IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 | Dunia sebenar Shida IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 2 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ni 2hb Februari bersamaan 2hari berlangsungnya Mega Giveaway Blogger IntanBerlian, kira pecah rekod lah! shida tak pernah join mana-mana GA baru masuk hari ke2 kira bersejarah juga GA kak ina ni hehee :) ohya kak ina kak intanberlian orang yang sama ya hehee :) untuk Mega giveaway ni mestilah nak menang. Hope tuah kepada blog shida nanti hehee. Kita tunggu dan lihat nanti GA berlangsung selama sebulan dari 1hb Februari hingga 28 Februari :) Good luck untuk semua yang join shida pasti mesti ramai yang join dan meriah :) Antara syarat-syarat GA letak senarai sponsors dalam entri.

 
 
 
 

19 Jari Ohsem:

Nurmujahidah Ismail said...

nk join gak r,, hehe

Remy hazza said...

selamat bersegmen shida... semoga berjaya nanti...segmen remy taknak join ker .... hu3....

azizah :) said...

gudluck shida.. moga kita berjaya :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

sa mic said...

goodluck ye kak, hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

good luck Shida..

Syah said...

assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

CiK Bella said...

Selamat bersegmen :)
Bella pun join. hehe,

Nurul Faiz said...

good luck shida..

syiela said...

gud luck.. ada masa nk join juga nanti :)]

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN NAK JOIN CUMA LOM PUBLISH ENTRY LAGI..

cci said...

gud luck.. lama x singgah blog shida.. :(

Mimi Azirah said...

gud luck shida

Mrs Velentine said...

good luck shida

IntaNBerliaN said...

good luck shida..!!

thanks tau join :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

deno said...

salam kak shida^^ deno dtg darisegmen yg sama^^

Aina Areen said...

goodluck sentiasa kak shida :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html