Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 4 February 2013

Jari OhSem Januari 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jari OhSem Januari 2013 yang sempat shida print screen, 15 blogger yang sanga-sangat rajin komen setiap entri shida dan mereka juga adalah pengunjung setia blog shida juga. Terima Kasih tak terhingga buat mereka yang sentiasa support blog usang ini :) tanpa mereka siaplah shiada dan blog ni. Ada juga beberapa blogger yang menjadi pengunjung atau pembaca setia blog shida tapi tidak tersenarai dalam top 15, shida hargai juga. So sebagai ganjaran shida nak review blog antara 15 blogger ni shida akan random dan cuma 1 blog sahaja akan terpilih melalui random, blog siapa kena tunggu jam 12 noon akan shida beritahu siapa yang bertuah :) Insyallah blog-blog lain jangan la berkecil hati kalau tak terpilih melalui random nanti, semua orang akan dapat peluang untuk shida review janji kena masuk dulu Top 15 ok :)

dah guna watermark baru ^_^




34 comments:

  1. wahhh syokkkkkknya.. bila la nak masuk top 15 ne

    ReplyDelete
  2. baguslah syida ada pembaca setia..ramai plak tu

    ReplyDelete
  3. Support menyaport amln blogger :)

    ReplyDelete
  4. review jgn x review..hehehe...best dpt kwn blogger ni

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd semua mereka yg ohsem tu =)

    ReplyDelete
  6. wahh kak mia ada terselit juga.. tq shida..

    ReplyDelete
  7. Nk masuk top15 jugakkkk. Hihihi. Cm ne buat watermark tue

    ReplyDelete
  8. kalau ada di list itu, pasti jadi terkenal. asik ya.

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd mereka. mereka mmg ohsem!

    ReplyDelete
  10. wah... hebatnya rasa
    tapi akak belum masuk top 15 lagi...

    ReplyDelete
  11. hehee jeng2.. siapakah itu..

    ReplyDelete
  12. salam shida...wah..tahniah kepada depa semua..rajin komen blog shida..kak intan jarang2 datang..

    ReplyDelete
  13. tak sangka remy tersenarai..... maklumlah....remy bw pun kekadang byk terlewat sampai.....

    ReplyDelete
  14. wah taniah buat mereka yang rajin koment, hehe

    ReplyDelete
  15. eh..nama nur pun naiklah... :)
    terima kaseh shida...

    ReplyDelete
  16. nk tgkla sape yg btuah kena review tu...hihi

    ReplyDelete
  17. top 1 ker??lah mcm tak caya..tq shida

    ReplyDelete
  18. congratz semua ^^

    *aisey, skrg x dpt bW lama2 mcm dulu...

    ReplyDelete
  19. wahhh, tahniahh yeaa pengikut setia :D

    ReplyDelete
  20. tahniah buat pengomen setia :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.