IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

by - 08:00:00

   Assalammualaikum, peace upon you.

Hari ni 2hb Februari bersamaan 2hari berlangsungnya Mega Giveaway Blogger IntanBerlian, kira pecah rekod lah! shida tak pernah join mana-mana GA baru masuk hari ke2 kira bersejarah juga GA kak ina ni hehee :) ohya kak ina kak intanberlian orang yang sama ya hehee :) untuk Mega giveaway ni mestilah nak menang. Hope tuah kepada blog shida nanti hehee. Kita tunggu dan lihat nanti GA berlangsung selama sebulan dari 1hb Februari hingga 28 Februari :) Good luck untuk semua yang join shida pasti mesti ramai yang join dan meriah :) Antara syarat-syarat GA letak senarai sponsors dalam entri.

 
 
 
 

You May Also Like

19 Jari Ohsem

  1. selamat bersegmen shida... semoga berjaya nanti...segmen remy taknak join ker .... hu3....

    ReplyDelete
  2. gudluck shida.. moga kita berjaya :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen :)
    Bella pun join. hehe,

    ReplyDelete
  5. gud luck.. ada masa nk join juga nanti :)]

    ReplyDelete
  6. KAK BUI PUN NAK JOIN CUMA LOM PUBLISH ENTRY LAGI..

    ReplyDelete
  7. gud luck.. lama x singgah blog shida.. :(

    ReplyDelete
  8. good luck shida..!!

    thanks tau join :-)

    ReplyDelete
  9. salam kak shida^^ deno dtg darisegmen yg sama^^

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.