuu..

    ReplyDelete
  4. wow lawa2 mcm tgn kakak la hehe ^^

    ReplyDelete
  5. owsemmm...nak try tp tlg la kak shida buatkan haha..

    done white

    ReplyDelete
  6. woww...sgt kreatif! bleh cuba nti :D

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Urm..masa zaman sekolah..lana rasa macam pernah buat..tpi guna tali yg ada mcm2 warna.

    Famous sgt time tu..buat gelang tgn jugak.

    ReplyDelete
  8. pernah buat gelang kreatif semasa zaman sekolah 20 tahun lepas tapi guna tali yang macam2 warna tu...

    ReplyDelete
  9. Wow..cantiklah..boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  10. ohsem!
    kreatiffff gitu!tak payah bazir duit beli gelang dah. hehehe

    ReplyDelete
  11. baru sekarang nory taw cara2 nak buat gelang tu....hehehe...
    boleh lah try nanti...

    ReplyDelete
  12. awesome!! banyakla earfon yang rosak,tp semua white color..thanks for sharing this..love it! :)

    ReplyDelete
  13. cantiknye... ni yang nak rosakkan earfon satgi ni. hehe

    ReplyDelete
  14. wahh sangat3 kreatiffff kot...nak try laa..hehe

    ReplyDelete
  15. kreatif.. boleh bukak kedai kraf tangan dah ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. DULU2 RAAI YANG BUAT TAPI GUNA BENANG..KAN??

    ReplyDelete
  17. betul la...awesome nyer...dah penjimatan..kalau tak terus masuk tong sampah la jwpnnya..

    ReplyDelete
  18. perrgh,, cantik la shida. kreatif sungguh ni

    ReplyDelete
  19. cantikk..!tp xbahaya ke bila pakai eh.. :)

    ReplyDelete
  20. wahhh :) dekat rumah ni bergulung-gulung handfree rosak :D

    ReplyDelete
  21. wah kreatif! boleh cuba ni, hehe

    ReplyDelete
  22. cantik pulak..tak sangka dari wayar jer..

    ReplyDelete
  23. mmg unik lah! nnt senang kena cuba ni..

    ReplyDelete
  24. mak aiii...kreatif sungguh dh ni...hahahha

    ReplyDelete
  25. kreatif laa...teringat pulak masa sekolah dulu2, penah pakai gelang mcm ni... rakan yg tolong buatkan...

    ReplyDelete
  26. wah kretip la...xpenah terfikir pn nk buat mcm tu

    ReplyDelete
  27. cantiklah...kena cr earphone yg rosaklah..hehe

    ReplyDelete
  28. wah kreatif btl org ni. tp masalahnya xd handfree yg rosak.hehe

    ReplyDelete
  29. memang kreatif tah hingat...teringat zaman sekolah dulu...buat mcm nie jugak..... trend dah kembali.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.