Jari OhSem Januari 2013 | Review Blog Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! | Dunia sebenar Shida Jari OhSem Januari 2013 | Review Blog Aku Cuma Seorang Kulikutif !!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 4 February 2013

Jari OhSem Januari 2013 | Review Blog Aku Cuma Seorang Kulikutif !!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Random telah pun shida buat malam tadi dan Blog bertuah untuk "Jari OhSem Januari" blog shida adalah Blog Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Tahniah Blogger Remy :) so untuk pengetahuan semua bagi yang dah sedia maklum shida maklumkan lagi sekali, review shida lebih kepada promosi blog bukan lah mengkirtik bagai, tapi jika ada beberapa part yang shida nak korang perbaiki shida akan beritahulah. Blog shida sendiri pun belum cukup mantap untuk komen blog orang lain ^_^ Tahniah sekali lagi Remy :)



Blog "Aku Cuma seorang kulikutiff!!!" ini hak milik sepenuhnya Blogger Remy Hazza (bukan nama sebenar). Blog serba hitam dan penggunaan warna-warna terang menampakkan blog remy betul-betul owesome! selama berbloging ni shida tak pernah ada lagi kawan-kawan blogger yang mempunya blog serba hitam seperti remy ni, mungkin memang minat hitam kot :) Remy juga salah seorang pembaca tegar blog shida. Terima kasih tak terhingga kepada remy kerana sudi support blog shida ni. Jika berpeluang nak jumpa si remy ni nak minta dia masak untuk shida heheee boleh remy?? :p Jom kawan-kawan terjah Blog Remy yang awesome, jangan lupa join GA remy sempena 2nd Anniversary blog Remy, tahniah remy dah 2tahun usia blog mesti banyak pengalaman yang remy tempoh dalam dunia bloging selama 2tahun ni :) Tahniah Remy :)





25 Jari Ohsem:

patriq said...

tahniah :D

Mrs Velentine said...

tahnih remy...hehe

Bui Junaidi said...

JAP LAGI KAK BUI TERJAH BLOG DIA

~Apam Gemok~ said...

tahniah ! :) memang awesome ! :D

yangbaik said...

baru kenal dengan blogger kulikutif... menarik juga blog nya.

Penjejak Mimpi said...

Kulikutif? 1st time dgr word ni.. haha...

Khairul Zamri said...

tahniah !

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sngat peramah orgnya.. n selalu suppor blogger lain

Remy hazza said...

shida.... tak sangka remy terpilih kali nie...terima kasih sangat...... lagi pun kita sekampung...mesti jumpa balik raya nanti...he3..... boleh buat gathering blog shida raya nie..... remy nak join.....
btw..thanks so much support remy dari dulu , kini dan akan dtg....

Mia Liana said...

wahhhhhh tahniah remy

Sop said...

sop pun pernah review blog beliau :)

diana said...

tengah berusaha untuk berada dalam senarai jari yang ohsem..:)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

deno said...

tahniah!^^

Nurul Faiz said...

nak terjah la...

azizah :) said...

wah... tahniah remy~

Mas Zull said...

assalamualaikum shida..tahniah remy...:)

Cik Nur said...

tanhiah...

ayut said...

tahniah remy...kena review :)

Nadia Johari said...

tahniah remy..mmg lyk die pun..=)

IntaNBerliaN said...

akak nak g terjah la :-)

mummyriena said...

tahniah remy :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah remy direview best tu..tahniah

Aina Areen said...

congratss remy :)

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen tegar :)