Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 2 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ni 2hb Februari bersamaan 2hari berlangsungnya Mega Giveaway Blogger IntanBerlian, kira pecah rekod lah! shida tak pernah join mana-mana GA baru masuk hari ke2 kira bersejarah juga GA kak ina ni hehee :) ohya kak ina kak intanberlian orang yang sama ya hehee :) untuk Mega giveaway ni mestilah nak menang. Hope tuah kepada blog shida nanti hehee. Kita tunggu dan lihat nanti GA berlangsung selama sebulan dari 1hb Februari hingga 28 Februari :) Good luck untuk semua yang join shida pasti mesti ramai yang join dan meriah :) Antara syarat-syarat GA letak senarai sponsors dalam entri.

 
 
 
 

19 comments:

  1. selamat bersegmen shida... semoga berjaya nanti...segmen remy taknak join ker .... hu3....

    ReplyDelete
  2. gudluck shida.. moga kita berjaya :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen :)
    Bella pun join. hehe,

    ReplyDelete
  5. gud luck.. ada masa nk join juga nanti :)]

    ReplyDelete
  6. KAK BUI PUN NAK JOIN CUMA LOM PUBLISH ENTRY LAGI..

    ReplyDelete
  7. gud luck.. lama x singgah blog shida.. :(

    ReplyDelete
  8. good luck shida..!!

    thanks tau join :-)

    ReplyDelete
  9. salam kak shida^^ deno dtg darisegmen yg sama^^

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.