Jari OhSem Januari 2013 | Dunia sebenar Shida Jari OhSem Januari 2013

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 4 February 2013

Jari OhSem Januari 2013

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jari OhSem Januari 2013 yang sempat shida print screen, 15 blogger yang sanga-sangat rajin komen setiap entri shida dan mereka juga adalah pengunjung setia blog shida juga. Terima Kasih tak terhingga buat mereka yang sentiasa support blog usang ini :) tanpa mereka siaplah shiada dan blog ni. Ada juga beberapa blogger yang menjadi pengunjung atau pembaca setia blog shida tapi tidak tersenarai dalam top 15, shida hargai juga. So sebagai ganjaran shida nak review blog antara 15 blogger ni shida akan random dan cuma 1 blog sahaja akan terpilih melalui random, blog siapa kena tunggu jam 12 noon akan shida beritahu siapa yang bertuah :) Insyallah blog-blog lain jangan la berkecil hati kalau tak terpilih melalui random nanti, semua orang akan dapat peluang untuk shida review janji kena masuk dulu Top 15 ok :)

dah guna watermark baru ^_^




34 Jari Ohsem:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh syokkkkkknya.. bila la nak masuk top 15 ne

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH . HEHE ..

ANa Ahmad said...

wah...best nye.... hehe :)

Zierwa Zainal said...

uish.. syok betul.. hehe..

Maisarah Azmi said...

baguslah syida ada pembaca setia..ramai plak tu

CiK Bella said...

Support menyaport amln blogger :)

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah buat mereka...:D

Nadia Johari said...

review jgn x review..hehehe...best dpt kwn blogger ni

deno said...

tahniah2!!! :)

baby comel said...

tahniah kpd semua mereka yg ohsem tu =)

Mia Liana said...

wahh kak mia ada terselit juga.. tq shida..

Budak Kampung said...

tahniah tahniah

NinaAz said...

Nk masuk top15 jugakkkk. Hihihi. Cm ne buat watermark tue

suratan makna said...

punyaku nggak ada ya, :)

baju muslim hyeongnim said...

kalau ada di list itu, pasti jadi terkenal. asik ya.

laskar pelangi said...

tahniah semua jari ohsem:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

siapakah yg bertuah..

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kpd mereka. mereka mmg ohsem!

yangbaik said...

wah... hebatnya rasa
tapi akak belum masuk top 15 lagi...

azizah :) said...

hehee jeng2.. siapakah itu..

Sally Yatiey said...

Tahniah2 ;D

patriq said...

tahniah :D

intanfirdaus247 said...

salam shida...wah..tahniah kepada depa semua..rajin komen blog shida..kak intan jarang2 datang..

Remy hazza said...

tak sangka remy tersenarai..... maklumlah....remy bw pun kekadang byk terlewat sampai.....

sa mic said...

wah taniah buat mereka yang rajin koment, hehe

Cik Nur said...

eh..nama nur pun naiklah... :)
terima kaseh shida...

ayut said...

nk tgkla sape yg btuah kena review tu...hihi

Mrs Velentine said...

top 1 ker??lah mcm tak caya..tq shida

IntaNBerliaN said...

yeayyyy nama akak ada.. hihii

mummyriena said...

tahniah :)

caliph shuriken said...

congratz semua ^^

*aisey, skrg x dpt bW lama2 mcm dulu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

remy yg bertuah tu hihihi

Aina Areen said...

wahhh, tahniahh yeaa pengikut setia :D

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen setia :)